Giorgos09 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εχω αυτο http://gsky-link.com/en/product_Details/?categoryId=18&productId=38&catTitle=High%20Power%20802.11b/g%20USB%20Adapter τον ανταπτορα. Ειχα καιρο να τον χρησιμοποιησω και τωρα που τον δοκιμασα ξανα εχει προβληματα. Με το ζορι τον αναγνωριζει το συστημα και οταν τον αναγνωρισει δεν μπορει να σκαναρει για νεα δικτυα. Απλα αναβοσβηνει 5 φορες το λαμπακι του. Το θεμα ειναι οτι αυτο περνει ρευμα μεσω θυρας μικρο usb και εγω δεν χρησιμοποιω το καλωδιο που ειχε οταν ηρθε αλλα ενα αλλο. Μπορει να εχει προβλημα το καλωδιο η αφου περναει ρευμα στον ανταπτορα εχει αυτος το προβλημα?
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 me 100 mw Που ειναι τα κανονικα ρουτερ δυσκολο.το πιο κατευθυντικο που εχω δει για να κανεις LinK ειναι κεραια grid.
Giorgos09 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τελικα εφταιγε το καλωδιο. Εβαλα ενα καινουριο και ειναι μια χαρα.
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 τωρα ειδα οτι το Post που ειχα κανει ειναι ακυρο για το θεμα σου και πηγαινε καπου αλλου. αλλα ενημερωτικα με το δικο σου θεμα πολλες φορες καποιες συσκευες εχουν μικρο καλωδιο και παιζουν με αυτο.αν βαλεις πιο μεγαλο σε μετρα επειδη εχει απωλειες μπορει να μην παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.