SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλημέρα Θέλω βασικά να κάνω ενα δώρο σε εναν φίλο μου ενα set gaming mouse και keyboard,και θα ήθελα την γνώμη και τις προτάσεις σας. Να αναφέρω οτι ειναι πορωμένος και παίζει χρόνια μονο fps.
hawkpilot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Έχω τα Logitech G15 (keyboard) και G9 Laser (mouse) - είναι εξαιρετικά και η εταιρεία έχει υποδειγματική υποστήριξη. Το πληκτρολόγιο μπορείς να το βρεις από 89€ και το ποντίκι από 79€. Έχουν αντικατασταθεί από νεότερα μοντέλα αλλά πιο ακριβά. edit: δεν πρόλαβα το όριο που έθεσες...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 G500 με G110, και θα χεστεί απ'τη χαρά του. Υ.Γ: Αν είναι η αδερφή ψυχή σου, για keyboard πάρτου το G510.. αν είναι πολλά τα λεφτά για ένα απλό φιλαράκι, πάρε το X6 της M$.. δεν είναι κακό. Υ.Γ2: Μη πάρεις τίποτα wireless, απαγορεύεται. Μέχρι 100 euro Το G500 να τσιμπήσεις, δεν υπάρχει καλύτερο Mouse και αν υπάρχει θα είναι για λεπτομέρειες και overkill. (άσε που καλύτερο καλούπι δεν έχει κανένα G9). Έχει πέσει στα 60€, και με 40€ μόνο το M$ SideWinder X4 βρίσκεις. Άρα G500 και X4. 100€. Πότε θα γίνουμε και εμείς φίλοι; Τον Οκτώβρη έχω γενέθλια.. άσχετο.
Tompgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Microsoft Sidewinder x6 και Logitech g500 ή g700 αν και βγαίνουν ποιο ψήλα από το budget
Grobath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εγώ πήρα πρόσφατα X4 και g500 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν και έχει η Logitech με τους τελευταίους drivers έχει μερικά προβλήματα κατά τα άλλα το g500 είναι πολύ καλή επιλογή. Το x4 για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι G15 αλλά το G15 έχει διπλάσια τιμή.
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Απο οτι φαίνεται θα παίξω με logitech δαγκωτό
agelosLX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πάρτου ένα Razer Deathadder και το Ms Sidewinder X8..
spiroscbr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 καλησπέρα δεν ξέρω αν έχεις αγοράσει όλα αυτά πού προανέφερες αλλα στιν περίπτωση που παιζει FPS ο φίλος σου μην ασχολείσε με απλό πληκτρολόγιο κοίτα να πάρεις κάτι σε command unit πχ Link i kati se Link και δεν θα θέλει να ξανά δει πληκτρολόγιο ούτε ζωγραφιστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.