mimisONice Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σε ολους , ξερω οτι ενα διπυρινο καταναλωνει πιο γρηγορα τη μπαταρια απο ενα μονοπυρινο (1 ghz). Αυτη η διαφορα στην καταναλωση ειναι μεγαλη? Και ειδικοτερα αν ξερει καποιος για το LG Oprimus 2x. Ευχαριστω.
Luciddream Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 το optimus 2x έχει διπλή προσωπικότητα ... !!! με ένα καλό ρομ και νορμαλ χρήση (τηλεφωνήματα μηνύματα κτλπ) η μπαταρία κρατάει και 3 μέρες άνετα... αν αρχίσεις να σκαλίζεις προγράματα παιχνίδια κτλπ αρχίζει και τρώει μπαταρία.. σε σχέση με ένα μονοπύρηνο δεν ξέρω να σου πώ. αλλα νομίζω τα ίδια θα είναι.. προσωπικά αυτό που έχω δεί να τρώει ΠΑΡΑ πολυ την μπαταρία του είναι το wireless hot spot που μπορείς να δημιουργήσεις... οτιδήποτε άλλο θυμίζει κανονική κατανάλωση smartphone
orlox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Στο o2x εχω φαει ολη την μπαταρια σε 2μιση ωρες βλεποντας ταινία στο λεωφορείο serf με 3g gps και wifi ανοιχτο. Δεν νοµίζω να κατεβαίνει πιο γρήγορα απ αυτο.Με κλειστα τα παραπανω ολα τραβάει 2 μερες.Με κανονική χρηση wifi on κραταει μια μερα.
tarantules Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Στο o2x εχω φαει ολη την μπαταρια σε 2μιση ωρες βλεποντας ταινία στο λεωφορείο serf με 3g gps και wifi ανοιχτο. Δεν νοµίζω να κατεβαίνει πιο γρήγορα απ αυτο.Με κλειστα τα παραπανω ολα τραβάει 2 μερες.Με κανονική χρηση wifi on κραταει μια μερα. Που να δεις πόσες μέρες κρατάει εαν το έχεις κλειστό το κινητό...Μη σου πω μήνες... Κάτσε να βγουν σε λίγο και τα τετραπύρινα να ρίξουμε το γέλιο της αρκούδας.Με μια μπαλαντέζα θα κυκλοφορούμε ή με ένα νεσεσερ γεμάτο μπαταρίες
nikoskon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αυτονομία στα smartphone μην περιμένετε όπως την φαντάζεστε. Όλα ανοιχτά κλπ και 5 μέρες αυτονομία. Όταν βλέπεις ταινία orlox, GPS και WiFi γιατί να είναι ανοιχτά; Επίσης αν λέγοντας 3G εννοείς και τα data, αυτό έρχεται σε αντίθεση με το WiFi; Το οποίο WiFi στο λεωφορείο νομίζω δεν έχει νόημα και ειδικά όταν βλέπεις ταινία. Θέλω να πω πως έχουμε παρεξηγήσει την χρήση των smartphone!
orlox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τεστ εκανα να δω ποσο γρηγορα μπορω να την φαω Ειδικα στο εν κινηση η εναλαγη 2g 3g την σκιζει την μπαταρια. Μετα απο αρκετο τεστινγκ μπορω να πω οτι κατα σειρα αυτο που τρωει την πιο πολυ μπαταρια στο o2x ειναι Υψηλη καταναλωση: 3g data ειδικά αν δεν υπάρχει καλο σήμα και κάνει συνεχεια εναλλαγές απο 2g σε 3g 2g data αν δεν έχεις καλο σήμα πχ 0-1 γραμμές και καμιά καμια φορά gps με ενεργοποιημένο το να χρησιμοποιούνται τα ασύρματα δίκτυα εν κίνηση σε χώρο που δεν πιάνεις gps οθόνη 100% φωτεινότητα wifi όταν δεν είναι συνδεδεμενο σε wifi αλλά ειναι ανοιχτό και ψάχνει games που χρησιμοποιούν τους sensors widgets που κάνουν συχνό update ανά 30 λεπτά πχ live wallpapers με χρήση τωνsensor Μεσαία κατανάλωση 3d games live wallpapers wifi συνδεδεμένο σε router ακόμα και με την επιλογή να μην αποσυνδέετε οταν σβήνει η οθόνη on ταινιούλες Χαμηλή κατανάλωση οθόνη 30% φωτεινότητα 2g δίκτυο με καλό σήμα ακόμα και με data ενεργοποιημένα data sync χαζοπαιχνιδακια
Meraklis56 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Που να δεις πόσες μέρες κρατάει εαν το έχεις κλειστό το κινητό...Μη σου πω μήνες... Κάτσε να βγουν σε λίγο και τα τετραπύρινα να ρίξουμε το γέλιο της αρκούδας.Με μια μπαλαντέζα θα κυκλοφορούμε ή με ένα νεσεσερ γεμάτο μπαταρίες διαφωνώ.Αυτό που τρώει πιο πολύ σε ένα κινητό με καθημερινή χρήση είναι η οθόνη και όχι ο επεξεργαστής. Τώρα αν παίζεις παιχνίδια,κατεβάζεις απο wifi,και το gps είναι ενεργοποιημένο ταυτόχρονα, τότε είναι σαν να πηγαίνεις με 2α ταχύτητα στις 5 χιλιάδες στροφές...
oldnew Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 διαφωνώ.Αυτό που τρώει πιο πολύ σε ένα κινητό με καθημερινή χρήση είναι η οθόνη και όχι ο επεξεργαστής. Αυτό είναι πολυ γενικό για να είναι σωστό. Εξαρτάται απο το τι εφαρμογή τρέχεις (άλλη κατανάλωσή έχει η cpu σε game, και άλλη όταν διαβάσεις εφημερίδα), απο τις ρυθμίσεις της οθόνης, αλλιώς καταναλώνει στον ήλιο, και αλλιώς στο σκοτάδι, αλλιώς καταναλώνει η amoled, και αλλιώς η lcd, και αναλόγως του τι προβάλλεται κάθε φορά. Πχ η amoled καταναλώνει πολυ λιγότερο απο lcd σε όλα, πλην του λευκού που μπορεί να κατανάλωνει έως 7χ απο οσο η lcd. Είναι τοσοι πολοι οι παράμετροί που δε βγάζεις άκρη..
Luciddream Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μετα απο αρκετο τεστινγκ μπορω να πω οτι κατα σειρα αυτο που τρωει την πιο πολυ μπαταρια στο o2x ειναι Μαλλον δεν εχεις ενεργοποιησει ποτε το hot spot. Του 2χ... θα εκπλαγεις ποσο γρηγορα τρωει την μπαταρια...
Luciddream Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δεν ειχα σκοπο να το ποστάρω αλλα αρχίζω και εντυπωσιάζομαι γιαυτο το γράφω... επειδή ακόμα το κινητο (Optimus 2X) θα το κρατήσω τουλαχιστον μεχρι τον δεκεμβριο, αγορασα πριν λιγο καιρο μπαταριες και φορτιστη απο εδώ... http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350701587546 τις εχω περιπου 2 βδομάδες μόνο οπότε δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν, αλλα αυτήν την στιγμή έχω ήδη 5 μέρες με την μια μπαταρία και ειναι ακόμα στο 40%... μιλάμε για τεράστια διαφορά σε σχέση με την original που κραταγε το πολυ 2 μέρες. το κακό ειναι οτι γίνεται λίγο γομάρι το κινητό αλλα αν δεν σας πειράζει αυτό τότε νομίζω οτι αξίζει... ειδικά για την τιμή τους, δεν ειναι τίποτα. αν δώ κάτι στραβό θα ενημερώσω αλλα προς το παρόν όλα τέλεια όσο για ROM φοράω την cyanogenmod 10.1 nightly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα