Προς το περιεχόμενο

Στεγαστικά Δάνεια το 30% το καταβάλει ο ιδιώτης και το υπόλοιπο 70% οι τράπεζες τι ισχύει

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια μηλουσα με εναν φιλο μου υπαληλο τραπεζας και μου ειπε οτι μαλων ισχυει αυτο το πραγμα οτι για να παρεις στεγαστικο δάνειο το 30% το καταβάλει ο ιδιώτης και το υπόλοιπο 70% οι τράπεζες τι ισχύει ξερετε κανεις να μου πει δηλαδη να το πω ποιο λιανια αν ενα σπιτι κανει 100000 χιλιαδες ευρ πρεπει εγω να εχω τα 30.000 στο χερι για να εκδοθη το δανειο

Δημοσ.

Γεια σας παιδια μηλουσα με εναν φιλο μου υπαληλο τραπεζας και μου ειπε οτι μαλων ισχυει αυτο το πραγμα οτι για να παρεις στεγαστικο δάνειο το 30% το καταβάλει ο ιδιώτης και το υπόλοιπο 70% οι τράπεζες τι ισχύει ξερετε κανεις να μου πει δηλαδη να το πω ποιο λιανια αν ενα σπιτι κανει 100000 χιλιαδες ευρ πρεπει εγω να εχω τα 30.000 στο χερι για να εκδοθη το δανειο

τα επιτοκια τα εχεις δει...?

Δημοσ.

απλα περνανε απο πιο αυστηρα κριτηρια...τους πας εκαθαριστικο κτλ.βλεπουν ποσα βγαζεις το μηνα και για ποσο καιρο και μετα αποφασιζουν.

για την αναλογια δεν το ξερω.

Δημοσ.

δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ποσά που αναφέρεις πάντως σίγουρα δεν σου χρηματοδοτούν ολόκληρη την εμπορική αξία του ακινήτου άρα ναι πρέπει να έχεις ένα ποσό για να κάνεις την αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...