Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για file hoster εκτός του Filesonic;

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής Filesonic εδώ και 3 μήνες, έχω παρατηρήσει ότι αρχίζουν να σβήνουν link's πολλά με αποτέλεσμα να μην βρίσκω ότι θέλω αρκετές φορές.

Έχετε να προτείνετε κάποιον hoster που έχει το περισσότερο περιεχόμενο ?

Δημοσ.

Έχει χαλάσει πολυ η φάση με τα file host. Δεν μπορω να σου προτείνω κάτι τώρα μιας και τα καλοκαίρια δεν ασχολούμαι με downloading οπότε τώρα ότι και να σουω λίγο άκυρο.

Το μόνο που μπορω να σου πω είναι να μην κανείς πάνω απο τριμηνες συνδρομές γιατί τα πράγματα είναι ρευστα και δεν έχει σταθεροποιηθεί καθόλου το όλο θέμα.

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής Filesonic εδώ και 3 μήνες, έχω παρατηρήσει ότι αρχίζουν να σβήνουν link's πολλά με αποτέλεσμα να μην βρίσκω ότι θέλω αρκετές φορές.

Έχετε να προτείνετε κάποιον hoster που έχει το περισσότερο περιεχόμενο ?

Υπάρχει και άλος καλύτερος τρόπος και μάλιστα ανεξάρτητα από τον Hoster. Πληρώνεις ΜΙΑ συνδρομή και κατεβάζεις από πάρα πολλούς hosters. Υπάρχουν δυο εκτενέις συζητήσεις στο insomnia στις σελίδες

http://www.insomnia.gr/topic/399534-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%82-file-sharing/ (Διάβασε τις σελίδες 5 έως 9)

http://www.insomnia.gr/topic/162141-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-rapidshare/ (Διάβασε τις σελίδες 234 έως 236)

Επίσης οι εταιρείες easybytez και alldebrid ειναι ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ από το mydownloader.net και επίσης σου παρέχουν πολύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ογκο διακίνησης σε σχέση με τα 3GB/ημερα του mydownloader

Ενδεικτικό κόστος για 30 ημέρες χρήσης

easybytez - 6,49 ευρώ

mydownloader - 9,99 ευρώ

alldebrid - 3,99 ευρώ

Αν είναι να πληρώνεις κατί, να αξίζει τα λεφτά του και οχι να το ακριβοπληρώνεις

Δημοσ.

Για LifeTime συνδρομη παντως το mydownloader ειναι πιο φθηνο , για τις υπολοιπες συνδρομες το easybytez για το alldebrid (δεν βρισκω τις τιμες στο site)

easybytez 189€

mydownloader 140€

Δημοσ.

Για LifeTime συνδρομη παντως το mydownloader ειναι πιο φθηνο , για τις υπολοιπες συνδρομες το easybytez για το alldebrid (δεν βρισκω τις τιμες στο site)

easybytez 189€

mydownloader 140€

Και οι τρεις υπηρεσίες που αναφέρθησαν ΔΕΝ είναι σύννομες με τους κανόνες των εκάστοτε file sharing (που απαγορεύουν το account sharing) και επίσης ΔΕΝ ειναι εταιρίες ώστε να ρισκάρεις να τις εμπιστευτείς lifetime (είναι ιδιώτες που παρέχουν μια υπηρεσία για να κερδίσουν χρήματα). Αυτό σημαίνει οτι ανα πάσα στιγμή μπορεί να κλείσουν,banned,κλπ. Άρα η κοινή λογική λέει οτι ψωνίζεις με μέτρο και με βάση την ισορροπία κόστος/υπηρεσίας. Με 153 ευρώ έχεις το alldebrid για τρία χρόνια (πληρώνοντας ανα τετράμηνο) που σαν υπηρεσία ειναι πολύ καλύτερη από το mydownloader και στη χειρότερη (αν κλείσει) θα χάσεις 12,99 (συνδρομή τετράμηνου) και όχι 140 ευρώ. Στο χώρο της αγοράς file sharing είναι πλέον σαφές οτι κανείς δεν είναι χρήσιμος και αξιόπιστος για πάντα.

Επίσης να ξέρεις οτι και το alldebrid έχει προγραμμα affiliate, οπότε στο site σου μπορείς να φτιάξεις μια σελίδα προώθηση ΚΑΙ για το alldebrid και να βάλεις ΚΑΙ ΕΚΕΙ referral link του alldebrid. Μπορείς να έχεις μικρότερο κέρδος ανα πώληση αλλά τουλάχιστον θα προτείνεις μια υπηρεσία που αξίζει και έτσι θα φαίνεται λιγότερο οτι spamαρεις για να αυξήσεις τις εγκαταστάσεις της toolbar.

Δημοσ.

easybytez - 6,49 ευρώ όντος πολύ καλή ευκαιρία.

Αν μοιράζομαι το account θα με καταλάβουνε και θα φάω block?

πάντως στο hotfile και filesonic 3 άτομα με κοινό λογαριασμό δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας δουλεύει το alldebrid?

Τελευταία και το com και το fr μου βγάζει στην αρχική σελίδα:

Fatal error: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Cannot redeclare class geoip in /var/www/alldebrid/inc/class.php on line 428

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...