Προς το περιεχόμενο

zyxel p-660hw-t1 προβλημα με ports

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, εβαλα το router zyxel p-660hw-t1, πολυ καλητερο απο το netfaster που ειχα αλλα εχω ενα προβλημα... δεν μου ανοιγει τις πορτες για να παιξω ονλινε pes 2011, και αναγκάζομαι και παιζω με την περιορισμένη συνδεση στο μενου "γρηγορο παιχνίδι". Απο αυτη την σελιδα http://portforward.c...Soccer_2011.htm ακολούθησα τις οδηγιες αλλα τιποτα.

Εχω win 7 64bit, τι να φταιει λετε?

Τις πορτες τις εκανα οπως δείχνω στην επισυναπτόμενη εικονα και το firewall το απενεργοποιησα.

Mηπως μπορω να ανοιξω ολες τις πορτες μια και καλη και πως?

post-106565-0-14839000-1312582939_thumb.png

Δημοσ.

Αν και σωστά κάνεις την διαδικασία για κάποιο λόγο διαβάζω οτι για να λειτουργήσει πρέπει να κάνεις μερικά αλλα πράγματα και μέσα στο firewall.

Για ρίξε μια ματιά στο βίντεο εδώ

Δημοσ.

Αν και σωστά κάνεις την διαδικασία για κάποιο λόγο διαβάζω οτι για να λειτουργήσει πρέπει να κάνεις μερικά αλλα πράγματα και μέσα στο firewall.

Για ρίξε μια ματιά στο βίντεο εδώ

Τα εκανα ολα οσα λεει το βιντεο, απενεργοποιησα το firewall και στο menu advance εβγαλα την επιλογη upnp ( το ξετικαρισα δλδ ), αλλα και παλι δεν μπαίνω.

Ακομη απεμνεργοποιησα το firewall των win7.Κατι αλλο πρεπει να παιζει για να μην μπαινω, τωρα πάντως παρατηρησα οτι εστω και στο μενου περιορισμενης συνδεσης που με βαζει στο γρηγορο παιχνιδι με αυτες τις ενεργειες που εκανα στο ΝΑΤ παιζω με πολυ λιγοτερο lag kαι καλητερα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει να παιξω στον προθαλαμο κανονικα.καμια λυση απο κανενα εμπειρο?

Δημοσ.

a.to qos δεν επηρεαζει κατι.

β.αν εχεις οτενετ να ειναι κλειστη η αυξημενη ασφαλεια

γ.αν θες να ανοιξεις ολες τις θυρες η θα κανεις dmz αν εχει η θα κανεις Port forward απο 1-65535 αν το δεχτει.

στο firewall στο ρουτερ κανε expand το μενου και καντα allow ολα και ξετσεκαρε το Triangle rule πως το γραφει.

Δημοσ.

a.to qos δεν επηρεαζει κατι.

β.αν εχεις οτενετ να ειναι κλειστη η αυξημενη ασφαλεια

γ.αν θες να ανοιξεις ολες τις θυρες η θα κανεις dmz αν εχει η θα κανεις Port forward απο 1-65535 αν το δεχτει.

στο firewall στο ρουτερ κανε expand το μενου και καντα allow ολα και ξετσεκαρε το Triangle rule πως το γραφει.

Δεν έχω οτενετ έχω wind-ΤΕΛΑΣ , Τα μενου που εχει το firewall ειναι αυτα που δείχνει η επισυναπτόμενη εικόνα... μήπως γίνετε τίποτα με αυτά?

Αυτο το rules κανει τιποτα?

το ξετσεκαρα το triangle rule, dmz δε βλέπω να έχει.

post-106565-0-73247900-1312804791_thumb.png

Δημοσ.

B)

Δεν έχω οτενετ έχω wind-ΤΕΛΑΣ , Τα μενου που εχει το firewall ειναι αυτα που δείχνει η επισυναπτόμενη εικόνα... μήπως γίνετε τίποτα με αυτά?

Αυτο το rules κανει τιποτα?

το ξετσεκαρα το triangle rule, dmz δε βλέπω να έχει.

στην εικονα καλου κακου ξετσεκαρε κατω κατω που γραφει schedule every day και κατι για every hour.

β.στην καρτελλα firewall πριν μπεις οπουδηποτε πρεπει να εχει 2 κουτακια πανω πανω που δεν πρεπει να ειναι τσεκαρισμενα και απο κατω 2 εποιλογεσ που ειναι allow συνηθως και τις κανεις expand και γινονται τεσσερις.καλο ειναι να γινουν allow Ολες αυτες.dmz δεν θυμαμαι αν εχει .δεν ξερω αν εχει απο κανα cli

gia to dmz δες ξερω αν βοηθαει αυτο που βρηκα στο νετ

http://forums.whirlpool.net.au/archive/548597

αλλιως οπως ειπα δοκιμασε Port forward απο την 1 μεχρι 65535.οτι θα εκανε το dmz δηλαδη .

Δημοσ.

B)

στην εικονα καλου κακου ξετσεκαρε κατω κατω που γραφει schedule every day και κατι για every hour.

β.στην καρτελλα firewall πριν μπεις οπουδηποτε πρεπει να εχει 2 κουτακια πανω πανω που δεν πρεπει να ειναι τσεκαρισμενα και απο κατω 2 εποιλογεσ που ειναι allow συνηθως και τις κανεις expand και γινονται τεσσερις.καλο ειναι να γινουν allow Ολες αυτες.dmz δεν θυμαμαι αν εχει .δεν ξερω αν εχει απο κανα cli

gia to dmz δες ξερω αν βοηθαει αυτο που βρηκα στο νετ

http://forums.whirlpool.net.au/archive/548597

αλλιως οπως ειπα δοκιμασε Port forward απο την 1 μεχρι 65535.οτι θα εκανε το dmz δηλαδη .

το ξετσεκαρα το schedule every day... και στο firewall το ιδιο εκανα.

αυτο με τις πορτες απο 1-65535 δεν το δεχεται.

αυτο που βρηκες στο νετ δε μπορω να καταλαβω που το βρισκω και τι κανω..., thanks παντως

post-106565-0-79977000-1312822815_thumb.png

Δημοσ.

ας δοκιμασει να το κανει firmware update αν και σε zyxel ποτε δεν ειδα θεμα με ports.

Να χασει κατι με το firmware δεν χανει.θα κερδισει μονο.

Δημοσ.

ας δοκιμασει να το κανει firmware update αν και σε zyxel ποτε δεν ειδα θεμα με ports.

Να χασει κατι με το firmware δεν χανει.θα κερδισει μονο.

Κατεβασα κ το τελευταιο firmware v3,7 bjz.10 ( http://www.zyxel.com/support/download-search.shtml?product=20080815092146&mtype=Firmware&keyword=&submit=%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE )... είχα κατεβάσει τον Οκτώβριο όταν το αγόρασα το v3,7 bjz7.

Tις πορτες μου τις ανοιγει κανονικα, kai δε νομιζω να φταιει το firmware.

Μηπως φταιει το panda global antivirus που εχω... αν και το απενεργοποιω οταν παιζω... μπορει να το απεγκαταστήσω, δε ξερω δε μπορω να σκεφτω κατι, postara και στο

adslgr μπας και ξερει κανεισ κατι να βοηθησει, ευχαριστω παιδια

post-106565-0-45111600-1312832479_thumb.png

Δημοσ.

για να εισαι σιγουρος για τα Ports βαλε ενα απο αυτα στο mtorrent και αφου το ανοιξεις σαν προγραμμα πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν στην δειχνει ανοιχτη.αν ειναι ανοιχτη τοτε σαν port forward εισαι οκ καιδεν σε κοβει κατι.αν σε κοβει βρες τι ειναι.αν ανοιξει ενα port τοτε θα ανοιξουν ολα.στο ρουτερ τα βλεπω σωστα εκτος αν το pc σου εχει αλλη Ip και οχι την 33.σβησε η κλεισε το Panda να δεις.γενικα με τα firewall πολλα γινονται.επισης κλεισε και το firewall των windows.

Δημοσ.

για να εισαι σιγουρος για τα Ports βαλε ενα απο αυτα στο mtorrent και αφου το ανοιξεις σαν προγραμμα πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν στην δειχνει ανοιχτη.αν ειναι ανοιχτη τοτε σαν port forward εισαι οκ καιδεν σε κοβει κατι.αν σε κοβει βρες τι ειναι.αν ανοιξει ενα port τοτε θα ανοιξουν ολα.στο ρουτερ τα βλεπω σωστα εκτος αν το pc σου εχει αλλη Ip και οχι την 33.σβησε η κλεισε το Panda να δεις.γενικα με τα firewall πολλα γινονται.επισης κλεισε και το firewall των windows.

αυτο με το mtorent που λες δεν ξερω να το κανω, οπως δειχνω στην foto στο 1 defauft server ειναι το 192.168.1.1 του router ετσι και οχι η 192.168.1.33?

και server ip adress στο 2 ειναι η 192.168.1.33?

post-106565-0-52020400-1313231234_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...