koularasss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 γεια σας.παιζω παιχνιδια και επειδη το λαπτοπ εναι στα ελληνικα μου βγαζε τις οδηγιες με κατι τετραγωνα.ξερει κανεις πως να την αλλξω και να την κανω αγγλικα???
Arisyo13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ειναι το λεγομενο unicode.. Ψαξε καπου στις ρυθμισεις γλωσσας θα το βρεις. Εχει απιλογη στα αγγλικα και πρεπει να το βαλεις ελληνικα
Cham Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Την επιλογή αυτούσιας γλώσσας την έχουν μόνο τα Ultimate. Αν έχεις κρακαρισμενα παιχνίδια η γλώσσα του installer δεν αλλάζει στο πρώτο configuration όμως αν αλλάξεις ψιλο μαντεύοντας αγγλικα θα τα έχεις. Αν είναι OnLine στις ρυθμίσεις του περιηγητή σου θα αλλάξεις την Κωδικοποίηση.
koularasss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 λοιπον απο ελληνικα θελω να τα κανω ελληνικα Arisyo13 και Cham μπορεις να μου τα εξηγησεις με διαφορετικο τροπο γτ τα μισα καταλαβαινω επειδη δν ξερω πολλα γι υπολογιστες.και παιζω gta iv,crysis 2,section 8 prejudice,need for speed prostreet και hot pursuit. βρηκα κατι απο την διαχειρηση της γλωσσας αλλα οταν παταω εφαρμογη μου λεει πως πρεπει να επανεκκινησω τα windows.εγω δεν θελω ολα να ειναι σε αγγλικα αλλα η γλωσσα που εχει απο επιλογη για να γραφω.δηλαδη να μην χρειαζεται να παταω shift+alt για να αλλαξει.σε ενα παιχνιδι το δοκιμασα και επιασε στα αλλα ομως οχι. το βρηκα τελικα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.