Προς το περιεχόμενο

Κινεζικο Epad

sostos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστο bargain!!! οχι,δεν θα εχεις καποιο προβλημα με το gps, το μονο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να μπορεις να κατεβασεις τους χαρτες σου στο tablet διοτι δεν εχει 3g απο την εταιρια και οι χαρτες συνηθως κατεβαινουν απο το ιντερνετ την ωρα που ανοιγεις το προγραμμα πλοηγησης και σβηνονται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα για εξοικονομηση χωρου.

offtopic : μου φαινεται πολυ καλο! αλλα πού χρηματα cry.png... μαλλον βλεπω να πουλαω το xbox

Δημοσ.

3g ΕΧΕΙ , ΜΗΠΩς ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ΕΓΩ?

Item description:

This listing is for one

Brand NEW 10 inch iPed ePad Tablet PC MID

with 1GHz CPU/512MB RAM/8GB Memory/Wifi/3G/GPS/HDMI

Google ANDROID 2.2 OS +Warranty

σωστο bargain!!! οχι,δεν θα εχεις καποιο προβλημα με το gps, το μονο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να μπορεις να κατεβασεις τους χαρτες σου στο tablet διοτι δεν εχει 3g απο την εταιρια και οι χαρτες συνηθως κατεβαινουν απο το ιντερνετ την ωρα που ανοιγεις το προγραμμα πλοηγησης και σβηνονται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα για εξοικονομηση χωρου.

offtopic : μου φαινεται πολυ καλο! αλλα πού χρηματα cry.png... μαλλον βλεπω να πουλαω το xbox

μΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΜΕ MODEM λεγει αυτο εδω κανει?

http://cgi.ebay.com/UNLOCKED-HUAWEI-E220-HSDPA-UTMS-3G-USB-MODEM-7-2M-eg-/300585029438?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45fc438f3e

3g ΕΧΕΙ , ΜΗΠΩς ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ΕΓΩ?

Item description:

This listing is for one

Brand NEW 10 inch iPed ePad Tablet PC MID

with 1GHz CPU/512MB RAM/8GB Memory/Wifi/3G/GPS/HDMI

Google ANDROID 2.2 OS +Warranty

Δημοσ.

Okey σ'ευχαριστο παρα πολυ

γιατι να μην κανει ? αυτα που εχει (such as: HUAWEI EC122/E1750, ZTE AC2376,VTION E1916), τα εχει ως αναφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...