necromancer_t Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου με τα εξής: Επεξεργαστής: Core2Duo 6750 Μητρική: Asus P5E3 WS Μνήμες: Corsair XMS3 (2x2 GB DDR3 1600mhz) κι έχω περάσει windows 7 64bit. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν πατάω για να ανοίξει ο υπολογιστής ενώ τα fans ξεκινάνε να δουλεύουν κανονικά η οθόνη δεν παίρνει κανένα σήμα, όπως και το πληκτρολόγιο. Αφού κλείσω τον υπολογιστή και τον ξανανοίξω τότε η οθόνη παίρνει κανονικά σήμα κι ανοίγει ο υπολογιστής γράφοντάς μου ότι έχει αποτύχει προσπάθεια για overclocking και με αναγκάζει να μπω στο bios όπου απλά δεν κάνω καμία αλλαγή πατάω έξοδος χωρίς να αποθηκευτεί καμία αλλαγή και μετά μπαίνει κανονικά στα windows. Ακόμα να πω ότι ενώ είναι καινούρια εγκατάσταση και μου έχει βγει ήδη 2-3 φορές blue screen όπου απλά κάνω από την αρχή όλα τα προηγούμενα. Ψάχνοντας στο ίντερνετ για κάποια λύση, κατέληξα στο ότι είναι θέμα της μητρικής και γι' αυτό γράφω το thread σε αυτή την ενότητα... Τέλος να πω ότι μέχρι στιγμής: *Έχω κάνει reset το bios. *Έχω βάλει καινούρια μπαταρία στην μητρική. *Έχω περάσει την τελευταία έκδοση bios ξανά. *Έχω δώσει στις μνήμες το ρεύμα που χρειάζονται. *Σε άλλο φόρουμ είχαν προτείνει σε κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα να απενεργοποιήσει από το bios C1, TM function κλπ, κάτι το οποίο δεν βοήθησε. Έχεις κανείς καμιά ιδέα να προτείνει; Επίσης για την συγκεκριμένη μητρική το site της asus δεν έχει drivers για τα windows 7...
ColdFusion Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 δες αν εχει καποια επιλογη για επιστροφή ολων ρυθμίσεων στο default -μετα save και μετα reboot.........
driftingcris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 δες αν εχει μεσα στο bios καποια επιλογη για επιστροφή ολων ρυθμίσεων στο default -μετα save και μετα reboot......... fixed
necromancer_t Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δοκίμασα πάρα πολλά πράγματα (και να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις), αλλά τελικά το πρόβλημα λύθηκε βάζοντας τις μνήμες να λειτουργούν στα 1333mhz αντί για τα 1600 που είναι by default και ο υπολογιστής μου πλέον δουλεύει κανονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.