peggy_95 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Λοιπον παιδια μια μερα με χτηπησε φλασια και ηθελα να φτιαξω ενα ρομποτ....ξερω ακριβως τι χρειαζομε ομως δεν ξερω που μπορω να βρω ενα μαγαζι που να μπορω να τα αγορασω ολα αυτα!!! αν καποιοσ γνωριζει κατι παρακαλω βοηθηστε με!!! ευχαριστω πολυ!!
peggy_95 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 η αληθεια ειναι οτι η πηγη μου ειναι στα αγγλικα...που σημενει οτι δεν ξερω την αντιστηχη ελληνικη ονομασια τουσ......αν πατησεις <<how to make your first robot>> στο google την πρωτη πηγη που θα σου βγαλει θα δεις τα απαιτουμενα υλικα μαζι με ενα βοηθητικο βιντεακι και συμβουλες!!
CtrlFreak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μερικά από αυτά θα τα βρεις σε καταστήματα ηλεκτρονικών. Τις ρόδες κτλπ δύσκολα θα βρεις τα ίδια. Ψάξε για κάποιο kit έτοιμο για να μην ταλαιπώρησε.
11demian111 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ψάξε και εδώ. ωπα, καλο και αυτο, μεταφορικα ποσο να εχει? θελω να φτιαξω ενα αυτονομο αυτοκινητακι με κατι φιλους μου, αλλα μας λειπουν πολλα υλικα και γνωση προγραμματισμου. αν καποτε καταφερουμε να το φτιαξουμε, θα μπορεσει καποιος να βοηθησει με το μερος του προγραμματισμου? η ιδεα ειναι να εχουμε ενα pc και ενα xbox 360 controller και οι εντολες του χειριστηριου να στελνονται σειριακα στο arduino του αυτοκινητου, πιθανοτατα μεσω xbee modules.
Adawn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 τι μου θύμησες? πωωωωωωωωωωωωωωωω στο ΤΕΕ είχαμε φτιάξει ένα πρότζεκτ , ένα ρομπότ-ασανσέρ ... και πήγαμε σε έναν διαγωνισμό... θυμάμαι τον καθηγητή που είχε αναλάβει τον προγραμματισμό του, σε Dos πρέπει να ήταν... δεν θυμάμαι... αχχχ εποχές...\ ΥΓ: Σπουδές - Αυτοματισμοί δεν έχει να κάνει ρομποτς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.