Προς το περιεχόμενο

aspire 5330 και οθονη

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω laptop και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:

Απο την ωρα που το ανοιγω η οθονη τρεμοπαιζει σε σημειο που να μην μπορω να δω τπτ.

Οταν κουναω την οθονη το προβλημα φτιαχνετε για καποια δευτερολεπτα.

Τι μπορει να ειναι???

Δημοσ.

Κατα το παρελθον σηκωνες το λαπτοπ απο την οθονη για να το μεταφερεις καπου; Δυο φιλοι μου το εκαναν συνεχεια και τα αχρηστευσαν τα λαπτοπ τους!

Δημοσ.

ναι..

Λοιπον μετα απο λιγη ερευνα, συνδεσα το λαπτοπ με εξωτερικη οθονη και δουλευει μια χαρα..

Οποτε με προβληματιζει εαν ειναι η καρτα γραφικων, καποιο καλωδιο της οθονης,ο coverter της οθονης ή το πανελ?????

Επειδη ειναι λεπτο το θεμα ας μιλησει καποιος που γνωριζει και οχι μπορει να ειναι αυτο η το αλλο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν παίζει η εξωτερική οθόνη δεν είναι η κάρτα.

Ρίξε μια ματια σε αυτα τα βίντεο Link,Link,ο τύπος λεει οτι ειχε πρόβλημα με τρεμοπαιγμα σε ενα acer 5920.

Δημοσ.

Το πιθανότερο φίλε μου φαίνεται πως είναι το video cable μάλλον με τα πολλά άνοιξε-κλείσε της οθόνης να σου έκοψε κανένα καλώδιο απο μέσα το έχω πάθει και εγώ με έναν compaq presario άν τελικά είναι αυτο και μπορείς να τον αποσυναρμολογήσεις να παραγγείλεις το καλώδιο και να το περάσεις μόνο σου. εκτός και αν κολλήσεις το καλώδιο με καλάι αλλά προσοχή μην σου βραχυκυκλώση η μητρική γιατί την πάτησες!!

Δημοσ.

παιζει να βρω το καλωδιο ελλαδα??

Πρέπει να το ελένξεις πρώτα πριν προβείς σε αγορά καλώδιοταινίας , δε έχω καλή σύνδεση , ψάξε για το service manual στο google και τσέκαρε το φορητό πριν

πάρεις άδικα ανταλλακτικά !! :X

Δημοσ.

φιλε το κατεβασα το service manual αλλα παλι συνεχιζω να μην ξερω που ακριβως ειναι το προβλημα. καποιος μου ειπε οτι ειναι στην καλωδιοταινια μαλλον αλλα δεν μπορω να ξερω σιγουρα. Τον ανοιξα το τσεκαρα το καλωδιο αλλα παλι τπτ....

Μετα απο ωρα, διαπιστωσα οτι οσο και να πειραζω την καλωδιοταινια δεν φαινετε αλλαγη στην οθονη. Ομως οταν πειραξω απο πισω το πανελ τοτε παρατηρω αλλαγη. Μαλλον ειναι η οθονη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...