Προς το περιεχόμενο

asus transformer

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια αξιζει να το αγορασω αυτο το tablet? δεν μπορω να δωσω περισσοτερα λεφτα και απλα θελω να ειναι και λαπτοπ.

και κατι ακομα ταινιες 720p ή 1080p θα μπορω να βλεπω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε review που διαβάζω, λέει ότι παίζει κανονικά full hd ...

Στα χέρια μου όμως δεν το έχω πιάσει για να σου πω με σιγουριά...

Περίμενε να σου πει την γνώμη του και κανένας άλλος...!

• 5 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα φιλε μ το ταμπλετακι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του το πειρα προσφατα και εμεινα πολυ ευχαριστιμενος και ταινιες παιζει full hd και στα παιχνιδακα του ειναι κομπλε και για ιντερνετ ειναι πολυ καλο και σχετικα γρηγορο!!!! εγω ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απ τη χρηση που του κανω!!!! και συνδτε και σε εξωτερικη οθονη και εισαι κομπλε εγ το συνδςω σε 42" και παιζει φαινετε πολυ καλη εικονα!!!!

καλησπερα φιλε μ το ταμπλετακι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του το πειρα προσφατα και εμεινα πολυ ευχαριστιμενος και ταινιες παιζει full hd και στα παιχνιδακα του ειναι κομπλε και για ιντερνετ ειναι πολυ καλο και σχετικα γρηγορο!!!! εγω ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απ τη χρηση που του κανω!!!! και συνδτε και σε εξωτερικη οθονη και εισαι κομπλε εγ το συνδςω σε 42" και παιζει φαινετε πολυ καλη εικονα!!!!

Να σε ρωτήσω μιας και το αγόρασες και έχω απορία γιατί σκέφτομαι να το πάρω. Το πληκτρολόγιο πάει ξεχωριστά απο την ταμπλέτα;

εγω τα πειρα μαζι αλλα στο ιδιο κουτι η τιμη ειναι κανα κατοσταρι πανω απ οτι αν το παρεις χωρις τη βαση!!!

αν εχεις τι βαση μπορεις να βαλεις εξτερικο σκληρο μεχρι και 1tb που εβαλα δεν ειχα κανενα προβλημα φλασακια ποντικι εξωτερικο και διαφορα!!!!

εγω τα πειρα μαζι αλλα στο ιδιο κουτι η τιμη ειναι κανα κατοσταρι πανω απ οτι αν το παρεις χωρις τη βαση!!!

αν εχεις τι βαση μπορεις να βαλεις εξτερικο σκληρο μεχρι και 1tb που εβαλα δεν ειχα κανενα προβλημα φλασακια ποντικι εξωτερικο και διαφορα!!!!

Cool, με την βάση το θέλω και εγώ, αναμένω για το transformer 2 τον οκτόμβριο/νοέμβριο.../δεκέμβριο με tegra 3 quad core :P

δειλα δειλα .. ερχονται και νεα προιοντα - αναμενουμε και πτωση τιμων στα tablet

http://www.skroutz.gr/s/381078/Archos-Archos-10-1-G9.html

http://www.skroutz.gr/s/381080/Archos-80-G9.html

κράτα μικρό καλάθι για την Archos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...