Προς το περιεχόμενο

Τιμές για retro games σε SNES

georgios...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια τι γινεται με αυτα τα παιχνιδια.........?

εχω ενα snes και ψαχνω να βρω 5-6 παιχνιδια.

η κονσολα στο amazon-ebay κτλ, κοστιζει 30-40 ευρω.

τωρα που ψαχνω εδω (Ελλαδα) για παιχνιδια οι τιμες ειναι απο 30 και πανω για καθε παιχνιδι και φτανουν μεχρι τα 45€.....

Γιατι τετοιες τιμες?????????????? ξερει κανεις?

Δημοσ.

Δε ρωτησα κατι τετοιο........ ρωτησα αν ξερει κανεις γιατι εδω κοστιζουν οσο η κονσολα ολοκληρη. δεν ειναι περιεργο? ποιος ο λογος?

Δημοσ.

Εγω εχω δει σε διαφορες αγγελιες ιδιωτών κατα καιρους να τα πουλανε 10-15ε το παιχνιδι ( και ισως και λιγοτερα αν και συνηθως σε πακετο πολλα παιχνιδια μαζι) εκτος απο καποιους αρκετα δυσεύρετους τιτλους που φτανουν τα 40ε αλλα οταν ειναι και boxed και σε πολυ καλη κατασταση.

Σε δημοπρασιες εχω δει ακομα και μεταχειρισμενα παιχνιδια της τωρινης γενιας να τα πουλανε οσο και καινουργια.Πρεπει να ψαξεις και λιγο.Γενικα τα site δημοπρασιων ειναι γεματα αγγελιες απο μαγαζια που τα πουλανε χρυσά και τα αγοραζουν 4-5ε το ενα,το θεμα ειναι να βρεις πρωτα αυτον που δεχεται να τα πουλησει 4-5ε πριν παει στο μαγαζι.

Δημοσ.

Σε διαφορα site δημοπρασιων κτλ.

Στο site δημοπρασιων αυτο που λες αν δεν κανω λαθος ειναι ενα μαγαζι συγκεκριμενο που τα πουλαει πανακριβα.Δεν αναφερομαι σε σπανια...Σε απλα παιχνιδια.Το λογο τον ξερουν μονο αυτοι...Εχει γινει θεμα με αυτο το μαγαζι σε αρκετα φορουμ..Τωρα αμα θες παιχνιδια σε λογικες τιμες,κατα καιρους σε διαφορα sites με θεμα τα retro παιχνιδια και οχι μονο σε αυτα ανεβαινουν αγγελιες με παιχνιδια σε λογικοτατες τιμες!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειναι αναλογως το παιχνιδι και την κατασταση του αδελφε(κουτι,μανουαλ).

παντως και εγω εχω παρατηρησει οτι τα παιχνιδια του SNES εχουν ανεβει οι τιμες τους παρα πολυ....ειχα μια κονσολα με παρα πολλα παιχνιδια και τη πουλησα πριν κανα χρονο...να φανταστεις εδωσα το zelda με κουτι σε αριστη κατασταση σ ενα παλληκαρι για 15ε και το βλεπω να φευγει σε διαφορα φορουμ ακομα και στο Ebay τουλαχιστον 35-40ε...

Δημοσ.

καλά μόνο για τα συλλεκτίκα ρωτάς εσύ? στην ελλάδα είναι όλα τα παιχνίδια (και όχι μόνο) πανάκριβα. πλάκα μας κάνεις? στο ebay απο 5-15 ευρώ μέσο όρο παιχνίδια του ςνες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι κάποια παιχνίδια που είναι πράγματι δυσεύρετα και η τιμή έχει ανέβει κατακόρυφα. Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να μένουν απούλητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...