skatopaido Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-850W-Revolution-85-ERV850AWT.htm δεν ξερω αν ειναι προσφορα αλλα τελος παντων
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν ισχύει είναι ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ... Απλά το κόβω να έχουν 1-2 τέτοια...
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 typo υποθέτω... Νομίζω 5 χρόνια έχουν τα συγκεκριμένα...
caution Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Bulk μεν - αλλά αν το πετύχεις και με full καλώδια, λέει
caution Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 You do that, αν και αφενός αυτά τα bulk συνήθως είναι στα κεντρικά, γιατί όταν είναι σε κατάστημα τα βγάζουν με κίτρινο καρτελάκι - και δεν φαίνονται στο site - και αφετέρου το signed AX850 είναι μια χαρά τέρας
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πήρα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει σε καταστήματα παρα μόνο σε κεντρική απόθήκη. Θα μου φέρουν ένα τη Δευτέρα στο Πλαίσιο συντάγματος να πάω να το τσεκάρω... Αν είναι με τα όλα του το πήρα και έφυγα You do that, αν και αφενός αυτά τα bulk συνήθως είναι στα κεντρικά, γιατί όταν είναι σε κατάστημα τα βγάζουν με κίτρινο καρτελάκι - και δεν φαίνονται στο site - και αφετέρου το signed AX850 είναι μια χαρά τέρας Δε Sleevarete ¨όμως το βλαμμένο έχουν σπάσει τα νεύρα μου
caution Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πρέπει να είναι και λιγάκι πιο ήσυχο το Enermax - πάντως για το sleeving, κάτι δεν κάνεις καλά...
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πρέπει να είναι και λιγάκι πιο ήσυχο το Enermax - πάντως για το sleeving, κάτι δεν κάνεις καλά... Μια χαρά τα κάνω.. Εχω φτιάξει αρκετά και έχω και αυτό... Μίλησα με corsair Σε Mail... Η απάντηση ήταν "The pins are pretty tight and a little tricky" Στο φόρουμ των Mdpc απλά με λυπήθηκαν όταν είπα ότι πάω να Sleevaro AX series τροφοδοτικό...
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Bulk μεν - αλλά αν το πετύχεις και με full καλώδια, λέει Υπάρχει περίπτωση να το πουλάνε χωρίς καλώδια ?
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 UPDATEEEEEEEEEEEEEEE Με πήραν τηλέφωνο και δεν μπορούν να το φέρουν σε κατάστημα. Και ο υπάλληλος μου είπε και από ιντερνετ να το παραγγείλω μάλλον δεν παίζει να έρθει και να μου πουν ότι δεν υπάρχει. Καταλάβετε ότι θέλετε....
skatopaido Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 τωρα γραψανε οτι ειναι bulk ενω ειχα παραγγειλει ενα
caution Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Στο φόρουμ των Mdpc απλά με λυπήθηκαν όταν είπα ότι πάω να Sleevaro AX series τροφοδοτικό... :lol: Παλιότερα είχα σφάξει ένα TX πρώτης γενιάς, και με εξαίρεση το 8pin του cpu όλα βγήκαν σχετικά εύκολα... μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε though. Πάντως αν επιμένεις, θα πρέπει να πάρεις νέα connector, αρκετή φασαρία :/ Υπάρχει περίπτωση να το πουλάνε χωρίς καλώδια ? Εύκολα όμως
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 :lol: Παλιότερα είχα σφάξει ένα TX πρώτης γενιάς, και με εξαίρεση το 8pin του cpu όλα βγήκαν σχετικά εύκολα... μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε though. Πάντως αν επιμένεις, θα πρέπει να πάρεις νέα connector, αρκετή φασαρία :/ Κοίτα όπως πάει βγάζω 3-4 Pins σε 40 λεπτά. Στην τελική θα κάνω Crimparisma αλλά θα το κάνω δε παίζει να μου γλυτώσει Εύκολα όμως Πανεύκολα πες μην ντρέπεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα