misos88 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, όσοι έχετε κάποια βάση κατά νου για Macbook pro ρίξτε το
Cham Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δεν αλλάζει σύμφωνα με το Brand του υπολογιστή αλλά με το μέγεθος.Αν έχεις 15" να επιλέξεις 17αρα βάση δες διαστάσεις. Προτίμησε μεταλλική με ανεμιστηρακια,ανάλογα τι χρήματα θα διαθέσεις μπορείς να έχεις και ρύθμιση στην ταχύτητα περιστροφής τους. Ξεκίνα απο Akasa που εχω εγώ και ειμαι Super και προχώρα σε ολες τις γνώστες μαρκες.εχει πολλές και καλές. Δώσε "βαση στην βαση" ο υπολογιστής σου στο εμπρός μέρος να "πατάει"στηρίζεται σωστά κ στον θόρυβο.
misos88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν αλλάζει σύμφωνα με το Brand του υπολογιστή αλλά με το μέγεθος.Αν έχεις 15" να επιλέξεις 17αρα βάση δες διαστάσεις. Προτίμησε μεταλλική με ανεμιστηρακια,ανάλογα τι χρήματα θα διαθέσεις μπορείς να έχεις και ρύθμιση στην ταχύτητα περιστροφής τους. Ξεκίνα απο Akasa που εχω εγώ και ειμαι Super και προχώρα σε ολες τις γνώστες μαρκες.εχει πολλές και καλές. Δώσε "βαση στην βαση" ο υπολογιστής σου στο εμπρός μέρος να "πατάει"στηρίζεται σωστά κ στον θόρυβο. Σ'ευχαριστώ ήταν αρκετά χρήσιμες οι συμβουλές σου , θα το ψάξω σε Akasa...!!!
chrisv. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως η πρώτη βάση που πήρα ήταν μεταλλική!Με κάτι τρύπες για καλύτερο εξαερισμό!Η τιμή της????7 μόνο ευρώ!Ήταν ιδανική για πρώτη βάση....πλέον έχω όμως μια με 50 ευρώ που έχει ανεμιστηράκια και καμιά φορά δροσίζουν και μένα :mrgreen: Να αναφέρω οτι την πρώτη απο το πλάισιο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.