Προς το περιεχόμενο

Games για pc υψηλών επιδόσεων

Jonny Depp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το συστημα έχω

unled1copyvy.jpg

Το σύστημά σου είναι πολύ ισσοροπιμένο και πραγματικά καλό για τα χρήματά του, συγχαριτήρια από εμένα σε όποιον το συνέθεσε.

Όμως να ξέρεις ότι αν βάλεις όλα τα "μπλιμπλίκια" στο φουλ θα σε γονατίσουν πολλά και παιχνίδια και σχετικά εύκολα, για να μην σε γονατίζουν θα χρειαζόσουν τουλάχιστον 1200-1400 ευρώ.

Αν η οθόνη σου έχει ανάλυση 1920*1080 Να προτιμάς ρυθμίσεις με 2Χ ΑΑ (AntiAliazing) και τα υπόλοιπα στο high, τα very high/ ultra να τα αποφεύγεις!

Αν τώρα έχεις 1680*1050 και κάτω μπορείς να ανεβαίνεις κατά περίπτωση.

καλό παιχνίδι!

Δημοσ.

αυτήν την οθόνη έχω

1920x1080 ανάλυση έχει

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-32LD450.jsp

Αμα κάνω overclocking ,μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω?

ναι φυσικά μπορείς να ανεβάσεις τον επεξεργαστή περίπου 20-25% και την κάρτα γραφικών περίπου 15% με αντίστοιχη αύξηση στις επιδώσεις. παρόλα αυτα θα δείς ότι και από μόνο του το σύστημα θα παίζει τα πάντα μια χαρά, και με πολύ καλά γραφικά! απλά στα απαιτητικά παιχνίδια να αποφεύγεις το very high και το AntiAliazing έως 2χ.

σε πιο παλιά παιχνίδια θα ανεβάζεις και το ΑΑ στο 4χ (παραπάνω δεν αξίζει την απώλεια ταχύτητας)

Δημοσ.

Just cause 2 και Amnesia: the darkness within με ολα τα SSAO κλπ στο full. 2 που μου ερχονται στο μυαλο γρηγορα γρηγορα. Σου εχουν πει και αλλοι βαρια παιχνιδια οποτε βλεπεις... :-D

Δημοσ.

όπως είπε ένα παιδί

Το σύστημά σου είναι πολύ ισσοροπιμένο και πραγματικά καλό για τα χρήματά του, συγχαριτήρια από εμένα σε όποιον το συνέθεσε.

αλλά εντάξει, υψηλών επιδόσεων δεν το λες:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...