Jonny Depp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Γεια σας,την Τρίτη θα έρθει ο καινούργιος μου υπολογιστής και θέλω να μου προτείνετε games υψηλων επιδόσεων όλων των ειδών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 http://www.pcgameshardware.com/aid,673689/Ten-games-with-exaggerated-hardware-requirements/News/
Tsarkamparararam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το Crysis 2 φίλε ..... Είναι τέρας .... Αν και το 1 λένε ότι είναι μακράν καλύτερο , οπότε ξεκίνα με το 1 και βλέπεις μετά!!!
Grobath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 http://www.pcgameshardware.com/aid,673689/Ten-games-with-exaggerated-hardware-requirements/News/ Η λίστα πρέπει να είναι σχετικά παλιά. Κατα τα άλλα όπως είπαν οι προηγούμενοι βάλε Crysis 2 με dx 11. Άμα σου αρέσουν τα strategy βάλε και shogun 2.
gchris7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 GTA IV + ICEnhancer Crysis 2 + DX11 + HD Textures. Νομίζω ότι ποιο απαιτητικό υπάρχει αυτή την στιγμή, αυτά τα 2.
Jonny Depp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ωραία παιδιά,και κάτι σε racing ,κάι κάτι σε andventures στυλ indiana jones ή που ψάχνεις θυσαυρους.και κάτι που να χει ωραία γραφικά με φύση
Grobath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ωραία παιδιά,και κάτι σε racing ,κάι κάτι σε andventures στυλ indiana jones ή που ψάχνεις θυσαυρους.και κάτι που να χει ωραία γραφικά με φύση Αν και δεν το έχω παίξει νομίζω ότι το colin mcrae dirt 3 έχει πολύ καλά γραφικά.
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ωραία παιδιά ευχαριστώ πολύ,αν υπάρχει και κάποιο link με κανούργια βαριά παιχνίδια διετίας -τριετίας θα ήταν καλό.
PCkiller Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εαν θες ό,τι πιο απαιτητικό υπάρχει αυτή τη στιγμή, ξέχνα Crysis 2 και GTA4. Είναι για γέλια. Η απάντηση είναι απλή. Πάρε το Witcher 2, βάλε τα πάντα full, ενεργοποίησε την επιλογή "Ubersampling" και... καλή τύχη. Εκεί θα φανεί τι ψάρια πιάνει το PC σου. Πόσταρε και τα fps σου για να δούμε. Σαν δεύτερο πιο απαιτητικό θα έλεγα Metro 2033. Μη ξεχάσεις να εγκαταστήσεις το fraps για να καταγράψεις τα fps σου.
gchris7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εαν θες ό,τι πιο απαιτητικό υπάρχει αυτή τη στιγμή, ξέχνα Crysis 2 και GTA4. Είναι για γέλια. ... Καλά, βάλε το GTA IV με ICEnhancer mod και άμα πιάσεις πάνω από 30 fps ακόμα και με low settings, σφύρα μου... Ωραία παιδιά,και κάτι σε racing ,κάι κάτι σε andventures στυλ indiana jones ή που ψάχνεις θυσαυρους.και κάτι που να χει ωραία γραφικά με φύση Απο φυση ριξε μια ματια στο The Hunter. Έχει εκπληκτικά γραφικά, αν και δεν είναι υπερβολικά απαιτητικό.
PCkiller Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλά, βάλε το GTA IV με ICEnhancer mod και άμα πιάσεις πάνω από 30 fps ακόμα και με low settings, σφύρα μου... 30 fps? :lol: Πρώτα απ'όλα το Witcher 2 με τα settings που ανέφερα σκοτώνει αυτόματα οτιδήποτε με μονή κάρτα. Μιλάμε για καταστάσεις 5-15 fps χωρίς το ανάλογο hardware (τουλάχιστον δύο gtx 580 ή 6990). Ναι, βαρύ το συγκεκριμένο mod αλλά τις απαιτήσεις του Witcher 2 δεν τις φτάνει.
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Btw και τί σύστημα έχεις;; Παίξε metro2033 Αυτό το συστημα έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.