Προς το περιεχόμενο

προβλημα_με_μία_Lg-FLATRON-L1915S

stelios19912011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου.

Είναι μία LG FLATRON L1915S και την εχω αρκετά χρόνια.

Εδώ και μερικές μέρες ανοίγω τον υπολογιστή, το λαμπάκι από πορτοκαλί γίνεται πράσινο, αλλά η οθόνη μένει μάυρη.

Η εκκίνηση του υπολογιστή γίνεται κανονικά μέσα σε δευτερόλεπτα όπως πάντα αλλά η οθόνη δεν παίρνει χαμπάρι, και πρέπει να την ανοιγοκλέισω 6-7 φορές ενώ ξεκινάνε τα windows για να πάρει μπρος και μετά

λειτουργεί κανονικά για όση ώρα κι αν δουλεύει ο υπολογιστής.

Έβγαλα και ξαναέβαλα την πρίζα της και το βύσμα της στον υπολογιστή και δούλεψε 2-3 φορές κανονικά αλλά μετά πάλι τα ίδια.

Οταν συμβαινει αυτο και βγάζει μαύρη οθόνη όταν την ανοίγω μου δείχνει για 2 δευτερόλεπτα την εικόνα του υπολογιστή εκείνη τη στιγμή (είτε τα windows Που φορτώνονται είτε την επιφάνεια εργασίας)και ξανασβηνει. Το ποντικι και το πηκτρολόγιο λειτουργουν κανονικά.

Έχει κανείς ιδεα τι μπορει να συμβαινει η καποιος που να του εχει τυχει αυτο???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

ΚΑΜΕΝΟΣ INVERTER!!!!!

(φωνάζει από μακριά....) Λοιπόν καταρχήν οι οθόνες αυτές έχουν 3-5 χρόνια εγγύηση, οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος ότι είσαι εκτός εγγύησης...

Αν όμως ισχύει τότε θα πρέπει να διαλύσεις την οθόνη, να βρείς το κύκλωμα του nverter και ή να το αντικαταστήσεις ή να αλλάξεις τους πυκνωτές που έχει επάνω καθώς αυτοί πιθανότατα σου δημιουργούν το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα πριν 2 χρόνια με την ίδια οθόνη.

Σε εμένα είχε καεί ένας πυκνωτής απλά και αντικαθιστώντας με καινούργιο όλα είναι εντάξει τώρα.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο δηλαδή ότι είναι αποκλειστικά πρόβλημα της οθόνης και δεν παίζει κάτι με τον υπολογιστή (κάρτα γραφικών ξέρω γω...)??

Μήπως συμφέρει να πάρω καινούρια οθόνη γιατί να αντικαταστήσω πυκνωτές κτλ λίγο χλωμό το βλέπω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι σίγουρα θέμα οθόνης. Τώρα για να αλλάξεις πυκνωτές, αν ξέρεις και θέλεις να το κάνιες αυτοί κοστίζουν (όλοι μαζί, καμιά 10αριά που έχει μέσα) γύρω στα 5 euro. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις και δεν μπρείς να βρείς κάποιον φίλο να στο φτιάξει ΝΑ ΜΗΝ το πάς για επισκευή γιατί δεν θα γλυτώσεις το 60άρι. Στην δεύτερη περίπτωση απλά πάρε άλλη οθόνη.

P.S.: Είσαι σίγουρα εκτός εγγύησης? Μίλησες με την lg?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...