deviantp13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ε οτι ητο ζωα το ξεραμε,οτι ητο και πολυ ζωα......κι αυτο το ξεραμε!!!
johnny21a Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλα ο τίτλος λιγο ακυρος, προσεχετε λιγο γιατι θα καταντησουμε σαν τις ειδησεις του Star σε λιγο
firewalker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Και οι Έλληνες πάνω κάτω το ίδιο χάλια είναι με τα κινητά τους.
bilis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Οι Ελληνες ειναι χειροτεροι. Γιατι και ακριβως το ιδιο κανουν, αλλα ταυτοχρονα θεωρουν οτι οι Αμερικανοι ειναι πιο ηλιθιοι. Χωρις αλλοθι δηλ.
ntouzieras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ναι μπορω να πω οτι 514 ατομα ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα σε μια χωρα 310.000.000, αυτες οι ερευνες οπου βγαζει ο καθενας για να κανει το κομματι του ειναι gtpk..
banned_acc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Οι Ελληνες ειναι χειροτεροι. Γιατι και ακριβως το ιδιο κανουν, αλλα ταυτοχρονα θεωρουν οτι οι Αμερικανοι ειναι πιο ηλιθιοι. Χωρις αλλοθι δηλ. οι ελληνες κανουν κατι χειροτερο. μπορει να μην εχουν να φανε και να κανουν οικονομια στο φαγητο αλλα το smartphone στην τσεπη ;p
bullet2D Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν θέλω να πιστεύω σ' αυτές τις έρευνες. Νομίζω οτι όλοι απαντούν για πλάκα. Γιατί αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο οι έρευνες πράγματι αποκαλύπτουν την ηλιθιότητα που μας βαράει γενικώς σαν ανθρωπότητα.
tsifotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλα ο τίτλος λιγο ακυρος, προσεχετε λιγο γιατι θα καταντησουμε σαν τις ειδησεις του Star σε λιγο εντελως!!!
memtsas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγω που εχω k750i θα βρω τιποτα ?? κατι θα βρουμε και για σενα.....
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αυτές τις (κωλο)έρευνες θα'θελα να'ξερα ποιος τις πιστεύει. Είναι εντελώς αναξιόπιστες και ασόβαρες και γίνοναι μόνο για νάχαμε να λέγαμε. Είναι ένα γκάλοπ που με τέτοιες γελοίες ερωτήσεις που έβαλαν θα έπαιρναν και γελοίες απαντήσεις, συν τον εντελώς παραπλανητικό τίτλο. Κα μην λέτε για τους αμερικανούς ζώα κτλ γιατί και εδώ να γινόταν η "έρευνα" ανάλογες(αναξιώπιστες & παραπλανητικές) απαντήσεις θα δινόντουσαν
The_Judas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εδώ ακριβώς φαίνεται η ισχύς των ΜΜΕ. Μια απλή έρευνα, ανεξαρτήτου προελεύσεως, όταν μεταδοθεί από το μέσο με την κατάλληλη σοβαροφάνεια και πειθώ, ξαφνικά γίνεται δεκτή ως αυθεντία. Είναι αστείο αυτό που γίνεται με τις έρευνες. Γινόμαστε καθημερινά δέκτες δεκάδων ερευνών, οι οποίες άμεσα γίνονται πιστευτές και έγκυρες ενώ ταυτόχρονα μεταδίδουν διάφορες στερεότυπες ιδέες στην κοινωνία για το τι ισχύει και τι όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα