Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για σκασμένους πυκνωτές σε μητρική.

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μητρική φίλου που έσκασαν οι πυκνωτές, του είπαν σε μαγαζί που το πήγε για service οτι το τροφοδοτικό δεν επαρκούσε και γι' αυτό έσκασαν. Μου ακούγεται κάπως απίθανο, υπάρχει περίπτωση να ισχύει;

Δημοσ.

Περίπτωση υπάρχει να μην είναι(ήταν;; ) καλό το τροφοδοτικό και να άφησε υπερβολική τάση να περάσει στην μητρική και να σκάσουν οι πυκνωτές.

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό είναι no name μπορεί να κάνει προβλήματα στο υπόλοιπο hardware, τώρα το να σκάσουνε οι πυκνωτές της μητρικής μου φαίνεται τραβηγμένο, μάλλον οι πυκνωτές της μητρικής είναι κακής ποιότητας.

Για πες μας από τι αποτελείται το σύστημα?

edit μπορεί να είναι και αυτό που λέει ο TheELF

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπήρχε στο toms hardware ένα άρθρο που είχε οδηγίες πώς να αλλάξεις πυκνωτές στη μητρική .

Δεν αξίζει ο χρόνος και ο κόπος που θα χρειαστεί για κάτι τέτοιο.

Καλύτερα να πας για καινούργια.

Δημοσ.

Το PC είναι Futzisu Siemens, μοντέλο δεν ξέρω. Άνοιξα το case και είδα πάνω στο Motherboard να γράφει ECS AMD690VM-FMH, αν και στο site της ECS δεν έχει λεπτομέρειες για το συγκεκριμένη μητρική.

Δημοσ.

Μην τα πετατε ετσι ρε παλικαρια και φυγουμε απο καμμια καρεκλα,ο ανθρωπος ηθελε να πουλησει τροφοδοτικο και πεταξε την κοτσανα του.

Οι πυκνωτες εχουν οριο ζωης και οσο πιο μαπα ποιοτητα ειναι τοσο μικροτερη ζωη εχουν.Φυσικα και ο χρονος ζωης τους αυξομειωνεται συμφωνα με την θερμοκρασια.

Δημοσ.

Αν οι πυκνωτες δεν ειναι πολλοι, οι σκασμενοι, και εχεις καποια εμπειρια με κολλητηρι μπορεις να δοκιμασεις κι αν δουλεψει καλως, αλλιως παρε αλλη μητρικη.

Δημοσ.

Απλά το πετάς..Απ'οτι καταλαβαίνω ήταν μια φτηνή, ολοκληρωμένη πρόταση που πέθανε.και αυτός ήταν και ο λόγος, υλικά με περιορισμένη διάρκεια ζωής κ ανοχές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...