Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για Fps Gaming set

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θέλω βασικά να κάνω ενα δώρο σε εναν φίλο μου ενα set gaming mouse και keyboard,και θα ήθελα την γνώμη και τις προτάσεις σας.

Να αναφέρω οτι ειναι πορωμένος και παίζει χρόνια μονο fps.

Δημοσ.

Έχω τα Logitech G15 (keyboard) και G9 Laser (mouse) - είναι εξαιρετικά και η εταιρεία έχει υποδειγματική υποστήριξη.

Το πληκτρολόγιο μπορείς να το βρεις από 89€ και το ποντίκι από 79€. Έχουν αντικατασταθεί από νεότερα μοντέλα αλλά πιο ακριβά.

edit: δεν πρόλαβα το όριο που έθεσες...

Δημοσ.

G500 με G110, και θα χεστεί απ'τη χαρά του.

Υ.Γ: Αν είναι η αδερφή ψυχή σου, για keyboard πάρτου το G510.. αν είναι πολλά τα λεφτά για ένα απλό φιλαράκι, πάρε το X6 της M$.. δεν είναι κακό.

Υ.Γ2: Μη πάρεις τίποτα wireless, απαγορεύεται.

Μέχρι 100 euro

Το G500 να τσιμπήσεις, δεν υπάρχει καλύτερο Mouse και αν υπάρχει θα είναι για λεπτομέρειες και overkill. (άσε που καλύτερο καλούπι δεν έχει κανένα G9). Έχει πέσει στα 60€, και με 40€ μόνο το M$ SideWinder X4 βρίσκεις.

Άρα G500 και X4. 100€. Πότε θα γίνουμε και εμείς φίλοι; Τον Οκτώβρη έχω γενέθλια.. άσχετο.

Δημοσ.

Εγώ πήρα πρόσφατα X4 και g500 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν και έχει η Logitech με τους τελευταίους drivers έχει μερικά προβλήματα κατά τα άλλα το g500 είναι πολύ καλή επιλογή. Το x4 για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι G15 αλλά το G15 έχει διπλάσια τιμή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Απο οτι φαίνεται θα παίξω με logitech δαγκωτό :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα δεν ξέρω αν έχεις αγοράσει όλα αυτά πού προανέφερες αλλα στιν περίπτωση που παιζει FPS ο φίλος σου μην ασχολείσε με απλό πληκτρολόγιο κοίτα να πάρεις κάτι σε command unit πχ Link i kati se Link και δεν θα θέλει να ξανά δει πληκτρολόγιο ούτε ζωγραφιστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...