VasPolys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Φιλε μου σοβαρα πριν το πασχα θα ημουν μαζι σου!Οταν αποφασισα να τα σκασω για κουτι τοτε καταλαβα την διαφορα και γιατι πολλοι 'ΤΡΕΛΟΙ' μεχρι τοτε τα εσκαγαν για βλακειες...Οταν αποφασισεις να παρεις καλο κουτι και το δουλεψεις θα δεις την διαφορα και τοτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις την ιδια γνωμη! @κοριτσι : Εσυ εχεις τι να το κανεις το δευτερο?!?!?!Ασε κανεναν αλλον να χαρει!
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Κάρμεν θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, τους λόγους στους έχω πει in private. Για τα λεφτά που κάνει ακόμα και στο stock, είναι υπερτιμημένο. Σίδερο είναι, και σιγά το airflow και το super duper design που έχει στην τελική. Ρε Πάνο... Ντάξει δεν αρέσει σε όλους όπως πχ και κάποια lian li δεν αρέσουν σε μένα... Αλλά όχι δεν έχει airflow... Και είπα η ομορφιά είναι υποκειμενική. Εμένα με τρελαίνει σε κάποιους άλλους δεν αρέσει... και Btw ατσάλι είναι...
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 @κοριτσι : Εσυ εχεις τι να το κανεις το δευτερο?!?!?!Ασε κανεναν αλλον να χαρει! Γιατί εγώ δεν έχω κρίση... Ε τι να σου πω τώρα; Εγώ έδωσα 350 και το πήρα και δε μετάνιωσα ούτε ένα ευρώ... Και τώρα που το βλέπω 120ευρώ κάτω λέω να το τσακώσω μια και δεν αρέσει σε κανέναν άλλον να του βάλω τον i7 μέσα να χαρεί...
VasPolys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Σε τι τον εχεις τον Ι7 μεσα?Αυτο αν ειναι να το παρεις θελει τα ψυγεια του μεσα....δεν λεει να το αφησεις ετσι...
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Έκανα μια δοκιμή στο Amazon (παλαιότερα δεν το έστελνε όταν σκεφτόμουν να το πάρω) και βγαίνει στα 273,44. Αν θυμάμαι καλά όταν είχε πρωτοέρθει η τιμή του ήταν κοντά στα 280 ευρώ. Τώρα πώς έγινε και μέσα σε 1 χρόνο η τιμή του κυμαίνεται από 300-350 (είχε φτάσει και 380 ένα φεγγάρι) αυτά μόνο στο Ελλάντα συμβαίνουν. Θέλω δηλ. να καταλήξω πώς εδώ το συγκεκριμένο είναι όντως υπερτιμημένο.
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Σε τι τον εχεις τον Ι7 μεσα?Αυτο αν ειναι να το παρεις θελει τα ψυγεια του μεσα....δεν λεει να το αφησεις ετσι... Και ποιος σου είπε ότι πήρα το Obsidian και θα το αφήσω χωρίς νερά και χωρίς ψυγεία κλπ; Ρε παιδιά το είπα και πιο πάνω... Δε καταλαβαίνει Χριστό Είναι 20 κιλά κουτί άδειο... Με όσα του έχω βάλει μέσα πιάνει 45 θα μπεί και το νερό θα ζυγίζει περισσότερα και από μένα. Αλλά το μετακινείς και δε φοβάσαι ότι θα σου μείνει στα χέρια. Σταθερό και ούτε τριξήματα ούτε συντονισμοί.. Αν είναι να το πάρει κάποιος να βάλει μία mATX μητρική και ένα cpu Της πλάκας ναι δεν λέει... Οταν πας όμως για ένα σύστημα των 3.000ευρώ δε μου φαίνονται πολλά τα 350ευρώ για κουτί... thats all Έκανα μια δοκιμή στο Amazon (παλαιότερα δεν το έστελνε όταν σκεφτόμουν να το πάρω) και βγαίνει στα 273,44. Αν θυμάμαι καλά όταν είχε πρωτοέρθει η τιμή του ήταν κοντά στα 280 ευρώ. Τώρα πώς έγινε και μέσα σε 1 χρόνο η τιμή του κυμαίνεται από 300-350 (είχε φτάσει και 380 ένα φεγγάρι) αυτά μόνο στο Ελλάντα συμβαίνουν. Θέλω δηλ. να καταλήξω πώς εδώ το συγκεκριμένο είναι όντως υπερτιμημένο. Ναι αλλά στο θέμα εδώ λέμε για 230 που μεταξύ μας όποιος πάει θα το πάρει 200... Αξίζει λοιπόν ή όχι; Το HAF-X κάνει 180-200 αν θυμάμαι καλά; Εχουν καμία σχέση;
VasPolys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εδω διαφωνω το κουτι ειναι κατι που μενει.Αν το παρεις και εχεις mATX και επεξεργαστη της πλακας και μπορεις να το παρεις να το παρεις.Δεν ξερεις αργοτερα τι θα θελεις να βαλεις μεσα... @βασιλης οπως και ολα τα πραγματα εδω στο Ελλαντα ειναι υπερτιμημενα γιατι να διαφερει αυτο? Edit: 180 εχει το haf για εμενα ειναι απιστευτο οπως τα λες και για το 800d του εχω μεσα wc και επειδη παιζω καμια φορα στην μεγαλη τηλεοραση το παω βολτες μεσα στο σπιτι δεν καταλαβαινει τιποτα.Ουτε τριξιματα ουτε τιποτα...Αξιζει!Α και δεν του εχω αλλαξει ροδακια αυτα που ειχε μαζι του εχω αφησει!
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εδω διαφωνω το κουτι ειναι κατι που μενει.Αν το παρεις και εχεις mATX και επεξεργαστη της πλακας και μπορεις να το παρεις να το παρεις.Δεν ξερεις αργοτερα τι θα θελεις να βαλεις μεσα... Ερχεσαι στα λόγια μου λοιπόν... Πιο πάνω λέω Θα βγάλει αναβαθμίσεις μιας ζωής. Ενώ ένα κουτί των 80ευρώ κάποια στιγμή θα σε κάνει να ψάχνεσαι... Αν έχεις να τα δώσεις λέει και παραλέει λοιπόν και ας έχεις την μητρική της πλάκας κλπ. Αλλά αφού έχεις να τα διαθέσεις σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα το εξοπλίσεις και ανάλογα σωστά;
VasPolys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και να μην βαλεις τπτ μεσα απο σοβαρο hardware ειναι και αισθητικο το θεμα.Αλλιως ειναι να εχεις ενα midi και αλλιως ειναι να εχεις ενα full tower με τα καλωδια του σχεδον να μην φαινονται μεσα στο κουτι. Εχω φτιαξει ενος φιλου ενα haf-x με αερα πραγματικα δεν βλεπεις καλωδιο μεσα στο κουτι.Θα το βγαλουμε φωτο καποια στιγμη...
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και να μην βαλεις τπτ μεσα απο σοβαρο hardware ειναι και αισθητικο το θεμα.Αλλιως ειναι να εχεις ενα midi και αλλιως ειναι να εχεις ενα full tower με τα καλωδια του σχεδον να μην φαινονται μεσα στο κουτι. Μάλλον ξεφεύγεις λίγο. Θα έχεις μάπα hardware αλλά θα δώσεις 300 ευρώ μόνο και μόνο για να μην βλέπεις τα καλώδια ? Εκτός αυτού στην αγορά υπάρχουν φτηνότερες λύσεις που προσφέρουν το ίδιο ή και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. "Karmen" Όταν το βρίσκω 270 στο κουτί του, δεν θα μπώ σε διαδικασία να τρέχω σε stock και με τον μεγεθυντικό φακό να ψάχνω για χτυπήματα και γρατζουνιές για να γλυτώσω 40 ευρώ.
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 "Karmen" Όταν το βρίσκω 270 στο κουτί του, δεν θα μπώ σε διαδικασία να τρέχω σε stock και με τον μεγεθυντικό φακό να ψάχνω για χτυπήματα και γρατζουνιές για να γλυτώσω 40 ευρώ. Δε διαφωνώ και εγώ -100 το έβρισκα στο stock πριν 1 μήνα αλλά έδωσα +100 για τον ίδιο λόγο... Από εκεί και πέρα αφού το είδε ο Μάνος και λέει ότι είναι ΑΨΟΓΟ με ΟΛΑ τα παρελκόμενα και συγκρίνω πάντα τιμές Ελλάδας αξίζει... Απλά διαφωνώ με το τόπικ στο εξής... Κρίση σου λέει μετά.... Σιγά μην δώσω τόσα σε κουτί... Δεν τα αξίζει... Ας το πάρουν πρώτα και μετά συζητάμε αν αξίζει ή όχι....
Doc1355 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά θέμα για το ΔΝΤ άνοιξα ή για προσφορά γιατί μπερδεύτηκα...
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά θέμα για το ΔΝΤ άνοιξα ή για προσφορά γιατί μπερδεύτηκα... Ελα μου ντε;
Doc1355 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εντάξει δεν αξίζει κάν να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω προηγούμενα ποστ έτσι.. Οποιος θέλει και μπορεί απλά το αγοράζει,όλα τα άλλα είναι αστεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.