andrikakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σας insomniacs! Στο λάπτοπ μου έχω windows xp και πριν λίγες μέρες ήθελα να αλλάξω το φόντο μου.... Μόλις το έβαλα διαπίστωσα ότι η επιφάνεια εργασίας έγινε μπλε....το φόντο δηλαδή έγινε μπλε... Από τότε δεν μου εμφανίζετε καμία εικόνα ...!!!! Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε πως να το φτιάξω;
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δες μπας και παίζει αυτό: > Right click on desktop > Select "Properties" > Select "Desktop" tab > click "Customize Desktop" > Select "Web" tab > Make sure "Privacy Protection" is unchecked > Click "OK", then "Apply" source
andrikakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν ήταν αυτό αλλά όταν ξαναδοκίμασα να αλλάξω φόντο....ΑΑΑΛΛΛΛΑΑΑΞΞΞΕΕΕΕ!!!!! Ναι !!!! Επιτέλους!!!Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από τις άλλες φορές... Ευχαριστώ για την απάντησή... Άκυρο ξανά χάλασε...-.- Λοιπόν!!!!Βρήκα τι έγινε !!!Μόλις πατήσω να μην εμφανίζονται τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζετε και το φόντο... Και το αντίθετο... Τι έχει πάθει;
Thekillergreece Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σας insomniacs! Στο λάπτοπ μου έχω windows xp και πριν λίγες μέρες ήθελα να αλλάξω το φόντο μου.... Μόλις το έβαλα διαπίστωσα ότι η επιφάνεια εργασίας έγινε μπλε....το φόντο δηλαδή έγινε μπλε... Από τότε δεν μου εμφανίζετε καμία εικόνα ...!!!! Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε πως να το φτιάξω; Μηπως εχεις ιο?
andrikakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μηπως εχεις ιο? Έχω κάνει σκαν αλλά τίποτα....Πάλι όταν το βάζω μπαίνει αλλά μετά από την επανακκίνηση ή αναμονή ξανά-γίνεται μπλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.