gtr4460 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια μηλουσα με εναν φιλο μου υπαληλο τραπεζας και μου ειπε οτι μαλων ισχυει αυτο το πραγμα οτι για να παρεις στεγαστικο δάνειο το 30% το καταβάλει ο ιδιώτης και το υπόλοιπο 70% οι τράπεζες τι ισχύει ξερετε κανεις να μου πει δηλαδη να το πω ποιο λιανια αν ενα σπιτι κανει 100000 χιλιαδες ευρ πρεπει εγω να εχω τα 30.000 στο χερι για να εκδοθη το δανειο
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια μηλουσα με εναν φιλο μου υπαληλο τραπεζας και μου ειπε οτι μαλων ισχυει αυτο το πραγμα οτι για να παρεις στεγαστικο δάνειο το 30% το καταβάλει ο ιδιώτης και το υπόλοιπο 70% οι τράπεζες τι ισχύει ξερετε κανεις να μου πει δηλαδη να το πω ποιο λιανια αν ενα σπιτι κανει 100000 χιλιαδες ευρ πρεπει εγω να εχω τα 30.000 στο χερι για να εκδοθη το δανειο τα επιτοκια τα εχεις δει...?
gtr4460 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 τα επιτοκια τα εχεις δει...? ρε φιλαρακι εγω μπορει να μπορο να το πληρωσω εγω αλο ρωταω
kage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 απλα περνανε απο πιο αυστηρα κριτηρια...τους πας εκαθαριστικο κτλ.βλεπουν ποσα βγαζεις το μηνα και για ποσο καιρο και μετα αποφασιζουν. για την αναλογια δεν το ξερω.
opera Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ποσά που αναφέρεις πάντως σίγουρα δεν σου χρηματοδοτούν ολόκληρη την εμπορική αξία του ακινήτου άρα ναι πρέπει να έχεις ένα ποσό για να κάνεις την αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.