Προς το περιεχόμενο

Enermax-850W-Revolution 79e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα αν δείτε δεν μπορείτε καν να το βάλετε στο καλάθι - δείγμα ότι δεν παίζουν άλλα ;)

@karmen1983

Devotion... :wub:

Σίγουρα θα δείξει ομορφότερο, αρκεί να δώσεις προσοχή στα θερμοσυστελλόμμενα και "φορμάρεις" κάπως με τα χέρια, τα sleeves ώστε να "κάνουν παρέα" αβίαστα ;)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τώρα αν δείτε δεν μπορείτε καν να το βάλετε στο καλάθι - δείγμα ότι δεν παίζουν άλλα ;)

Εμένα μπαίνει στο καλάθι... Καλά μπάχαλο τα κάνανε πάλι :lol:

@karmen1983

Devotion... :wub:

Σίγουρα θα δείξει ομορφότερο, αρκεί να δώσεις προσοχή στα θερμοσυστελλόμμενα και "φορμάρεις" κάπως με τα χέρια, τα sleeves ώστε να "κάνουν παρέα" αβίαστα ;)

Με τα υλικά και τα εργαλεία στο Mdpc ακόμα και ένας άσχετος εντελώς κάνει απίστευτη δουλειά...

Θα το τολμήσω να το κόψω και θα πω αποτελέσματα ;)

Δημοσ.

εμενα το στειλανε την Δευτερα θα το παραλαβω απο το καταστημα Πατρας,μου ειπαν οτι μπορει να μην εχει καλωδια!που μπορω να βρω?θα ταιριαζουν απο αλλο τροφοδοτικο?τωρα εχω ενα corsair HX620w modular

Δημοσ.

εμενα το στειλανε την Δευτερα θα το παραλαβω απο το καταστημα Πατρας,μου ειπαν οτι μπορει να μην εχει καλωδια!που μπορω να βρω?θα ταιριαζουν απο αλλο τροφοδοτικο?τωρα εχω ενα corsair HX620w modular

Λογικά αν επικοινωνήσεις με τη μαμά εταιρία, θα σου στείλουν αυτά που λείπουν... Στην corsair στέλνεις mail και έχεις extra Καλώδια...

Δημοσ.

Κι εμένα μου στείλανε σε κατάστημα Θεσ/νίκης κάτι μνήμες ... και φαίνονται ότι τις παρέλαβε το κατάστημα , αλλά εγώ δεν πήρα τίποτα ...

Μακάρι να το πάρεις

Δημοσ.

Δε βαρεθήκατε να ασχολείστε με τους κράχτες και τα παιχνίδια του Πλαισίου?

Χρόνο και χρήμα και την ψυχική σας ηρεμία χάνετε, σας το λέω εντελώς φιλικά... ;)

Δημοσ.

Δε βαρεθήκατε να ασχολείστε με τους κράχτες και τα παιχνίδια του Πλαισίου?

Χρόνο και χρήμα και την ψυχική σας ηρεμία χάνετε, σας το λέω εντελώς φιλικά... ;)

χεχε σωστός :D

Δημοσ.

λοιπον σημερα πηγα να παραλαβω.το psu πιο bult δεν γινοτανε,αφου προσπαθουσα 20 λεπτα να αποδειξω οτι το ηξερα οτι μπορει να μην εχει καλωδια -ο πωλητης ελεγε πως δεν μπορω να το παρω γιατι δεν εχει καλωδια και μετα απο 2η πο*στια για 3ετη εγγυηση το πηρα :-( !ειχα πολλες επιφυλαξεις αλλα...τωρα το modular καλωδιο για τους δισκους του corsair ενω ταιριαζει φενεται να μην δουλευει.οποτε πρεπει να αρχισω το ψαξιμο για καλωδιο ,αν ξερει κανεις που μπορω να βρω να μου πει παρακαλω.

Δημοσ.

λοιπον σημερα πηγα να παραλαβω.το psu πιο bult δεν γινοτανε,αφου προσπαθουσα 20 λεπτα να αποδειξω οτι το ηξερα οτι μπορει να μην εχει καλωδια -ο πωλητης ελεγε πως δεν μπορω να το παρω γιατι δεν εχει καλωδια και μετα απο 2η πο*στια για 3ετη εγγυηση το πηρα :-( !ειχα πολλες επιφυλαξεις αλλα...τωρα το modular καλωδιο για τους δισκους του corsair ενω ταιριαζει φενεται να μην δουλευει.οποτε πρεπει να αρχισω το ψαξιμο για καλωδιο ,αν ξερει κανεις που μπορω να βρω να μου πει παρακαλω.

Τα 5 σου κάνανε 3 επειδή λείπουν καλώδια; (αυτό θα διαβαστεί περίεργα βάζω στοίχημα :lol: )

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τη μαμά και άσε το πλαίσιο...

Πες τους για καλώδια λογικά θα στείλουν.

Δημοσ.

τους εστειλα στην enermax και κλαψουριζα.οσ για την εγγυηση ηταν τυπογραφικο λαθος,3 λεει ειναι η εγγυηση,ημαρτον επειδη ειναι bulk.ξεστoκαρουνε γιατι δεν θα ξαναφερουν enermax τροφοδοτικα λεει.παντως ειναι τερας ζυγιζει οσο ενα μικρο παιδι,κριμα που δεν μπορω να το χαρω

Δημοσ.

τους εστειλα στην enermax και κλαψουριζα.οσ για την εγγυηση ηταν τυπογραφικο λαθος,3 λεει ειναι η εγγυηση,ημαρτον επειδη ειναι bulk.ξεστoκαρουνε γιατι δεν θα ξαναφερουν enermax τροφοδοτικα λεει.παντως ζυγιζει οσο ενα μικρο παιδι,κριμα που δεν μπορω να το χαρω

Θα σου απαντήσουν και βλέπεις τι κάνεις... Υπομονή αξίζει θα το δεις ;)

Δημοσ.

ενα τοσο δα καλωδιακι :mrgreen:

Βρε συ επειδή είδα και έβαλες αγγελία για καλώδια. Αν δεν βρεις και με την εταιρία δεν βγάλεις άκρη (αλήθεια τι σου απάντησαν; ) δες εδώ

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=186&sort=20a&page=2&zenid=c05b34f07fcebd50bc8136284cb45b31

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...