poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 sto default servere δεν θελει τιποτα ετσι και αλλιως. για το mtorrent.σε ενα απο τα Port forward εχεις ανοιξει την θυρα 6112.θα ανοιξεις το mtorrent θα πας επιλογες μετα επιλογες μετα συνδεση και στην θυρα θα δωσεις την 6112 .και μετα θα δοκιμασεις αυτο που σου ειπα με το www.canyouseeme.org .. θα το εχεις ανοιχτο το mtorrent βεβαια οταν πας να τρεξεις το τεστ.αν to port εχει ανοιξει σωστα τοτε πολυ απλα θα πρεπει να σου βγαλει οτι ολα οκ.αν σου βγαλει οτι δεν βλεπει κτλ τοτε κατι παει λαθος.ειτε το firewall ειτε το Pc σου δεν εχει την Ip 192.168.1.33 δεστο ειτε με ipconfig ειτε δωσε την 192.168.1.33 καρφωτα στο tcp/ip της καρτας δικτυου σου.default server βαλτα 0.0.0.0
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 sto default servere δεν θελει τιποτα ετσι και αλλιως. για το mtorrent.σε ενα απο τα Port forward εχεις ανοιξει την θυρα 6112.θα ανοιξεις το mtorrent θα πας επιλογες μετα επιλογες μετα συνδεση και στην θυρα θα δωσεις την 6112 .και μετα θα δοκιμασεις αυτο που σου ειπα με το www.canyouseeme.org .. θα το εχεις ανοιχτο το mtorrent βεβαια οταν πας να τρεξεις το τεστ.αν to port εχει ανοιξει σωστα τοτε πολυ απλα θα πρεπει να σου βγαλει οτι ολα οκ.αν σου βγαλει οτι δεν βλεπει κτλ τοτε κατι παει λαθος.ειτε το firewall ειτε το Pc σου δεν εχει την Ip 192.168.1.33 δεστο ειτε με ipconfig ειτε δωσε την 192.168.1.33 καρφωτα στο tcp/ip της καρτας δικτυου σου.default server βαλτα 0.0.0.0 kai to 2 to server ip adress δλδ και αυτο 0.0.0.0 το βάζω?
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 oxi to Πρωτο 0.0.0.0 το δευτερο την Lan ip του Pc Που θες να κανεις port forward.πχ 192.168.1.33
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 oxi to Πρωτο 0.0.0.0 το δευτερο την Lan ip του Pc Που θες να κανεις port forward.πχ 192.168.1.33 εκανα αυτα που ειπες, φαινονται στις φοτο 1 και 2.Μου λεει οτι η 6112 ειναι open
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ωραια δοκιμασε το και με κανα αλλο Port και αν σου πει οτι ειναι Open που θα ειναι τοτε απο πλευρα Port forward εισαι οκ.μετα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι δεν εχεις ανοιξει ολα τα Ports η τα σωστα ports για το pes.επισης αν δοκιμασεις οπως σου ειπα 1-65535 το δεχεται η οχι?? μπα μου ειπες οτι δεν το δεχεται.δεν ξερω αν βαλεις λιγοτερα Port αμα θα το παρει η οχι.δηλαδη σαν να εκανες emulation to dmz.
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ωραια δοκιμασε το και με κανα αλλο Port και αν σου πει οτι ειναι Open που θα ειναι τοτε απο πλευρα Port forward εισαι οκ.μετα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι δεν εχεις ανοιξει ολα τα Ports η τα σωστα ports για το pes.επισης αν δοκιμασεις οπως σου ειπα 1-65535 το δεχεται η οχι?? μπα μου ειπες οτι δεν το δεχεται.δεν ξερω αν βαλεις λιγοτερα Port αμα θα το παρει η οχι.δηλαδη σαν να εκανες emulation to dmz. 1-65535 δεν το παιρνει... ουτε αυτο με τα λιγοτερα port το δοκιμασα, επίσης αλλα port gia pc εκτος απο αυτα που ανεφερα σε προηγουμενο post για το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειδα πουθενα οπου εψαξα (80,44,4000-4200,5730-5739,6112 αυτα βρηκα παντου οπου μπηκα), αλλά σα να ειδα ενα προβλημα στην πορτα 5730, γιατι πηγα να την περασω στο ΝΑΤ αφου την ειχα σβησει πριν και δεν μου την έπαιρνε.Επισης εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=534431 εχω εκφέρει το θεμα και 2 παλικαρια μου εδωσαν καποιες γνώμες αλλα ουτε απο εκει βρηκα λύσεις.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 αν δεν παιρνει το Port ριξε κανα restart στο ρουτερ.μαλλον το default server κτλ που γραφει στην επιλογη 1 που ειχες γραψει πανω στην φωτο ισως ειναι για το dmz??Κατι τετοιο ειδα να λενε στο adslgr
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 αν δεν παιρνει το Port ριξε κανα restart στο ρουτερ.μαλλον το default server κτλ που γραφει στην επιλογη 1 που ειχες γραψει πανω στην φωτο ισως ειναι για το dmz??Κατι τετοιο ειδα να λενε στο adslgr ΔΕΝ ΜΟΥ εχουν απαντησεi ακομη για το dmz-default server, και δεν μπορει να θελει μόνο την ip στο nat για να γινει dmz, θα ειναι και κατι αλλο που δεν το ξερουμε
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 μπορεις πολυ ευκολα να το δοκιμασεις.σβησε τα Port forward βαλε την Ip πανω και κανε test καποιο Port Που εχεις στο mtorrent.αν το δειξει ανοιχτο εισαι οκ.αν οχι τοτε δεν παιζει.αν δεν θες να σβησεις τα Port forward τοτε βαλε στο Mtorrent καποιο αλλο Port Που δεν το εχεις απο κατω να δεις τι θα σου βγαλει.
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μπορεις πολυ ευκολα να το δοκιμασεις.σβησε τα Port forward βαλε την Ip πανω και κανε test καποιο Port Που εχεις στο mtorrent.αν το δειξει ανοιχτο εισαι οκ.αν οχι τοτε δεν παιζει.αν δεν θες να σβησεις τα Port forward τοτε βαλε στο Mtorrent καποιο αλλο Port Που δεν το εχεις απο κατω να δεις τι θα σου βγαλει. εκανα ολες τις ports test κατι αλλο ειναι... εδω το παλικαρι http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=20678&st=210 μετα απο αυτο το προγραμματακι που μου εδωσε να κατεβασω μου λέει να βρω καποιο manual του ρουτερ μου να δω πως ανοιγει η upnp, γιατι μαλλον δεν εχω ενεργοποιησει το upnp. Aν μπεις και διαβασεις τα τελευταια posts θα δεις τι γραφει. Ακομα αυτος εδω http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=205600 λεει οτι αντιμετωπίζει στο συγκεκριμενο ρουτερ προβλημα με την upnp. Kαι σκεφτομαι μηπως το συγκεκριμενο ρουτερ τραβαει ζορια με την upnp
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 to upnp χρειαζεται οταν δεν κανεις Port forward.αν το ρουτερ υποστηριζει Upnp και το application τοτε γλυτωνεις το Port forward.εγω πχ παντα το εχω κλειστο το Upnp.επισης το upnp οσο ξερω και νομιζω δουλευει και χωρις το firewall enable.ετσι ειχα δει και στο δικο μου για δοκιμη(thomson) kai αν δεν δουλευει το Upnp παλι θα πρεπει να παιζει.στο παλιο ειχες ανοιχτο το upnp?
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 to upnp χρειαζεται οταν δεν κανεις Port forward.αν το ρουτερ υποστηριζει Upnp και το application τοτε γλυτωνεις το Port forward.εγω πχ παντα το εχω κλειστο το Upnp.επισης το upnp οσο ξερω και νομιζω δουλευει και χωρις το firewall enable.ετσι ειχα δει και στο δικο μου για δοκιμη(thomson) kai αν δεν δουλευει το Upnp παλι θα πρεπει να παιζει.στο παλιο ειχες ανοιχτο το upnp? δε θυμαμε να σου πω την αληθεια τι ειχα στο παλιο ρουτερ, δε το ειχα πειραξει καθολου...το ειχα αφησει default, αρα μαλον enable sto default
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δε θυμαμε να σου πω την αληθεια τι ειχα στο παλιο ρουτερ, δε το ειχα πειραξει καθολου...το ειχα αφησει default, αρα μαλον enable sto default μπορει.απλα οπως ειπα και πιο πριν το Upnp ειναι για αυτον που δεν θελει να κανει port forward.για αυτον που δεν ξερει να κανει Port forward.για αυτον που δεν ξερει ποια Ports ειναι.δεν σημαινει οτι παιζει παντα και επισης πολλες φορες ειναι bug(gy) και αφηνει κενα ασφαλειας.αλλα αστο αυτο.εφοσον καποιος κανει Port forward οπως κανω εγω το Upnp ειναι αχρηστο και το κλεινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.