jmallen3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μπορώ να κανω undervolting στο λαπτοπ της υπογραφης μου?? αν ναι πως? καποιους οδηγους που κοιταξα δεν υποστηριζαν τον επεξεργαστη μου που ειναι καινουριος.
jmallen3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 και κατι αλλο θελω να μαθω εκτος του παραπανω ερωτηματος.που μπορω να δω η να μαθω εαν υπαρχει διαθεσιμο bios update για το λαπτοπ μου?θα βοηθουσε εαν το κανω?
stm00192 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 bios update και clevo δεν κολλανε δυστυχώς!!
liakjim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 bios update και clevo δεν κολλανε δυστυχώς!! Γιατι παραπληροφορεις? Εχω κανει 3 φορες bios update χωρις κανενα προβλημα. Ελεος δλδ...
jmallen3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 παιδια μου εδωσε ενας σε καποιο ξενο φορουμ 2 αρχεια που εχουν βγει και ειναι για αναβαθμιση τους firmware και του bios στο λαπτοπ της υπογραφης μου.αξιζει να τα κανω?θα δω διαφορες σε τιποτα? επισης απλα κανω install τα 2 αυτα αρχεια απο τον υπολογιστη?δεν χρειαζεται να κανω backup η οτιδηποτε αλλο για να μην χασω τα αρχεια μου?
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γιατι παραπληροφορεις? Εχω κανει 3 φορες bios update χωρις κανενα προβλημα. Ελεος δλδ... Φίλε μου δεν παραπληροφορεί δυστυχώς,bios update η Clevo δεν βγάζει για όλους τους υπολογιστές,και αν βγάζει για μερικούς είναι για να "διορθώσει" και όχι για να "εξελίξει"..και οι περισσότερου δεν ξέρουν καν ότι αγοράζουν clevo όταν αγοράζουν Turbo X και θα έπρεπε το βιος update να βρίσκεται στο πλαίσιο.gr, γιατί υπάρχει και η περίπτωση να έχει γίνει μια παρέμβαση και το bios Update της Clevo να μην συμβαδίζει 100% με το turbo x που έχεις μπροστά σου.. Όλα αυτά δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας και ούτε είμαστε εμπαθείς.. είμαστε παθών κ μαθών.. Αλλά αρκεί να μπεις σε μια ιστοσελίδα και από μόνος σου να δεις τι υποστήριξη έχει ένα μοντέλο α) μιας εταιρίας και τι υποστήριξη γενικότερα έχει ένα Clevo,δεν είναι μόνο το βιος..
jmallen3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εγω να το επιχειρησω να το κανω το update η υπαρχει κινδυνος??
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Φίλε μου δεν παραπληροφορεί δυστυχώς,bios update η Clevo δεν βγάζει για όλους τους υπολογιστές,και αν βγάζει για μερικούς είναι για να "διορθώσει" και όχι για να "εξελίξει"..και οι περισσότερου δεν ξέρουν καν ότι αγοράζουν clevo όταν αγοράζουν Turbo X και θα έπρεπε το βιος update να βρίσκεται στο πλαίσιο.gr, γιατί υπάρχει και η περίπτωση να έχει γίνει μια παρέμβαση και το bios Update της Clevo να μην συμβαδίζει 100% με το turbo x που έχεις μπροστά σου.. Όλα αυτά δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας και ούτε είμαστε εμπαθείς.. είμαστε παθών κ μαθών.. Αλλά αρκεί να μπεις σε μια ιστοσελίδα και από μόνος σου να δεις τι υποστήριξη έχει ένα μοντέλο α) μιας εταιρίας και τι υποστήριξη γενικότερα έχει ένα Clevo,δεν είναι μόνο το βιος.. Να και μια φορα που συμφωνώ μαζι σου!! +1
liakjim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Φίλε μου δεν παραπληροφορεί δυστυχώς,bios update η Clevo δεν βγάζει για όλους τους υπολογιστές,και αν βγάζει για μερικούς είναι για να "διορθώσει" και όχι για να "εξελίξει"..και οι περισσότερου δεν ξέρουν καν ότι αγοράζουν clevo όταν αγοράζουν Turbo X και θα έπρεπε το βιος update να βρίσκεται στο πλαίσιο.gr, γιατί υπάρχει και η περίπτωση να έχει γίνει μια παρέμβαση και το bios Update της Clevo να μην συμβαδίζει 100% με το turbo x που έχεις μπροστά σου.. Όλα αυτά δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας και ούτε είμαστε εμπαθείς.. είμαστε παθών κ μαθών.. Αλλά αρκεί να μπεις σε μια ιστοσελίδα και από μόνος σου να δεις τι υποστήριξη έχει ένα μοντέλο α) μιας εταιρίας και τι υποστήριξη γενικότερα έχει ένα Clevo,δεν είναι μόνο το βιος.. Επαναλαμβανω : στον turbo-x της υπογραφης μου , εκανα μια χαρα ,3 φορες bios update. Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε...
liakjim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 http://forum.notebookreview.com/sager-clevo/416916-clevo-bios-thread.html
jmallen3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αα απο εδω μου εδωσαν και για τον δικο μου αλλα φοβαμαι να το κανω με αυτα που λετε εδω και σε αλλα φορουμ...
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πολύ βολικο και εύχρηστο για το μέσο χρήστη να ψάχνει σε φόρουμ να βρει update Και μάλιστα το σωστό ώστε να μην γίνει καμία μαλάκια! Ειδικά όταν όλες οι σοβαρές εταιρίες προσφέρουν απλοχερα ευχρηστα εργαλεία για οποιοδήποτε είδους ενημερωση
stamatisx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 To bios update το καταλαβαίνω, να το κάνεις δεν υπάρχει πρόβλημα, το undervolting όμως σε αυτούς τους επεξεργαστές είναι άχρηστο, αν είναι θέμα θερμοκρασιών άλλαξέ του πάστα αλλιώς άστο όπως είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.