Προς το περιεχόμενο

Format σε windows 7 και Passwords

st2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια θέλω να κάνω φορματ στα windows 7 αλλα έχω ένα σωρό προγράμματα που θέλουν username και passwords

ξέρετε πως να κάνω φορματ αλλα μετα να μην παιδευομαι με τους κωδικους??

Υπάρχει κάποιος τρόπος?

Δημοσ.

Να κρατήσεις σε ένα excel τους κωδικούς σου και να τους περάσεις μετά...

Αν είχες κάνει Image δεν θα είχες θέμα. Πλέον δε νομίζω να υπάρχει τρόπος πέρα από το Browser σου πχ να κρατήσεις κωδικούς, Bookmarks Κλπ

Φορμάτ γιατί btw;

Δημοσ.

ρε παιδια θέλω να κάνω φορματ στα windows 7 αλλα έχω ένα σωρό προγράμματα που θέλουν username και passwords

ξέρετε πως να κάνω φορματ αλλα μετα να μην παιδευομαι με τους κωδικους??

Υπάρχει κάποιος τρόπος?

Σε ποιούς κωδικούς αναφέρεσαι? browser, windows shares?

Δημοσ.

με browser δεν πιστευω ότι θα έχω πρόβλημα γιατί δουλεύω σε όπερα και με το opera unite στα κρατάει (νομίζω πως μπορείς να σώσεις όλο το config σου αλλά δεν το έχω ψάξει)

το windows shares με προβλημάτιζε αλλά δεν το είχα ψάξει καλά και τώρα βρήκα αυτό

karmen με το Image τι παίζει??

Δημοσ.

karmen με το Image τι παίζει??

To image είναι μία διαδικασία που γίνεται με κάποια προγράμματα όπως το acronis/norton ghost...

Αυτό το οποίο κάνουν είναι να κάνουν έναν κλώνο του δίσκου σου. Αποθηκεύεις τον κλώνο σε άλλο δίσκο και όταν έχεις θέμα με το δίσκο αυτό για τον Α ή Β λόγο (συνήθως είναι ο δίσκος C που έχουμε και το λειτουργικό) απλά επαναφέρεις το Image αντί για format... Οπότε ο υπολογιστής γυρνάει στην στιγμή που πήρες το Image. Δεν ασχολήσε ούτε με drivers, ούτε με προγράμματα κλπ...

Αυτό το οποίο είναι πολύ καλό με αυτά είναι να κάνεις ένα Image κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένο και να μην "λείπουν" πολλά προγράμματα και δεδομένα όταν το χρειαστείς να το επαναφέρεις...

Δημοσ.

...

το windows shares με προβλημάτιζε αλλά δεν το είχα ψάξει καλά και τώρα βρήκα αυτό

...

Τα win shares μπορείς να τα κάνεις export από το credential manager (θα το βρεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου ή πληκτρολόγησέ το στο start). Δεν υπάρχει λόγος να ανακατευτείς με το μητρώο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!

αλλά όσο το σκέφτομαι συνειδητοποιώ ότι το πρόβλημα μου πλέον(πέρα από τους κωδικούς) είναι τα προγράμματα που έχω στήσει και πως θα κρατήσω τις ρυθμίσεις τους και να τις μεταφέρω εύκολα στην νέα εγκατάσταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...