Προς το περιεχόμενο

File server με περιορισμένες προσβάσεις

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Προσπαθώ να στήσω ένα μικρό file server με windows 7 Και θέλω να έχω σε αυτόν 2 users Οι οποίοι να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους φάκελους ο καθένας χρησιμοποιώντας το user/pass τους. Όμως δεν θέλω σε καμιά περίπτωση απλός να είναι read only access άλλα να μην είναι ορατοί αυτοί οι φάκελοι και να μην γίνονται mount.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα windows 7 σε file server?

Δημοσ.

Filezilla; Ρίξε μια ματιά.

μα αυο ειναι FTP. εγω δεν θελω FTP. φυσικα το FTP ειναι η ποιο ευκολη λυση αλλα...

Δημοσ.

Αν κάνεις share τους φακέλους που θέλεις και δώσεις δικαιώματα στους συγκεκριμένους Windows users, τότε ίσως να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Αν κάνεις share τους φακέλους που θέλεις και δώσεις δικαιώματα στους συγκεκριμένους Windows users, τότε ίσως να πετύχεις αυτό που θέλεις.

δοκιμασα αλλα ειναι ορατοι και στους αλλους users. με windows 2008 ισως πετυχω αυτο αλλα δεν θελω server εκδοση μιας και τον εχω σαν media player

Δημοσ.

Ναι, οι φάκελοι ορατοί, αλλά οι χρήστες που δεν έχουν δικαιώματα δεν μπορούν να μπουν, σωστά; Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι windows server για να το πετύχεις.

Δημοσ.

!ε μα η μαγκια ειναι να μην μπορει να δε ουτε τα ονοματα των αρχειων οχι μονο να μην εχει write access!

Δημοσ.

Τα αρχεία που θα περιέχουν οι φάκελοι αυτοί δεν θα είναι ορατά! Θα είναι ορατός μόνο ο φάκελος που τα περιέχει. Δηλαδή, αν π.χ. έχεις τον φάκελο C:\Data και δεν δώσεις δικαιώματα στον χρήστη "Tasos", ο χρήστης αυτός θα βλέπει τον φάκελο Data, αλλά τίποτα από αυτά που περιέχει, και αυτό γιατί δεν θα έχει πρόσβαση στον φάκελο.

Δημοσ.

Γίνεται να έχουμε shared folders μόνο για ένα χρήστη όπως λες παραπάνω και να το κάνουμε απο windows xp; Δηλαδή ο file server να έχει xp. Αν ναι πως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...