Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...λοιπον...ασχολουμε με το djing καποιους μηνες..και τωρα θα αγορασω καποια cd player..αυτο που θελω να μαθω αν γινεται, ειναι, το πως διαχωριζετε τα τραγουδια σας..στους φακελους π.χ <Λαικα, House, Ελληνικα>..? πως? γτ προκειται να γραψω τα cd αυτες τις μερες...!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Για μένα,επειδή έχω αδελφο dj, βλέπω οτι πολλοί τα έχουν ταξινομήσει όπως τους βολέυουν!Και πάντε εξαρτάται που πρόκειται να δουλέψεις!

Δημοσ.

Χμ οκ..απλα εχω πολλα ειδη γ αυτο! παιζω σε παρτυ προς το παρον! και προκειται να αγορασω καλυτερα μηχανιματα και να παιζω με cd γ αυτο! σ ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Σίγουρα το κάθε cd θα έχει μέσα 10-17 κομμάτι maximum...Αφού καλό θα είναι να αποφύγεις ΜΡ3.Αν πάρεις μετά θήκες για 200CD η καθεμία,ξεκίνανε να κάνει δυο κατηγορίες (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ)...Και μετά απο εκεί υποκατηγορίες!

Δημοσ.

Σόρυ που παρεμβαίνω χωρίς να ξέρω πολλά από djing αλλά γιατί προτιμάτε τα CD στη δουλειά σας; Ωραία είναι για συλλογή, εγώ μαζεύω βινύλια. Αλλά γιατί όχι κάποιο lossless format όπως το flac που προσφέρει περίπου 75% εκοικονόμηση χώρου; Σε έναν εξωτερικό δίσκο 1ΤΒ μπορείτε να έχετε περισσότερα από 5000 CD στην αρχική ποιότητα ήχου, ταξινομημένα με κάποιο πρόγραμμα (είτε library, είτε ακόμα και το Google Search) και να βρίσκετε ότι θέλετε σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς να κουβαλάτε ασήκωτες κασετίνες και να τις ψάχνετε στα σκοτεινά...

Δημοσ.

μμ οντως...μηπως ξερεις που μπορω να αγορασω αυτα τα χαρτακια π βαζουμε στα cd για να γραψουμε τιτλους κ.λπ?

ετικέτες που κολλάνε στα cd θα βρεις στο πλαίσιο!Αλλά δεν νομίζω να λες αυτές...Τα άλλα είναι απλό χαρτί Α4...Μέτρησε ποσο είναι η θήκη του cd και εκτυπώσε τα σε αυτήν την διάσταση...Φυσικά μπορείς να τα γράψεις εσύ στον υπολογιστή σου!

Φιλικά,ρίξε μια ματία σε αυτά τα βίντεο...Είναι ο αδελφός μου ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα παραδίδει σεμινάρια.Στα προτείνω επειδή μου είπες οτι ξεκινάς τώρα! :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=oGjaYBuSY4Y

Σόρυ που παρεμβαίνω χωρίς να ξέρω πολλά από djing αλλά γιατί προτιμάτε τα CD στη δουλειά σας; Ωραία είναι για συλλογή, εγώ μαζεύω βινύλια. Αλλά γιατί όχι κάποιο lossless format όπως το flac που προσφέρει περίπου 75% εκοικονόμηση χώρου; Σε έναν εξωτερικό δίσκο 1ΤΒ μπορείτε να έχετε περισσότερα από 5000 CD στην αρχική ποιότητα ήχου, ταξινομημένα με κάποιο πρόγραμμα (είτε library, είτε ακόμα και το Google Search) και να βρίσκετε ότι θέλετε σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς να κουβαλάτε ασήκωτες κασετίνες και να τις ψάχνετε στα σκοτεινά...

Κάθε "επέμβαση" είναι αποδεκτή!Συμφωνώ μαζί σου...Για μένα ο τοπ συνδυασμός για ένα dj,είναι ένα macbook,με ένα traktor και μια καλή κάρτα ήχου!Σίγουρα βοηθάει ο σκληρός στην τσαντούλα του λάπτοπ.Απλά έθεσε το παιδι την ερώτηση για τα CD...

Δημοσ.

λοιπονν...

ειναι ο απλος παραδοσιακος τροπος απ οτι ξερω και ο πιο σιγουρος μιας και τα pc και οι εξωτερικοι εχουν κολληματα! ειχα ενα controller και ολο κατι θα φταιει το προγραμμα, ή θα φταιει το pc... ειμαι περισσοτερο υπερ cd και σκληρου παρα ενος προγραμματος pc..πχ traktor, virtual...!

Φιλικά,ρίξε μια ματία σε αυτά τα βίντεο...Είναι ο αδελφός μου ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα παραδίδει σεμινάρια.Στα προτείνω επειδή μου είπες οτι ξεκινάς τώρα!
τον εχω δει φιλε ειναι πολυ καλος..! εχω κανει κ comment κατω απ τ βιντεο πριν κατι βδομαδες...!!
Δημοσ.

λοιπονν... ειναι ο απλος παραδοσιακος τροπος απ οτι ξερω και ο πιο σιγουρος μιας και τα pc και οι εξωτερικοι εχουν κολληματα! ειχα ενα controller και ολο κατι θα φταιει το προγραμμα, ή θα φταιει το pc... ειμαι περισσοτερο υπερ cd και σκληρου παρα ενος προγραμματος pc..πχ traktor, virtual...!

τον εχω δει φιλε ειναι πολυ καλος..! εχω κανει κ comment κατω απ τ βιντεο πριν κατι βδομαδες...!!

Αααα εδώ θα στην πω :P :P :P :P....Πλάκα κάνω, φυσικά.Αν έχεις ένα καλό λάπτοπ που δεν κολλάει και ένα back up με τα κομμάτια σου μέσα,απλά κάνεις την ζώη σου πιο εύκολη.Δεν νομίζω να διαφωνείς εδώ...Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ οτι το CD είναι προτιμότερο γιατί σε περίπτωση που σου πέσει κάτω ο σκληρός έχεις problemo...

Y.Γ:Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια(όσον αφορά το βίντεο).Με τα CDακια σου τι έκανες τελικά???

Δημοσ.

Ναι οντως...εδω συμφωνω...απλα ειναι πολυ ευκολοτερο αλλα λιγο πιο επικυνδινο σε σχεση με τα cd!.. χρειαζεσαι ενα πολυ καλο λαπτοπ και παλι εχω ακουσει περιπτωσεις με crashes ακομα και στα mac..! :P για να βγαλεις μεγαλη βραδια με pc πιστευω οτι πρεπει να εχεις μεγαλη πειρα στο προγραμμα..! να εισαι expert! Οσον αφορα τα cd εχω φτιαξει καποιους φακελους με κατηγοριες εδω στο pc και αυριο-μεθαυριο θα τα γραψω! Αυτες ειναι οι κατηγοριες > Blues-χαλαρα remix - House Remixes - Lounge - RNB-RAP - Ελληνικα club - Ξενα club - Λαικα-Remix..! Εχεις να προτεινεις κατι παραπανω? Eυχαριστω!!

Δημοσ.

Ναι οντως...εδω συμφωνω...απλα ειναι πολυ ευκολοτερο αλλα λιγο πιο επικυνδινο σε σχεση με τα cd!.. χρειαζεσαι ενα πολυ καλο λαπτοπ και παλι εχω ακουσει περιπτωσεις με crashes ακομα και στα mac..! :P για να βγαλεις μεγαλη βραδια με pc πιστευω οτι πρεπει να εχεις μεγαλη πειρα στο προγραμμα..! να εισαι expert! Οσον αφορα τα cd εχω φτιαξει καποιους φακελους με κατηγοριες εδω στο pc και αυριο-μεθαυριο θα τα γραψω! Αυτες ειναι οι κατηγοριες > Blues-χαλαρα remix - House Remixes - Lounge - RNB-RAP - Ελληνικα club - Ξενα club - Λαικα-Remix..! Εχεις να προτεινεις κατι παραπανω? Eυχαριστω!!

Για μένα αν δουλέυεις σε μαγαζί που παίζεις και ελληνικά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ χώρισε τα ελληνικά σε τσιφτετέλια-ζειμπέκικα,κλπ!Πρόσθεσε καμιά κατηγορία όπως Classic Rock,Industrial Rock(εμπορικό ροκ->ακούγεται πολύ παντού)Χώρισε και τα να RNB σου κλπ...Είδες που σου είχα πει στην αρχή οτι καλύτερα να τα χωρίσεις όπως σε βολεύει?Αυτήν βέβαια είναι η δικιά μου γνώμη...Χώρις όμως να είμαι και 100% σίγουροσ :fear:

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο! αυτο με τα τσιφτετελια και τα ζειμπεκικα το εχω κανει...αλλα ξερεις οτι πολλοι αμα ακουσουν καποιον να παιζει τσιφτετελια τον βγαζουν αχρηστο και οτι δεν εχει ιδεα επειδη απλα οι αλλαγες στο mixing των τσιφτετελιων γινονται πιο ευκολα!! μα ρε παιδια αμα γουσταρει ο κοσμος τι να κανουμε? dj δεν ειναι μονο αυτος που μπορει να κανει τις τρομερες αλλαγες στα techno kai ta house και βαζει μονο τετοια, αλλα αυτος που μπορει να κρατησει τον κοσμο χαρουμενο και ορθιο χορευοντας..!! Σορρυ αλλα τα ειπα και ξεθυμανα :P

Δεν ξερω κιολας την αποχη σου περι αυτου το θεματος...εσυ τι λες γ αυτο?

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο! αυτο με τα τσιφτετελια και τα ζειμπεκικα το εχω κανει...αλλα ξερεις οτι πολλοι αμα ακουσουν καποιον να παιζει τσιφτετελια τον βγαζουν αχρηστο και οτι δεν εχει ιδεα επειδη απλα οι αλλαγες στο mixing των τσιφτετελιων γινονται πιο ευκολα!! μα ρε παιδια αμα γουσταρει ο κοσμος τι να κανουμε? dj δεν ειναι μονο αυτος που μπορει να κανει τις τρομερες αλλαγες στα techno kai ta house και βαζει μονο τετοια, αλλα αυτος που μπορει να κρατησει τον κοσμο χαρουμενο και ορθιο χορευοντας..!! Σορρυ αλλα τα ειπα και ξεθυμανα :P

Δεν ξερω κιολας την αποχη σου περι αυτου το θεματος...εσυ τι λες γ αυτο?

Συμφωνώ μαζί σου.Δεν παίρνει συζήτηση!Κατα την γνώμη μου είναι λίγο "άσκοπες" και χωρίς λόγο κάτι τέτοιος δικαιολογίες!Εννοείται οτι πρέπει να κρατήσεις "ζωντανό" και ας θέλουν να ακούσουν ραδιόφωνο,που δεν κάνεις εσύ καμία αλλαγή :mrgreen: :mrgreen: Θα ακούσεις τέτοια ένα σωρό,εσύ απλά προσπάθησε να κάνεις την δουλειά σου όσο πιο επαγγελματικά και σωστά μπορείς!Και να θυμάσαι οτι όσα δεν φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις αυτη την λιστα η οποια πιστευω οτι θα σε βοηθησει πολυ στο να τα βάλεις σε μια σειρά

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82%20%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BD&source=web&cd=10&ved=0CC8QFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.dsv.gr%2Fpdf%2Fmusic_categories.pdf&ei=j1aoU9jMM5PT7Ab2vYGwBw&usg=AFQjCNG9hPRabvjKZpQJfc2eeiKlreDPcg&sig2=mJcWskANGaOw2xjatNLejg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...