Hania13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ψαχνω να αγορασω ενα laptop τωρα που ειναι και εκπτωσεις μηπως βρω κανα καλο κοματι. τα λεφτα που μπορω να βρω ειναι το πολυ 700.το laptop το θελω περισσοτερο για gaming,σερφαρισμα στο internet και downloads. εχετε να μου προτεινετε καποιο?
pol gt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εάν δεν το χρειάζεσαι στις μετακινήσεις σου και το θέλεις μόνο για το σπίτι μην πάρεις laptop. Εγώ είμαι άσχετος από τέτοια και πριν 3 χρόνια που θέλησα υπολογιστή μου είπε κάποιος που ξέρει να φτιάχνει μόνος του ηλεκτρ. υπολογιστές να πάρω laptop. Τον άκουσα και διάλεξα ένα της ΗΡ, κόστησε 900 Ευρώ περίπου. Πριν 1 μήνα στα καλά καθούμενα δεν έβγαζε εικόνα. Το πήγα σε μαγαζί να δούνε τι έχει και μου κοστολόγησαν την επισκευή 340 Ευρώ. Και αυτό έγινε αιτία να μάθω δυό σημαντικά πράγματα για τα laptop όπως μου τα εξήγησε ο ηλεκτρονικός γιατρός. α) Η ίδια βλάβη σε σταθερό υπολογιστή θα είχε κόστος επισκευής και ανταλλακτικών γύρω στα 60-70 Ευρώ, κι αυτό επειδή θα χρειαζόταν να αλλαχθεί μόνο το εξάρτημα που έπαθε βλάβη, ενώ στο laptop, σε όλα τα laptop, πρέπει να αλλαχτεί ολόκληρο το σύστημα πάνω στο οποίο βρίσκεται και το εξάρτημα με την βλάβη. β) Μου είπε ακόμη ο ηλεκτρονικός χειρούργος-γιατρός, πως τα laptop έχουν μέση διάρκεια ζωής τα 3 με 5 χρόνια. Όλα τα laptop και για αυτό το λόγο ποτέ δεν αγοράζει ο ίδιος ακριβό μηχάνημα laptop. Έτσι πήγα και αγόρασα ένα σταθερό με 500 Ευρώ κομπλέτ εφόσον δεν χρειάζομαι υπολογιστή στις μετακινήσεις μου.
Cham Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904588&sid=1 Μια χαρά..
pantelis1976 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η λύση που έχει προταθεί αρκετά είναι το Asus X53SV-SX100V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.