ektor7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εχω εγκαταστησει στο πιο πανω smartphone τα android 2.3 και εχω ενα θεμα με τα Ελληνικα! Οταν αλλαξω την γλωσσα στα ελληνικα,μπορω να γραψω μονο σε ελληνικα!Αν ενεργοποιησω και μια αλλη γλωσσα απο την λιστα με τις γλωσσες για το πληκτρολογιο(σ'αυτη την λιστα δεν εχει την ελληνικη σαν επιλογη) δεν αναγνωριζει τα ελληνικα! Ξερετε αν μπορω να εχω και ελληνικα και μια αλλη 2η γλωσσα! Πρεπει να κατεβασω την ελληνικη επιπροσθετα για το keyboard? Και πως μπορω να κανω install σε android που ειναι σε εγκατεστημενο στην sd?
manost Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν δε γνωρίζει κάποιος να σε βοηθήσει εδώ μέσα, κάνε την ερώτηση κι εδώ. Ασχολούνται πολύ καιρό με θέμα το Android στο HD2 και σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk
orlox Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 βαλε τα πληκτρολογια multiling. Μην ξεχασεις να βαλεις καξ τα addon english greek.εβαλες a2sd script?
ektor7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παίδες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά τελικά βρήκα τη ρύθμιση να ενεργοποιήσω το πληκτρολόγιο του htc που έχει στα windows! Επειδή είμαι άσχετος με τα κινητά, είπα να αποφύγω προς το παρών,την εγκατάσταση γλώσσας για το android keyboard! manost ευχαριστώ για την σελίδα!Θα βοηθήσει πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.