liakjim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γιατι αχρηστο? Επεσα σχεδον 15oC, οπως λεω εδω : http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2546343&postcount=278
stamatisx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μα εσύ μιλάς για C2D και το παιδί έχει δεύτερης γενιάς i7, χωρίς ρεύμα το Turbo Boost 2.0 θα έχει πρόβλημα
jmallen3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 οποτε το undervolting το αφηνω.με τις θερμοκρασιες δεν εχω θεμα,νομιζω πως ειναι ενταξει οταν σε idle ειναι στους 44-45 βαθμους και σε gaming φτανει μεχρι τους 79-80 το πολυ.παντως για το οτι θα επρεπε να ειναι στο επισημο site της clevo τα bios updates εχετε δικιο
liakjim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μα εσύ μιλάς για C2D και το παιδί έχει δεύτερης γενιάς i7, χωρίς ρεύμα το Turbo Boost 2.0 θα έχει πρόβλημα Δεν το είδα , όντως για ix δεν γίνεται . --- - Sent from my iPod touch using Tapatalk
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 @ stm00192 μόλις είσαι οικονομικά πιο άνετος και αγοράσεις Intel θα ξανα συμφωνήσεις.. @ liakjim αν είσαι εσύ χαρούμενος με αυτό που έχεις είμαστε και μεις,και γι'αυτο που έχεις και γι'αυτο που έχουμε εμείς..
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Συγγνώμη για την παρέμβαση, πουλάει η Clevo λάπτοπς και δεν το ξέρω; Όποιος θέλει bios update ας πάει στον reseller από όπου το έχει αγοράσει. Το πού θα το βρουν αυτοί είναι δικό τους θέμα και η πιθανότητα να του εγκαταστήσουν bios που θα προξενήσει ζημιά στο φορητό -γιατί έχει κάποια μικροδιαφορά από το barebone της Clevo- είναι μάλλον απειροελάχιστη, δεν έχω ακούσει ποτέ να συμβεί, αλλά ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο, ε θα πάρει πίσω καινούριο μηχάνημα. Δεν ξέρω αν τα παραπάνω ταιριάζουν στο "προφίλ" του... μέσου χρήστη, έχω την αίσθηση ότι ο μέσος χρήστης δε θα μάθει ποτέ τι είναι bios update. Για την ιστορία και επειδή γράφτηκε ότι βγάζει bios updates για να διορθώσει και όχι για να εξελίξει, τα 8 updates που υπάρχουν στο φόρουμ και αφορούν το δικό μου λάπτοπ (από 1/2011 μέχρι 8/2011), δεν είναι όλα για επιδιορθώσεις προβλημάτων αλλά για την υποστήριξη των πιο πρόσφατων καρτών γραφικών (με τελευταία την 6990m), χάλια δηλαδή... Σόρυ, αλλά για 1299 ευρώ, τα παίρνω και από blog τα bios updates!
luminociter Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Για όσους έχουν clevo laptops μερικές σημειώσεις: 1) Επίσημος retailler είναι το Πλαίσιο και κανονικά εκέι πρέπει πρώτα να απευθυνθείς για service και support. H clevo βγάζει BIOS Updates, απλά τα έχει κλειδωμένα με κωδικό και είναι διαθέσιμα μόνο σοτυς συνεργάτες της. 2) Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το Πλαίσο, επίσημη αντιπροσωπέια στην Ευρωπαϊκή Ένωση ςίναι η Golden Star Computers Ghb. στην Γερμανία. Μπορείς να τους στείλεις μήνυμα αναφέροντας τον σειριακό αριθμό του μοντέλου σου και ζητώντας να σου στείλουν τα κατάλληλα αρχεία για το BIOS update. Επίσης να τονίσω ότι τα Clevo έχουν 2 χρόνια εγγύηση, καθώς υπόκεινται στο κοιν οτικό δίκαιο και μπορείς να το στείλεις Γερμανία ανα πάσα στιγμή για επισκευή μέσα στα δύο αυτά χρόνια. Το έχω κάνει όταν το Πλαίσιο ζήταγε 400+ euro για αντικατάσταση μητρικής.
Cham Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παιδιά είναι σίγουρο ότι αγοράσατε έναν υπολογιστή που ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία σας.Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Κρατήστε λοιπόν η ξαναγοραστε Clevo αν θέλετε εσείς,και αφήστε εμάς να συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να κάνουν την ζωή τους εύκολη κατεβάζοντας ενα Βιος όχι ψάχνοντας μια μέρα ολόκληρη στο νετ και να έχουν και αμφιβολία,αλλά απλά μπαίνοντας στην ιστοσελίδα,βάζοντας το μοντέλο τους και βρίσκοντας τα πάντα.. @kirileman φίλε έχεις κάνει ένα λάθος επί της αρχής δεν μιλάμε για τον δικό σου υπολογιστή,μιλάμε για τον δικό μας υπολογιστή που είχαμε,την πατήσαμε,και δεν θέλουμε να την πατήσουν και άλλοι όπως εμείς.
jmallen3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Για όσους έχουν clevo laptops μερικές σημειώσεις: 1) Επίσημος retailler είναι το Πλαίσιο και κανονικά εκέι πρέπει πρώτα να απευθυνθείς για service και support. H clevo βγάζει BIOS Updates, απλά τα έχει κλειδωμένα με κωδικό και είναι διαθέσιμα μόνο σοτυς συνεργάτες της. 2) Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το Πλαίσο, επίσημη αντιπροσωπέια στην Ευρωπαϊκή Ένωση ςίναι η Golden Star Computers Ghb. στην Γερμανία. Μπορείς να τους στείλεις μήνυμα αναφέροντας τον σειριακό αριθμό του μοντέλου σου και ζητώντας να σου στείλουν τα κατάλληλα αρχεία για το BIOS update. Επίσης να τονίσω ότι τα Clevo έχουν 2 χρόνια εγγύηση, καθώς υπόκεινται στο κοιν οτικό δίκαιο και μπορείς να το στείλεις Γερμανία ανα πάσα στιγμή για επισκευή μέσα στα δύο αυτά χρόνια. Το έχω κάνει όταν το Πλαίσιο ζήταγε 400+ euro για αντικατάσταση μητρικής. μπορεις φιλε να μου δωσεις το σαιτ της Golden Star Computers Ghb. στη γερμανια που λες οτι ειναι να την ρωτησω εαν πιανει η εγγυηση σε αυτην για 2 χρονια και οχι για 1 οπως λεει το πλαισιο?
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παιδιά είναι σίγουρο ότι αγοράσατε έναν υπολογιστή που ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία σας.Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Κρατήστε λοιπόν η ξαναγοραστε Clevo αν θέλετε εσείς,και αφήστε εμάς να συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να κάνουν την ζωή τους εύκολη κατεβάζοντας ενα Βιος όχι ψάχνοντας μια μέρα ολόκληρη στο νετ και να έχουν και αμφιβολία,αλλά απλά μπαίνοντας στην ιστοσελίδα,βάζοντας το μοντέλο τους και βρίσκοντας τα πάντα.. @kirileman φίλε έχεις κάνει ένα λάθος επί της αρχής δεν μιλάμε για τον δικό σου υπολογιστή,μιλάμε για τον δικό μας υπολογιστή που είχαμε,την πατήσαμε,και δεν θέλουμε να την πατήσουν και άλλοι όπως εμείς. Μα τί διαφορά έχει ο δικός μου; Μήπως εγώ ήμουν τυχερός; Ετέθη ένα θέμα, από που μπορεί κανείς να κατεβάσει bios update για συγκεκριμένα λάπτοπς, η δική μου απάντηση είναι από τον εγχώριο reseller. Αν δε θες να απευθυνθείς στο κατάστημα για τους δικούς σου λόγους, μπορούν να βρεθούν και στο διαδίκτυο, απλά όχι από την επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας. Αυτά σε ότι αφορά τα bios updates, η ποιότητα των εν λόγω μηχανημάτων είναι εντελώς άλλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.