Προς το περιεχόμενο

Insomnia εν έτη 2000

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ε? δείτε κ αυτο :888, τα σχολια περιττά

peppas

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Που τον θυμηθηκες ρε αρχοντα;!;! Θα σαι κι εσυ παλια καραβανα :ρ

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

ναι ε? δείτε κ αυτο :888, τα σχολια περιττά

peppas

ναιιι ο πεππας !!!! που ειχε ακουστει οτι τον μπουζουριασανε! ειχα και στο σχολειο μου εναν τρια χρονια μεγαλυτερο που τον λεγανε πεππα και ειχα διαδωσει τη φημη οτι αυτος ειναι κ με κοιτουσε απειλητικα συνεχεια!

@ washcloud γιατι οι τιμες για PSTN δε σου φερνουν ταράκουλο ??? εγω λεω πφφφ σκεψου ποσα λεφτα εδινε ο καθενας μας για την pstn ....

Δημοσ.

ναιιι ο πεππας !!!! που ειχε ακουστει οτι τον μπουζουριασανε! ειχα και στο σχολειο μου εναν τρια χρονια μεγαλυτερο που τον λεγανε πεππα και ειχα διαδωσει τη φημη οτι αυτος ειναι κ με κοιτουσε απειλητικα συνεχεια!

@ washcloud γιατι οι τιμες για PSTN δε σου φερνουν ταράκουλο ??? εγω λεω πφφφ σκεψου ποσα λεφτα εδινε ο καθενας μας για την pstn ....

ξεχνιεται; η γκαντεμια, ημουν απ τους πρωτους που περασαν σε ψηφιακο δικτυο με αλλαγη αριθμου. ο νοών νοητο

Δημοσ.

όχι . απλά με τις αναλογικές δεν υπήρχε χρονοχρέωση . στην ουσία χρεωνόσουν μόνο την αρχική κλήση/σύνδεση ανεξάρτητα από το πόσο καθόσουν net.

βέβαια κλασικά σε πέταγε η x-treme καμιά 20 φορές οπότε πάλι χρεωνόσουν τα άντερα σου :-D

Δημοσ.

Οχι, εννοεί ότι μπήκε σε ψηφιακό κέντρο στο οποίο είχε χρονοχρέωση, ενώ όσοι ήταν σε αναλογικό κέντρο δεν είχαν χρονοχρέωση και κάθε κλήση ήταν μία μονόδα.

Δημοσ.

Το θεϊκό βρίσκεται στην δεξιά στήλη:

Πως να κατεβάζετε cracks :-D :-D :-D

Πως φαίνονται οι παλιές καλές εποχες! :-)

Δημοσ.

εγω θυμαμαι ειχαμε στον πΟΤΕ , και χρεωνοσουν σαν κληση... κατι τετοιο δλδ ειχαμε και προγραμματακι ote count που περνουσα το ποντικι κ ελεγε οτι ειμαι τοση ωρα μεσα και πληρωνω ΕΠΑΚ τοσο ...τεσπα... το καλο ειναι οτι βαλαμε adsl απ τους πρωτους (που λεει ο λογος , παντως το 2006 συγχρονιζα στα 19500 ενω εδω και 1 χρονο συγχρονιζω σε πολυ λιγοτερα) για να μην απασχολω το τηλεφωνο οταν ειμαι στο ιντερνετ και επειδη πληρωνουμε μονο τα παγια αφου κλησεις δεν κανουμε σχεδον καθουλου :lol:

edit θυμαμαι ειχε και υποτιτλους το ινσομνια αλλα και πληροφοριες για supersport hack αν ειχες καρτα τηλεορασης με τσιπ 848 κατι τετοιο , βεβαια χωρις ηχο (γι αυτον τον λογο ειχα γραφτει τοτε,για να βρω πληροφοριες κ συμβουλες για σουπερσπορτ χακ :lol: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...