Προς το περιεχόμενο

ειμαι ασχετη πειτε μου

psipsini miaou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο κινεζικο μπορει να πατας την οθονη και να μην αποκρινεται ,δλδ να θελει πατημα με δυναμη για να πιασει , η καμερα μπορει να ειναι χαμηλης αναλυσης , υποθετικα μπορει το κινεζικο να εκπεμπει παραπανω ακτινοβολια ,αυτα ειναι μερικα

Δημοσ.

στο κινεζικο μπορει να πατας την οθονη και να μην αποκρινεται ,δλδ να θελει πατημα με δυναμη για να πιασει , η καμερα μπορει να ειναι χαμηλης αναλυσης , υποθετικα μπορει το κινεζικο να εκπεμπει παραπανω ακτινοβολια ,αυτα ειναι μερικα

Και έπισης δεν εχει το ιδιο το λειτουργικο,παντως δεν αξιζει με τιποτα αυτο το κινητο το χω δει απο κοντα!!!

Δημοσ.

Επειδή ειναι πιο ευκολο θα σω πω τι ομοιότητα εχουν. Μονο το περίβλημα και αυτο οχι ακριβώς. Ειναι σαν να έχεις ενα autobiancy και να το έχεις ντυσει με χαρτοκουτα να μοιαζει με golf.

Δημοσ.

Κατ'αρχην δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην κάνω και εγώ reply σε αυτό το nickname..

Ο κλώνος ούτε αυτό που σχεδιάστηκε να κάνει δεν κάνει σωστά.. να σε κοροϊδέψει και να σε πείσει να το αγοράσεις. :devil:

Δημοσ.

τι διαφορα εχει το iphone με τα phone κλονους;περα απ το οτι ειναι κινεζικα τι διαφορες μπορει να εχουν στα χαρακτιριστικα;πχ. pxl wifi ktlp

Μήπως μπορείς να μου λύσεις μια απορεία σχετικά με εσάς τις γυναίκες; Για πιο λόγο πχ θέλετε τόσο πολύ να αγοράσετε ένα πανάκριβο iphone τη στιγμή που το μόνο που θα πατάτε είναι το κουμπάκι της έναρξης μιας κλήσης και το κουμπάκι του τερματισμού;

Άντε και κανένα μηνυματάκι στο τσακίρ κέφι; Σας προσδίδει prestige; Γκλαμουρία; Σας ερεθίζει το inox-like design του; Τι;

Υπάρχουν τόσα άλλα κατά πολύ φτηνότερα κινητά στο αντίπαλο στρατόπεδο των android...

Να δω μια γυναίκα με iphone που να παίζει στα δάχτυλά της έστω τις μισές από τις λειτουργίες ενός iphone και τι στον κόσμο.Θα πάω πάσο και θα το βουλώσω :X

Ακόμα και αυτές που δεν το φυσάνε το πάπαλο, κοιτάνε για iphone-like κινητά.Καλή ώρα...

Λάθος επάγγελμα επέλεξε ο Steve Jobes.Στυλίστας ή μόδιστρος έπρεπε να γίνει.Θα είχε τεράστιο ρεύμα...Τζάπα το παιδί χαράμισε το ταλέντο του...

Δημοσ.

..για τον ίδιο λόγο που αγοράζουν αυτοκίνητα 30k 170 αλόγων (cooper s) κάτι πιπινάκια από τα βόρεια προάστια και πάνε σαν να έχουν yaris.

Ψάχνεις τώρα να βρεις απάντηση στην fashion-victimίαση;

Oh wait..

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μου λύσεις μια απορεία σχετικά με εσάς τις γυναίκες; Για πιο λόγο πχ θέλετε τόσο πολύ να αγοράσετε ένα πανάκριβο iphone τη στιγμή που το μόνο που θα πατάτε είναι το κουμπάκι της έναρξης μιας κλήσης και το κουμπάκι του τερματισμού;

Άντε και κανένα μηνυματάκι στο τσακίρ κέφι; Σας προσδίδει prestige; Γκλαμουρία; Σας ερεθίζει το inox-like design του; Τι;

Υπάρχουν τόσα άλλα κατά πολύ φτηνότερα κινητά στο αντίπαλο στρατόπεδο των android...

Να δω μια γυναίκα με iphone που να παίζει στα δάχτυλά της έστω τις μισές από τις λειτουργίες ενός iphone και τι στον κόσμο.Θα πάω πάσο και θα το βουλώσω :X

Ακόμα και αυτές που δεν το φυσάνε το πάπαλο, κοιτάνε για iphone-like κινητά.Καλή ώρα...

Λάθος επάγγελμα επέλεξε ο Steve Jobes.Στυλίστας ή μόδιστρος έπρεπε να γίνει.Θα είχε τεράστιο ρεύμα...Τζάπα το παιδί χαράμισε το ταλέντο του...

Μπορείς να το βουλώσεις. :devil:

Επίσης τις ίδιες ηλίθιες απορίες για iphone τις έχω ακούσει κ από άντρες κ από γυναίκες πελάτες.

Δημοσ.

δεν ανοιγω νεο θεμα αφου ρωταω για iphone.

μου δινει η γειτονισσα το 3gs 16gb με 200 ευρο.αξιζει?υπαρχει κατι που να προσεξω?

Δημοσ.

δεν ανοιγω νεο θεμα αφου ρωταω για iphone.

μου δινει η γειτονισσα το 3gs 16gb με 200 ευρο.αξιζει?υπαρχει κατι που να προσεξω?

Μια χαρά τιμή μου φαίνεται.

Απλά στα ίδια χρήματα παίρνεις καινούριο το IDEOS X5

και με max +50€ ίσως βρεις και μεταχειρισμένα Galaxy S.

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω +1 στο από πάνω και προτείνω επίσης LG Optimus Black με 295 καινούριο και 200-230 ελαφρώς μεταχειρισμένο/σχεδόν καινούριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...