Προς το περιεχόμενο

iphone

psipsini miaou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πχ παιζει να υπαρχει κλονος με wifi και καλη καμερα;

μπορεις να μου προτινεις καποιο κινητο οχι πολυ ακριβο....το samsung omnia i900 16gb ειναι καλο;

Όντως τα πάντα.

Από επεξεργαστή μέχρι οθόνη...!

Δες

για να πάρεις μια ιδέα.

;;;;;;;;;;

πιατελες βαζα;;;;;;; :/

Δημοσ.

πχ παιζει να υπαρχει κλονος με wifi και καλη καμερα;

μπορεις να μου προτινεις καποιο κινητο οχι πολυ ακριβο....το samsung omnia i900 16gb ειναι καλο;

;;;;;;;;;;

πιατελες βαζα;;;;;;; :/

Χαχαχαχα...!!

Πάνω στο "

" κλίκαρε βρε όχι στην υπογραφή μου..! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δημοσ.

Γιατί δεν παιρνεις ένα iPad να ησυχάσεις....

εχω ipad αυτη τη στιγμη απο ipad μπενω

Χαχαχαχα...!!

Πάνω στο "

" κλίκαρε βρε όχι στην υπογραφή μου..! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν αφού έχεις ipad αν πάρεις iphone οι ίδιες εφαρμογές που έχεις στο ipad,θα τρέχουν σχεδόν όλες και στο iphone πράγμα που με άλλα τηλέφωνα δεν θα μπορείς.....

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν αφού έχεις ipad αν πάρεις iphone οι ίδιες εφαρμογές που έχεις στο ipad,θα τρέχουν σχεδόν όλες και στο iphone πράγμα που με άλλα τηλέφωνα δεν θα μπορείς.....

Και αν πάρει android θα βρει χιλιες δυο άλλες εφαρμογές που μπορεί να τν βολέψουν περισσότερο..!

psipsini miaou ,

Άνοιξε ένα νέο topic στο subforum για τα κινητά τηλέφωνα....

Γράψε τι ακριβώς θέλεις καθώς και τα χρήματα που διαθέτεις και τα παιδιά θα σου προτείνουν ότι καλύτερο υπάρχει,

μακριά από funboys..

Δημοσ.

Κινητό ζητάει..!!!

Τι δουλειά έχει το ipad...?????

καλο αυτο που εστειλες αλλα απο βιντεακια που ειδα φαινεται οτι εχουν αρκετες ομοιοτητες.αξιζει να παρω τελικα iphone κλονο η να παρω το samsung omnia i 900 16gb?

Και αν πάρει android θα βρει χιλιες δυο άλλες εφαρμογές που μπορεί να τν βολέψουν περισσότερο..!

psipsini miaou ,

Γράψε τι ακριβώς θέλεις καθώς και τα χρήματα που διαθέτεις και τα παιδιά θα σου προτείνουν ότι καλύτερο υπάρχει,

μακριά από funboys..

δεν καταλαβα τι θες να πεις

Δημοσ.

καλο αυτο που εστειλες αλλα απο βιντεακια που ειδα φαινεται οτι εχουν αρκετες ομοιοτητες.αξιζει να παρω τελικα iphone κλονο ?

Όχι, όχι, όχι, όχι..!!

Κάνε αυτό που σου είπα...!

Η γράψε εδώ για τι το θέλεις το κινητό σου και πόσα χρήματα διαθέτεις να σου προτείνω εγώ κάτι.

όπως κ να χει ρίξε μια ματιά και στο κατάλληλο section του forum (Κλικ πάνω στο section για να μεταφερθείς :-D )

Δημοσ.

psipsini miaou ,

μακριά από funboys..

Σωστά...αλλα όπως δεν θα πρότεινα σε ένα κάτοχο xoom να πάρει iphone,έτσι και εδώ προτείνω να μην πάρει άλλο smartphone...

Εξάλλου με το apple ID δεν έχει παρα να το περάσει και στο iphone και να ξανακατεβάσει τζαμπα όσες εφαρμογές τρέχουν και σε αυτό...αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....

Δημοσ.

Σωστά...αλλα όπως δεν θα πρότεινα σε ένα κάτοχο xoom να πάρει iphone,έτσι και εδώ προτείνω να μην πάρει άλλο smartphone...

Εξάλλου με το apple ID δεν έχει παρα να το περάσει και στο iphone και να ξανακατεβάσει τζαμπα όσες εφαρμογές τρέχουν και σε αυτό...αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....

Προφανώς για ρωτάει για κλώνο του iphone, κάτι παίζει με το budget..!

Γ αυτό λέω να μας πει τι ποσό διαθέτει...!

Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μοντέλα με πολύ λιγότερα χρήματα...

Έχει τύχει να δουλέψω κλώνο του iphone και δεν θα το πρότεινα ποτέ και σε κανέναν..!!

Δημοσ.

Προφανώς για ρωτάει για κλώνο του iphone, κάτι παίζει με το budget..!

Γ αυτό λέω να μας πει τι ποσό διαθέτει...!

Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μοντέλα με πολύ λιγότερα χρήματα...

Έχει τύχει να δουλέψω κλώνο του iphone και δεν θα το πρότεινα ποτέ και σε κανέναν..!!

δε μου ειπες κανεις γνωμη για το samsung που σας ειπα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...