jimarass Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Στο Περιστέρι και στο Αιγαλεω ο fredo με δώρο το νεράκι είναι στα 2€ σχεδόν παντού, πλην Γρηγόρη και everest. Ας το διατηρήσουμε το κύμα με το να πιέζουμε και να επιβραβευουμε όσους ρίχνουν τις τιμές!
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Φανταζομαι δεν εννοεις στα cafe...γιατι εκει στο Μπουρναζι την εχουν δει Κηφισια, Γλυφαδα και δε σημαζευεται....φραπε 4,50 , σοκολατα 5,00....ΕΛΕΟΣ!
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 μολις ηπια μια απαισια σοκολατα στην παραλια της θεσσαλονικης(την γνωστη σουπερ ουαου και μη εξαιρετεα) κι εδωσα 4.5 ευρω. στην πλατεια αριστοτελους 5 ευρω εχει. το καλυτεροτερο ηταν στο μπητς μπαρ του καμπινγκ στην χαλκιδικη που πηραν οι αλλες μοχιτο και πληρωσαν 9 ευρω. ε τωρα πειτε μου, αυτα δεν ειναι περιττα εξοδα?
jimarass Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Φανταζομαι δεν εννοεις στα cafe...γιατι εκει στο Μπουρναζι την εχουν δει Κηφισια, Γλυφαδα και δε σημαζευεται....φραπε 4,50 , σοκολατα 5,00....ΕΛΕΟΣ! Όχι φυσικά, εννοώ στα τυριπιταδικα/cafes . Πια σε κυνηγάνε αν ξεχάσεις να πάρεις το νερό! Είναι κρίμα να μην το εκμεταλευτουμε.
Jonny Depp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Φανταζομαι δεν εννοεις στα cafe...γιατι εκει στο Μπουρναζι την εχουν δει Κηφισια, Γλυφαδα και δε σημαζευεται....φραπε 4,50 , σοκολατα 5,00....ΕΛΕΟΣ! Αχ καλέ !Ελεος Κορίτσια σας λέω!
Erwdios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τι φρούτο είναι ο από πάνω; Νέο troll στο μαγαζί;
tarantules Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ρε καλά μας κάνουν.Ας τον πάνε και 10 ευρώ τον καφέ.Όσο υπάρχουν κουτορνίθια και πάνε και τους τα ακουμπάνε, τόσο οι μαγαζάτορες δεν θα χαμπαριάζουν.Για πηγαίντε Ιταλία να δείτε τι πάει να πει καφές και πόσο τον έχουν...Μιλάμε για καφέ και όχι το νερόπλυμα που μας πασάρουν εδώ στο Ελλάντα με χαρμάνια αχταρμά... Πάρτε μια καλή εσπρεσιέρα για το σπιτάκι σας και κόψτε τα έξοδα στις καφετέρειες μέχρι να έρθουν οι τιμές εκεί που πραγματικά τους αξίζουν
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το αλλο που με κουφανε πριν μερικες μερες ηταν η γρανιτα στα flocafe(Γλυφαδα αλλα λογικα παντου τοσο εχει) 6,00!!!!!Ουτε ποτο να παιρνες!!!!
arxaggelos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 μολις ηπια μια απαισια σοκολατα στην παραλια της θεσσαλονικης(την γνωστη σουπερ ουαου και μη εξαιρετεα) κι εδωσα 4.5 ευρω. στην πλατεια αριστοτελους 5 ευρω εχει. το καλυτεροτερο ηταν στο μπητς μπαρ του καμπινγκ στην χαλκιδικη που πηραν οι αλλες μοχιτο και πληρωσαν 9 ευρω. ε τωρα πειτε μου, αυτα δεν ειναι περιττα εξοδα? που να πας και στην εξωτική Ικτίνου. Την έχουν δει «όαση μεσα στη ζούγκλα της μεγαλούπολης» (μεγαλούπολη η Θεσσαλονίκη, έλεος δηλαδή) και έχουν απαράδεκτο σέρβις και πανάκριβες τιμές. Τύπου 5-6 ευρώ ο χυμός. Έχω να πατήσω πάνω από 6 χρόνια.
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αγόρασα ένα espresso freddo στο Γουδί (απέναντι από το Παίδων) 2.80E! Η τιμή αυτή είναι ειδική για καφέ στο χέρι!!! Δε μίλησα αλλά δεν πρόκειται να ξαναπάω. Ευτυχώς την επόμενη μέρα αγόρασα τον ίδιο καφέ με 1Ε από μια καφετέρια 500μ πιο πέρα! Mπορούμε άραγε να γράφουμε ονόματα καταστημάτων ή δεν επιτρέπεται από τους όρους του insomnia;
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 που να πας και στην εξωτική Ικτίνου. Την έχουν δει «όαση μεσα στη ζούγκλα της μεγαλούπολης» (μεγαλούπολη η Θεσσαλονίκη, έλεος δηλαδή) και έχουν απαράδεκτο σέρβις και πανάκριβες τιμές. Τύπου 5-6 ευρώ ο χυμός. Έχω να πατήσω πάνω από 6 χρόνια. ε ναι εκει πληρωνεις την θεα..του απεραντου τσιμεντου. τι τρεχει με αυτο το κωλοστενο μπορεις να μου πεις? οσες φορες περασα αντικρυσα το απεραντο τιποτα.3-4 καφετεριες εχει ολες κι ολες.
panos2171 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Kλασσικα πηγαν καμια 3-4 παρεες που το παιζουν εναλλακτικοι,κουλτουρα κι ετσι ζηλεψαν καποιοι που θελησαν να ενταχθουν στην ΄΄ταξη΄΄ αυτη και ετσι εχει γινει στεκι. Ευτυχως ποτε δεν ακολουθησα τα φοιτητικα στεκια, παντα πηγαινα στα αντιθετα μιας και ολοι εκεμεταλλευονται την αφελεια του φοιτητη και το γεγονος οτι δεν ξερει να κανει οικονομια αφου περνει ετοιμα λεφτα Δεν ξερω τις τιμες εκει περα (δεν εχω πατησει ποτε) αλλα σε καθημερινη βαση απολαμβανω τον καφε μου με 2 ευρω σε cafe-bar της παραλιακης.
apd453 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ε ναι εκει πληρωνεις την θεα..του απεραντου τσιμεντου. τι τρεχει με αυτο το κωλοστενο μπορεις να μου πεις? οσες φορες περασα αντικρυσα το απεραντο τιποτα.3-4 καφετεριες εχει ολες κι ολες. Έχει βγάλει το όνομα από παλαιά ο δρόμος και για αυτό τον ξέρουν όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.