prezakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το πλαίσιο έβγαλε σε προσφορά αυτόν τον ασπρόμαυρο lazer. Βέβαια, δεν ξέρω τι παίζει με το κόστος στα μελάνια του και την αναγόμωσή τους, γιατί αυτό είναι το Α και το Ω στους εκτυπωτές.Πάντως, από προσωπική εμπειρία σε Samsung ML-1665 δεν είναι κακή επιλογή. printer Στο skroutz υπάρχει όντως διαφορά στην τιμή.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Σκέψου το ξανά αν πρόκειται να αγοράσεις laser εκτυπωτή χωρίς αυτόματο duplex. Είναι σπάσιμο νεύρων.
zealavor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αυτόματο duplex? Να βγάζει αυτόματα μπρος-πίσω χωρίς να πρέπει να γυρίζεις εσύ τις σελίδες... Το λέει γιατί υποτίθεται παίρνεις ασπρόμαυρο laser για να κάνεις μεγάλες εκτυπώσεις...άρα λογικά θα θες μπρος-πίσω...και είναι σπαστικό το γύρνα-ξεγύρνα τις σελίδες..
orck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγω λεω οτι δεν παμε καλα. Τι να το κανει καποιος στο σπιτι του το αυτοματο γυριστηρι σελιδων; Πηρα πριν απο μια εβδομαδα τον 2525 τον σκετο και ειναι μια χαρα εκτυπωτης για το σπιτι, στα 64€. Κλασεις ανωτερος απο τον inkjet που ειχα και πληρωνα πολλα για μελανια, η εαν εβαζα συμβατα καθε εβδομαδα βουλωνε το μεναλι. Δεν ξερω εαν αξιζει η εκδοση W, εαν εχει και ethernet τοτε ισως να αξιζει. Ισως να πρεπει να δεις και μια φτηνη λυση σε πολυμηχανημα εαν εχεις τετοιες αναγκες.
prezakis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Η αλήθεια είναι ότι το δίκτυο μετράει, γιατί όταν έχεις στο σπίτι 3-4 pc τότε λύνει χέρια. Δεν έχω ψωνίσει ακόμα γιατί ξόδεψα τα χρήματα σε άλλες ανάγκες. Οπότε μέχρι να το ξαναβάλω σε πρόγραμμα, ίσως να έχει τελειώσει η προσφορά για τον συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.