Doc1355 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Λοιπόν παίδες είναι η τιμή απο το stock house εδώ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Corsair-Obsidian-Series-800D-CC800DW-Black-Aluminum-Steel-ATX-Full-Tower-CC800DW.htm Είναι πραγματικά καλή προσφορά γιατί το κουτί το έχω δεί προσωπικά μαζί με άλλο άτομο απο το φόρουμ 2 φορές.. Είναι απο εκθεσιακό κομμάτι με τις ζελατίνες πάνω και με ΟΛΑ τα παρελκόμενα και το τονίζω γιατί μπορεί να πουν κάποιοι για bulk και τέτοια! Πιστεύω οτι πραγματικά αξίζει να πάει καποιος που του αρέσει να το τσεκάρει απο κοντά Παρακάτω παραθέτω και φώτο που έβγαλα με το κινητό..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 θα πληρωσει καποιος τοσα για ενα ..... κουτι ειναι και στις προσφορες ... ΕΛΕΟΣ
Doc1355 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 θα πληρωσει καποιος τοσα για ενα ..... κουτι ειναι και στις προσφορες ... ΕΛΕΟΣ Κοίταξες πόσο έχει κανονικά; Ελεος...το ότι δεν θα πληρώσεις εσύ δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει τα λεφτά, ούτε ότι δέν το πληρώνουν άλλοι....
phanispal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Για να είναι τόσο ακριβότερο από άλλα σίγουρα υπάρχει λόγος (βασικά πολλοί λόγοι), τώρα το αν το κουτί των 28€ και των 300€ αξίζουν τα χρήματά τους είναι άλλο θέμα.
Doc1355 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Για να είναι τόσο ακριβότερο από άλλα σίγουρα υπάρχει λόγος (βασικά πολλοί λόγοι), τώρα το αν το κουτί των 28€ και των 300€ αξίζουν τα χρήματά τους είναι άλλο θέμα. Κατα την γνώμη μου είναι απο τα πολύ λίγα κουτιά που αξίζει να δώσεις τα λεφτά και να το πάρεις..
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κατα την γνώμη μου είναι απο τα πολύ λίγα κουτιά που αξίζει να δώσεις τα λεφτά και να το πάρεις.. Πες τα πες τα
SpirosLouis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 θα πληρωσει καποιος τοσα για ενα ..... κουτι ειναι και στις προσφορες ... ΕΛΕΟΣ Τα λέει ο γιωργάκης..αχαχχα(δεν κρατήθηκα )
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εγώ πάλι δεν σας πιάνω... Ανοιξε το παλικάρι ένα θέμα με ένα κουτί σε τιμή 100ευρώ πιο κάτω. Κάποιοι έχουν να τα δώσουν και τα δίνουν. Το κρίση σου λέει μετά ή θα δώσω τόσα σε κουτί που κολλάει; Το θέλετε; Αν ναι χτυπήστε το, αν όχι είμαστε offtopic...
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εγώ πάλι δεν σας πιάνω... Ανοιξε το παλικάρι ένα θέμα με ένα κουτί σε τιμή 100ευρώ πιο κάτω. Κάποιοι έχουν να τα δώσουν και τα δίνουν. Το κρίση σου λέει μετά ή θα δώσω τόσα σε κουτί που κολλάει; Το θέλετε; Αν ναι χτυπήστε το, αν όχι είμαστε offtopic... +1000 από JIMBO...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.