caution Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τώρα αν δείτε δεν μπορείτε καν να το βάλετε στο καλάθι - δείγμα ότι δεν παίζουν άλλα @karmen1983 Devotion... Σίγουρα θα δείξει ομορφότερο, αρκεί να δώσεις προσοχή στα θερμοσυστελλόμμενα και "φορμάρεις" κάπως με τα χέρια, τα sleeves ώστε να "κάνουν παρέα" αβίαστα
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τώρα αν δείτε δεν μπορείτε καν να το βάλετε στο καλάθι - δείγμα ότι δεν παίζουν άλλα Εμένα μπαίνει στο καλάθι... Καλά μπάχαλο τα κάνανε πάλι @karmen1983 Devotion... Σίγουρα θα δείξει ομορφότερο, αρκεί να δώσεις προσοχή στα θερμοσυστελλόμμενα και "φορμάρεις" κάπως με τα χέρια, τα sleeves ώστε να "κάνουν παρέα" αβίαστα Με τα υλικά και τα εργαλεία στο Mdpc ακόμα και ένας άσχετος εντελώς κάνει απίστευτη δουλειά... Θα το τολμήσω να το κόψω και θα πω αποτελέσματα
skatopaido Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εμενα το στειλανε την Δευτερα θα το παραλαβω απο το καταστημα Πατρας,μου ειπαν οτι μπορει να μην εχει καλωδια!που μπορω να βρω?θα ταιριαζουν απο αλλο τροφοδοτικο?τωρα εχω ενα corsair HX620w modular
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εμενα το στειλανε την Δευτερα θα το παραλαβω απο το καταστημα Πατρας,μου ειπαν οτι μπορει να μην εχει καλωδια!που μπορω να βρω?θα ταιριαζουν απο αλλο τροφοδοτικο?τωρα εχω ενα corsair HX620w modular Λογικά αν επικοινωνήσεις με τη μαμά εταιρία, θα σου στείλουν αυτά που λείπουν... Στην corsair στέλνεις mail και έχεις extra Καλώδια...
skatopaido Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 βεβαια αν δεν το πιασω στα χερια μου δεν τους πιστευω,οκ θα δω τι λειπει και θα στειλω mail αν πανε ολα καλα
terry308 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εμενα το στειλανε την Δευτερα θα το παραλαβω απο το καταστημα Πατρας,μου ειπαν οτι μπορει να μην εχει καλωδια!που μπορω να βρω?θα ταιριαζουν απο αλλο τροφοδοτικο?τωρα εχω ενα corsair HX620w modular Κι εμένα μου στείλανε σε κατάστημα Θεσ/νίκης κάτι μνήμες ... και φαίνονται ότι τις παρέλαβε το κατάστημα , αλλά εγώ δεν πήρα τίποτα ... Μακάρι να το πάρεις
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δε βαρεθήκατε να ασχολείστε με τους κράχτες και τα παιχνίδια του Πλαισίου? Χρόνο και χρήμα και την ψυχική σας ηρεμία χάνετε, σας το λέω εντελώς φιλικά...
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δε βαρεθήκατε να ασχολείστε με τους κράχτες και τα παιχνίδια του Πλαισίου? Χρόνο και χρήμα και την ψυχική σας ηρεμία χάνετε, σας το λέω εντελώς φιλικά... χεχε σωστός
skatopaido Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 λοιπον σημερα πηγα να παραλαβω.το psu πιο bult δεν γινοτανε,αφου προσπαθουσα 20 λεπτα να αποδειξω οτι το ηξερα οτι μπορει να μην εχει καλωδια -ο πωλητης ελεγε πως δεν μπορω να το παρω γιατι δεν εχει καλωδια και μετα απο 2η πο*στια για 3ετη εγγυηση το πηρα !ειχα πολλες επιφυλαξεις αλλα...τωρα το modular καλωδιο για τους δισκους του corsair ενω ταιριαζει φενεται να μην δουλευει.οποτε πρεπει να αρχισω το ψαξιμο για καλωδιο ,αν ξερει κανεις που μπορω να βρω να μου πει παρακαλω.
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 λοιπον σημερα πηγα να παραλαβω.το psu πιο bult δεν γινοτανε,αφου προσπαθουσα 20 λεπτα να αποδειξω οτι το ηξερα οτι μπορει να μην εχει καλωδια -ο πωλητης ελεγε πως δεν μπορω να το παρω γιατι δεν εχει καλωδια και μετα απο 2η πο*στια για 3ετη εγγυηση το πηρα !ειχα πολλες επιφυλαξεις αλλα...τωρα το modular καλωδιο για τους δισκους του corsair ενω ταιριαζει φενεται να μην δουλευει.οποτε πρεπει να αρχισω το ψαξιμο για καλωδιο ,αν ξερει κανεις που μπορω να βρω να μου πει παρακαλω. Τα 5 σου κάνανε 3 επειδή λείπουν καλώδια; (αυτό θα διαβαστεί περίεργα βάζω στοίχημα ) Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τη μαμά και άσε το πλαίσιο... Πες τους για καλώδια λογικά θα στείλουν.
skatopaido Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 τους εστειλα στην enermax και κλαψουριζα.οσ για την εγγυηση ηταν τυπογραφικο λαθος,3 λεει ειναι η εγγυηση,ημαρτον επειδη ειναι bulk.ξεστoκαρουνε γιατι δεν θα ξαναφερουν enermax τροφοδοτικα λεει.παντως ειναι τερας ζυγιζει οσο ενα μικρο παιδι,κριμα που δεν μπορω να το χαρω
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 τους εστειλα στην enermax και κλαψουριζα.οσ για την εγγυηση ηταν τυπογραφικο λαθος,3 λεει ειναι η εγγυηση,ημαρτον επειδη ειναι bulk.ξεστoκαρουνε γιατι δεν θα ξαναφερουν enermax τροφοδοτικα λεει.παντως ζυγιζει οσο ενα μικρο παιδι,κριμα που δεν μπορω να το χαρω Θα σου απαντήσουν και βλέπεις τι κάνεις... Υπομονή αξίζει θα το δεις
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ενα τοσο δα καλωδιακι Βρε συ επειδή είδα και έβαλες αγγελία για καλώδια. Αν δεν βρεις και με την εταιρία δεν βγάλεις άκρη (αλήθεια τι σου απάντησαν; ) δες εδώ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=186&sort=20a&page=2&zenid=c05b34f07fcebd50bc8136284cb45b31
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα