dimkorinthos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παιδιά θέλω να ''καταστρεψω'' μια ανοξείδωτη δεξαμενή. Τι πρέπει να ρίξω μέσα για διαλυθεί ??? Υ.Γ. Εκτός απο τροχό.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εκεί την σκότωσες? Πες λίγο τί εννοείς να την καταστρέψεις. Γιατί όχι στον παλιατζή πχ και τέλος
andreapaog328 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ποσο μεγάλη είναι? δεν το καταστρέφεις έτσι το ατσάλι, ή ότι άλλο ειναι.
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τι είχε μέσα η δεξαμενή? Αν είχε μέσα καύσιμα (που δε νομίζω για ανοξείδωτη) βρες επαγγελματία. Αν μιλάμε για ανοξειδωτη δεξαμενή μιλάμε για ακριβό. Αν δεν μπορείς να την πουλήσεις σίγουρα θα αξίζει αρκετά ως υλικό.
dimkorinthos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το πτώμα της πεθεράς είναι μέσα :devil: . Είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορούμε να την βγάλουμε έξω και να την δώσουμε οπότε λέμε να την ''κόψουμε'' κατα κάποιο τρόπο και να την δώσουμε. Παλιά είχε νερό ο παππούς μου εκεί οπότε τώρα και μια δεκαετία είναι άδεια. Για την ακρίβεια δεν είναι ανοξείδωτη ακριβώς είναι κατι σε γαλβανιζέ γενικά δεν έχει πολύ έως και καθόλου αξεία. Κάποιος τρόπος υπάρχει τώρα που βοήθησα ???
nickarmy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 να τη διαλυσης με το μυαλο ??? δεν μπορουσα να κρατηθω .... χεχε
agent_smith Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Όπως και να έχει δύσκολο να το κάνεις μόνος. Τροχό αν ξέρεις να τον δουλεύεις γιατί δεν τον βάζεις; Αν δεν θες να κάνεις θόρυβο βρες κάποιον με οξυγόνο να στο κόψει.
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Με καμιά σπαθοσέγα ή σαν αυτά τα ψαλίδια της πυροσβεστικής (αλλά δε νομίζω να βρεις και θα κοστίζουν πολλά)
dimkorinthos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μάλιστα. Ευχαριστώ παιδιά μάλλον με τροχό θα γίνει η δουλειά.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Παίρνεις έναν μικρό τροχό και έναν δίσκο κοπής ανοξείδοτου(λεπτό) και σε 15 λεπτά την έκανες φέτες ολήκληρη
CaptainHog Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αν καταφερεις να την κοψεις σε 15 λεπτα με εναν μικρο τροχο και λεπτο δισκακι ελα απο σεπτεμβρη να σε προσλαβω στο μαγαζι για δουλεια να κοβεις... αν ειναι ανοξειδωτο ξεχνα το.δεν μας ειπες ποσο μεγαλη ειναι.στο περιπου εστω.το ανοξειδωτο δεν κοβετε ευκολα με τροχο.κοβετε μεν αλλα θελει πολυ ωρα και μεγαλο τροχο και φυσικα να ξερεις να τον δουλευεις.με οξυγονο ξεχνο το.δεν το κοβει.απλα το λιωνει και το λιωνει δυσκολα.... παρε εναν τροχο μεγαλο και δυνατο.καλη μαρκα.παρε δισκους κοπης για ανοξειδωτο.ΓΑΝΤΙΑ - ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΟΡΑ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΟΝΤΡΑ. να προσεχεις παρα πολυ το καλωδιο του τροχου την ωρα που κοβεις...καλη επιτυχια!! ξερω τι σου γραφω.παλιατζης ειμαι και εχω κοψει απειρες δεξαμενες..ανοξειδωτες και σιδερενιες!!!!!!! και κατι ακομα.δεν θα βαζεις δυναμη στον τροχο.απλα θα κοβει με το βαρος του.
LOULATRANS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αν καταφερεις να την κοψεις σε 15 λεπτα με εναν μικρο τροχο και λεπτο δισκακι ελα απο σεπτεμβρη να σε προσλαβω στο μαγαζι για δουλεια να κοβεις... αν ειναι ανοξειδωτο ξεχνα το.δεν μας ειπες ποσο μεγαλη ειναι.στο περιπου εστω.το ανοξειδωτο δεν κοβετε ευκολα με τροχο.κοβετε μεν αλλα θελει πολυ ωρα και μεγαλο τροχο και φυσικα να ξερεις να τον δουλευεις.με οξυγονο ξεχνο το.δεν το κοβει.απλα το λιωνει και το λιωνει δυσκολα.... παρε εναν τροχο μεγαλο και δυνατο.καλη μαρκα.παρε δισκους κοπης για ανοξειδωτο.ΓΑΝΤΙΑ - ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΟΡΑ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΟΝΤΡΑ. να προσεχεις παρα πολυ το καλωδιο του τροχου την ωρα που κοβεις...καλη επιτυχια!! ξερω τι σου γραφω.παλιατζης ειμαι και εχω κοψει απειρες δεξαμενες..ανοξειδωτες και σιδερενιες!!!!!!! και κατι ακομα.δεν θα βαζεις δυναμη στον τροχο.απλα θα κοβει με το βαρος του. επιβεβαιωνω,μεγαλο τροχο,γαντια ,γυαλια να κλεινουν καλα,και οχι πιεση στον τροχο.εκαψα 2 μικρα τροχακια και δουλεια δεν εκανα......
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 αν καταφερεις να την κοψεις σε 15 λεπτα με εναν μικρο τροχο και λεπτο δισκακι ελα απο σεπτεμβρη να σε προσλαβω στο μαγαζι για δουλεια να κοβεις... αν ειναι ανοξειδωτο ξεχνα το.δεν μας ειπες ποσο μεγαλη ειναι.στο περιπου εστω.το ανοξειδωτο δεν κοβετε ευκολα με τροχο.κοβετε μεν αλλα θελει πολυ ωρα και μεγαλο τροχο και φυσικα να ξερεις να τον δουλευεις.με οξυγονο ξεχνο το.δεν το κοβει.απλα το λιωνει και το λιωνει δυσκολα.... παρε εναν τροχο μεγαλο και δυνατο.καλη μαρκα.παρε δισκους κοπης για ανοξειδωτο.ΓΑΝΤΙΑ - ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΟΡΑ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΟΝΤΡΑ. να προσεχεις παρα πολυ το καλωδιο του τροχου την ωρα που κοβεις...καλη επιτυχια!! ξερω τι σου γραφω.παλιατζης ειμαι και εχω κοψει απειρες δεξαμενες..ανοξειδωτες και σιδερενιες!!!!!!! και κατι ακομα.δεν θα βαζεις δυναμη στον τροχο.απλα θα κοβει με το βαρος του. Μεγάλος, ναι θα είναι καλύτερα. Ο μόνος λόγος που είπα να πάρει μικρό τροχό είναι για να μην ξοδεύεται για κάτι πιο μεγάλο μιας και με μικρό θα κάνει δουλειά, μια χαρά. Ύστερα, το είπε ότι δεν είναι ανοξείδωτη αλλά γαλβανιζέ. "αν καταφερεις να την κοψεις σε 15 λεπτα με εναν μικρο τροχο και λεπτο δισκακι ελα απο σεπτεμβρη" "παρε εναν τροχο μεγαλο και δυνατο.καλη μαρκα.παρε δισκους κοπης για ανοξειδωτο" Εννοήται ότι θα πάρει λεπτό δισκάκι. Ούτως ή άλλως αυτό είναι για κοπή ανοξείδωτου. Άμα το σνομπάρεις το λεπτό, μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Μέτρα ασφαλείας κτλ. εννούνται, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο αν και το πιο απαραίτητο είναι τα γυαλιά, τα υπόλοιπα έπονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.