Tablet Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Χαίρεται εχω ενος φιλου ενα macbook 2007 που απλα δεν κανει boot με τιποτα. Οταν κανω safe mode πατωντας shift μετα την εκκινηση οταν το αφηνω το laptop σβηνει..Καμια βοηθεια;;
atheatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν έχεις το DVD του υπολογιστή με το Mac OS, κάνε hardware test.
Tablet Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ειναι απο ιταλια ο φιλος και δεν εχει και πολυ σχεση με υπολογιστες γενικοτερα δεν εχει κανενα cd μαζι του Εκανε reset pram τιποτα μπηκα με cmd+v τιποτα κολλαει στην μπλε οθονη
atheatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν δεν παίζει άλλο DVD με OS x (ας είναι και intel tiger),boot απο εξωτερικό σκληρό ή υπολογιστής με FireWire,τότε πας για recovery disk ή άνοιγμα και έξω ο σκληρός... Δοκίμασε να μπουτάρεις με κανένα live cd linux...
basilis222 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 8 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Πέτα το!
Tablet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πως μπορω να κανω boot απο usb που εχω ubuntu για παραδειγμα;
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 πατωντας το C οταν εμφανιστει η ασπρη οθονη και εχοντας το κρατημενο μεχρι να εμφανιστει κατω κατι σαν γκρι κυκλακι...
atheatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Kρατώντας πατημένο το alt γίνεται επίσης boot selection....
Tablet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν μου βγαζει επιλογη για να μπουταρει απο usb που εχω τα ubuntu παιζει να ειναι καμια logicboard καμένη; Mπηκα με cd αλλα δε μπαινει τελειως στo ubuntu κολλαει στην πρωτη οθονη μπορει να συνδεθει στο internet αλλα δεν υπαρχει καμια αλλη επιλογη. edit: Μετα απο μερικες επανεκκινήσεις μπηκε με cd και απο οτι φαινετε δουλευει και το usb.Τωρα μπορω να κανω hardware test απο ubuntu με καποιο τροπο;;
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 http://www.howtogeek...ubuntu-live-cd/ http://mikebeach.org/2011/05/how-to-check-your-hard-drives-smart-status-using-a-ubuntu-live-cd/
atheatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πάντως εγω στη θέση σου αφού το μηχάνημα μπουταρει θα κοιταζα να σωσω τα αρχεία,να έβρισκα ένα δισκακι Os X (intel) να του έκανα format και καθαρή εγκατάσταση .Αν δεν κάνω λάθος όταν το πήρε είχε tiger, αυτο σιγουρα θα μπουτάρει.Tα υπόλοιπα θα μπουτάρουν αλλα μπορει να μην τα αφήνουν να γίνει η εγκατάσταση.Είδικα το snow leopard θέλει ειδική έκδοση για να μπει στο συγκεκριμένο μηχάνημα.
Tablet Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Για να μην ανοίγω νέο thread: Έχω τα Snow leopard σε dmg.. πως μπορώ από win 7 να κάνω bootable usb stick ωστε να φορμαρο το macbook απο στικακι;;
Tablet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Με ενημερωσαν απο service πως εχει καει η μια μνημη. εχει 2χ512mb μου ειπαν να μου αλλαξουν και να μου βαλουν 2χ1 giga αλλα εγω εχω παραγγειλει 2x2 gb που unofficial παιρνει και αναγνωριζει μεχρι 3gb. Πηρα 40€ τα 4 γιγα ενω απο apple εχουν 120€ τα 2 γιγα Το θεμα ειναι πως μπορουν να εγκατασταθουν τα Snow Leopard με 512mb ram και μετα εγω να εγκαταστησω τα 4 giga? Η πρεπει να μου βαλουν μια καινουργια 512mb και μετα εγω να την αλλαξω;; Αλλα θα ειναι τσαμπα λεφτα ρε γαμωτο.. Υ.Γ Εχω παραγγείλει αυτες ειναι συμβατες;;
atheatos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Με ενημερωσαν απο service πως εχει καει η μια μνημη. εχει 2χ512mb μου ειπαν να μου αλλαξουν και να μου βαλουν 2χ1 giga αλλα εγω εχω παραγγειλει 2x2 gb που unofficial παιρνει και αναγνωριζει μεχρι 3gb. Πηρα 40€ τα 4 γιγα ενω απο apple εχουν 120€ τα 2 γιγα Το θεμα ειναι πως μπορουν να εγκατασταθουν τα Snow Leopard με 512mb ram και μετα εγω να εγκαταστησω τα 4 giga? Η πρεπει να μου βαλουν μια καινουργια 512mb και μετα εγω να την αλλαξω;; Αλλα θα ειναι τσαμπα λεφτα ρε γαμωτο.. Υ.Γ Εχω παραγγείλει αυτες ειναι συμβατες;; Δως τους μια δυάρα να βάλουνε και μετά αν θες αλλάζεις και την άλλη....
Tablet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μου λενε δε βαζουνε αλλες πλην apple μνημης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.