atheatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Προφανώς για ρωτάει για κλώνο του iphone, κάτι παίζει με το budget..! Γ αυτό λέω να μας πει τι ποσό διαθέτει...! Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μοντέλα με πολύ λιγότερα χρήματα... Έχει τύχει να δουλέψω κλώνο του iphone και δεν θα το πρότεινα ποτέ και σε κανέναν..!! Συμφωνώ αρκεί να μην πιαστεί κορόϊδο γιατί και το i900 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά δεν θα έδινα για αυτό παραπάνω από 100 ευρώ (και πολλά είπα)....
psipsini miaou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Συμφωνώ αρκεί να μην πιαστεί κορόϊδο γιατί και το i900 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά δεν θα έδινα για αυτό παραπάνω από 100 ευρώ (και πολλά είπα).... τοτε πως ειναι εξερετικο :/ ;;; καπου στα 200 με 300 νομιζω πτι το εχω δει sonny ericsson xperia mini x10 h i900??? poio einai kalutero????
atheatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 τοτε πως ειναι εξερετικο :/ ;;; καπου στα 200 με 300 νομιζω πτι το εχω δει Υπάρχουν πολλά τηλέφωνα καλύτερα από αυτό και πιο καινούργια.....με 200-300 μπορείς να βρείς και iphone 3gs.... Δυστυχώς το οτι εγκατέλειψε η microsoft το i900 το χαντάκωσε.....σε τιμή,αλλα για κάποιον που ξέρει και δεν βαριέται να ασχοληθεί είναι εξαιρετικό.... Το xperia mini είναι καλύτερο.
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το sonny ericsson xperia mini pro (αυτό που βγάζει και qwerty από κάτω) Το αγόρασα πρόσφατα εγώ.. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο παράπονο. Αλλά Εγώ πήγα σε αυτό το μοντέλο γιατί γράφω παρα πολλά μνμ με τ9 (το 97% του κινητού το χρησιμοποιώ για μνμ) Αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα θα σου πρότεινα το Huawei Ideos X5 με κλειστά μάτια..!
psipsini miaou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 δηλαδηαπο το i900 na protimhsw to xperia e?νομιζω οτι στα χαρακτηριστικα τους εχουν τις ιδιες δυνατοτητες πανω κατω απλως το i 900 krataei pio polu h mpataria.to xperia to exei enas filos mou kai ontos einai polu kalo mono pou den krataei polu h mpataria.....metaxirismeno kinhto tha pernate? και κατι αλο.....ξερετε αν βγενει το xperia σε ροζ;η εχει απλως ροζ καπακι η θηκη; Το sonny ericsson xperia mini pro (αυτό που βγάζει και qwerty από κάτω) Το αγόρασα πρόσφατα εγώ.. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο παράπονο. Αλλά Εγώ πήγα σε αυτό το μοντέλο γιατί γράφω παρα πολλά μνμ με τ9 (το 97% του κινητού το χρησιμοποιώ για μνμ) Αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα θα σου πρότεινα το Huawei Ideos X5 με κλειστά μάτια..! και ποσο κανει αυτο; το ειχες εσυ;
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 mono pou den krataei polu h mpataria Ναι όντως αυτό είναι πρόβλημα...!! Βέβαια φορτίζει και πολύ γρήγορα, αλλά η μπαταρία που έχει είναι για κλάματα... Ρίξε μια ματιά εδώ για το ideos x5. Είναι στα 190 ευρώ απ την wind..
psipsini miaou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ναι όντως αυτό είναι πρόβλημα...!! Βέβαια φορτίζει και πολύ γρήγορα, αλλά η μπαταρία που έχει είναι για κλάματα... Ρίξε μια ματιά εδώ για το ideos x5. Είναι στα 190 ευρώ απ την wind.. μεταχιρισμενο αξιζει να παρω; Ναι όντως αυτό είναι πρόβλημα...!! Βέβαια φορτίζει και πολύ γρήγορα, αλλά η μπαταρία που έχει είναι για κλάματα... Ρίξε μια ματιά εδώ για το ideos x5. Είναι στα 190 ευρώ απ την wind.. απο τα 2 που μου προτινες και το xperia ποιο θα διαλεγες;το iphone κλονος το αποριπτω τελειως ετσι;
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μεταχειρισμένο δεν θα στο συνιστούσα, εκτός αν ξέρεις ότι αυτός που το είχε, το πρόσεχε..! Αν δεν μου πεις για τι χρήση το θέλεις το κινητό, δεν μπορώ να σου πω πιο να διαλέξεις. Αν γράφεις όλη την ώρα μνμ και είσαι εθισμένη στο τ9 (όπως εγω ) Θα πάρεις το x10 mini. Αν όχι το ideos x5 χωρίς πολύ σκέψη..!
psipsini miaou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μεταχειρισμένο δεν θα στο συνιστούσα, εκτός αν ξέρεις ότι αυτός που το είχε, το πρόσεχε..! Αν δεν μου πεις για τι χρήση το θέλεις το κινητό, δεν μπορώ να σου πω πιο να διαλέξεις. Αν γράφεις όλη την ώρα μνμ και είσαι εθισμένη στο τ9 (όπως εγω ) Θα πάρεις το x10 mini. Αν όχι το ideos x5 χωρίς πολύ σκέψη..! θελω ενα οικονομικο κινητακι που να εχει στανταρ καλη καμερα τουλαχιστον 5 pxl να εχει και ενα ραδιακι kai mp3 στανταρ θελω wifi και καλη προσβαση στο ιντερνετ ολα τα αλλα δε μ απασχολουν ιδιαιτερα.....αντε να εχει και ενα gps ζηταω πολλα;;;;; merci για την βοηθεια!
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τότε και τα δύο θα σε καλύψουν. Ισως λίγο παραπάνω το x10 mini (το ideos δεν έχει ραδιόφωνο). Το wifi που έχει είναι πολύ καλό και γρήγορο και στο ιντερνέτ δεν έχω αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα...! Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία που κρατάει λίγο..! Αλλά σου είπα, αν δεν έχεις θέμα με τα μνμ πας στο odeos(εκτος αν θέλεις τόσο πολύ ράδιο)
psipsini miaou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τότε και τα δύο θα σε καλύψουν. Ισως λίγο παραπάνω το x10 mini (το ideos δεν έχει ραδιόφωνο). Το wifi που έχει είναι πολύ καλό και γρήγορο και στο ιντερνέτ δεν έχω αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα...! Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία που κρατάει λίγο..! Αλλά σου είπα, αν δεν έχεις θέμα με τα μνμ πας στο odeos(εκτος αν θέλεις τόσο πολύ ράδιο) ok....euxaristw! (μαλλον θα προτιμησω το xperia!) ok....euxaristw! (μαλλον θα προτιμησω το xperia!) κατι τελευτεο...δεν καταλαβα τι υπερ εχει το χπερια στα μνμτα που δεν εχει το αλο;
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 κατι τελευτεο...δεν καταλαβα τι υπερ εχει το χπερια στα μνμτα που δεν εχει το αλο; Έχει κανονικό qwerty πληκτρολόγιο (σαν αυτό του υπολογιστή) που βγαίνει από κάτω. Μιλάω πάντα για το xperia x10 mini pro. Στο άλλο σου βγάζει εικονικό πληκτρολόγιο στην οθόνη και δεν έχει τ9 που να με βολεύει..! (Ο λόγος που διάλεξα το xperia είναι καθαρά προσωπικός,αν δεν είχα το πρόβλημα με τα μνμ θα έπαιρνα το idieos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.