ckdodis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους έχω ενα λαπτοπ και είχα κανει εγκτασταση 2 λογισμικα σε 2 παρτισιον! το ενα ειναι windows 7 και το αλλο ubuntu 10.04. μετα απο φορματ στο παρτισιον των 7 δεν με ρωταει πουθενά με ποιο λογισμικο να ξεκηνησεί!!!! καμια ιδέα?
aris1986 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους έχω ενα λαπτοπ και είχα κανει εγκτασταση 2 λογισμικα σε 2 παρτισιον! το ενα ειναι windows 7 και το αλλο ubuntu 10.04. μετα απο φορματ στο παρτισιον των 7 δεν με ρωταει πουθενά με ποιο λογισμικο να ξεκηνησεί!!!! καμια ιδέα? Εχει μπει το masterboot των 7!Θα πρεπει να ξαναβαλεις τον grub loader του linux ξανα.Υποθετω οτι τα 7αρια τα βαλες μετα απο ubuntu ε;
ckdodis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 twiner το ποστ σου δεν με βοήθησε....καπου κανω λάθος αλλα πού????? twiner το ποστ σου δεν με βοήθησε....καπου κανω λάθος αλλα πού?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.