pol gt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αγόρασα πριν 1 μήνα ηλεκτρονικό υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά: Windows 7 AMD Athlon || Χ2 dual-core prozessor 220 4GB DDR3 memory 320 GB Hard Drives (Some HDD space is reserved for system restoration) DVD-Super Multi drive PS2 Optical mouse PS2 Entry Level Keyboard Πριν από αυτό το pc είχα ένα Λάπτοπ το οποίο αγόρασα πριν 3 χρόνια και είχε το προηγούμενο λειτουργικό το Windows Vista. Η απορία μου είναι, και πρόβλημα βασικά, πως με τον νέο υπολογιστή δεν μπορώ να παίξω σε μία αίθουσα πόκερ η οποία είναι σε 3D: http://www.pkr.com/en/ επειδή κυλάνε πάρα πολύ αργά τα σκηνικά και ακούω ένα θόρυβο μέσα στον υπολογιστή που μου αφήνει να καταλάβω πως ζορίζεται. Ενώ με το παλαιότερο μηχάνημα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει και λειτουργεί προβληματικά ο νέος υπολογιστής;;; Σε άλλες αίθουσες πόκερ οι οποίες δεν είναι σε 3D όλα κυλάνε κανονικά. Με την αίθουσα 3D τι συμβαίνει;;; Γιατί δεν μπορεί ο υπολογιστής να την παίξει κανονικά και τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα;;;
haris013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 τι καρτα γραφικων φοραει?εχεις εγκαταστησει το flash player?
filip123go Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κάτι με το flash player παίζει (εφόσον δεν έχει πρόβλημα η gpu). Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το hardware acceleration (δεξί κλικ πάνω στο τραπέζι του ποκερ και θα το βρεις στις ρυθμίσεις)
pol gt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 τι καρτα γραφικων φοραει?εχεις εγκαταστησει το flash player? Που μπορώ να δω την κάρτα γραφικών;;; Αν βοηθάει ο υπολογιστής είναι: PACKARD BELL F2599 GE Κάτι με το flash player παίζει (εφόσον δεν έχει πρόβλημα η gpu). Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το hardware acceleration (δεξί κλικ πάνω στο τραπέζι του ποκερ και θα το βρεις στις ρυθμίσεις) Δεν ανοίγει παράθυρο το δεξί κλικ πάνω σε τραπέζι. Είναι νεκρό.
filip123go Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δεν ανοίγει παράθυρο το δεξί κλικ πάνω σε τραπέζι. Είναι νεκρό. Έχεις κατεβάσει το λογισμικό η παίζεις μέσω του browser? Αν ισχύει το 2, δοκίμασε με άλλους browser. Κάνε δεξί κλικ σε ένα βιντεο στο youtube και βρες στα settings το hardware acceleration (πρώτο πρώτο είναι)
pol gt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 τι καρτα γραφικων φοραει?εχεις εγκαταστησει το flash player? Αυτή είναι η κάρτα γραφικών;;; : NVIDIA GeForce 6150 με έως και 256 MB VRAM ;;; Έχεις κατεβάσει το λογισμικό η παίζεις μέσω του browser? Αν ισχύει το 2, δοκίμασε με άλλους browser. Κάνε δεξί κλικ σε ένα βιντεο στο youtube και βρες στα settings το hardware acceleration (πρώτο πρώτο είναι) Εγκατεστημένο είναι το λογισμικό.
haris013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αυτή είναι η κάρτα γραφικών;;; : NVIDIA GeForce 6150 με έως και 256 MB VRAM ;;; Εγκατεστημένο είναι το λογισμικό. ναι αυτη ειναι η καρτα γραφικων...αφου ειναι εγκατεστημενο παιχνιδι δεν εχει σχεση με τον flash player.. εχεις εγκαταστησει τους drivers της καρτας? σε το λογισμικο εισαι?win7?
pol gt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εχεις εγκαταστησει τους drivers της καρτας? σε το λογισμικο εισαι?win7? win7 είναι το λειτουργικό. Με drivers της καρτας δεν έκανα τίποτε. Δεν γίνονται αυτόματα αυτά;;; Με το λάπτοπ γιατί δεν είχα πρόβλημα;;; Μάλλον πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών. Είναι αδύνατη αυτή που έχει. Έτσι φαντάζομαι δηλαδή, έχω μεσάνυχτα από τεχνολογία.
haris013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 υπαρχει περιπτωση να ειναι πολυ βαρη το παιχνιδι για τον υπολογιστη αλλα μου φαινεται σχεδον αδυνατο για τετοιου ειδος game.. μονο σε αυτο το παιχνιδι ζοριζεται,πεφτουν τα καρε κλπ?θερμοκρασιες αναιβαζει?το κανει αυτο σε καποιο αλλο προγραμμα?γενικα λειτουργει ομαλα περα απο το game?
pol gt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Είναι βαρύ το πρόγραμμα της PKR. Μόνο σε αυτό έχω πρόβλημα όλα τα άλλα τα δουλεύει κανονικά.
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Φίλε, η 6150 είναι υπερβολικά entry level (και αρχαία) κάρτα γραφικών. Ενσωματωμένη είναι ή ξεχωριστή; Μάλλον ενσωματωμένη πρέπει να είναι! Πήγαινε από εκεί που το πήρες και πες τους να σου βάλουν μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών με κανά 40άρι-50άρι ή πάρε μόνος σου μια ΑΤΙ 5450/6450 (π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513544)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.