lebron15 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ξερω οτι η σκεψη μου ειναι λιγο ουτοπικη και ανεφικτη αλλα θα ηθελα να τη μοιραστω μαζι σας.Το Ινσομνια εχει 185κ μελη,τεραστιος αριθμος δηλαδη,η σκεψη μου ειναι απλη και θα την εξηγησω μολις τωρα. Ενα eshop απο το Insomnia οσον αφορα θεματα της τεχνολογιας θα βοηθαγε πολυ ολους μας,το ουτοπικο αυτο eshop δεν θα ειχε καθολου stock αλλα θα βασιζοταν σε παραγγελιες και μονο ωστε να μη μενουν κομματια αλλα να παιρνει ο καθεις αυτο που θελει κατοπιν παραγγελιας. Το κερδος απο καθε πωληση θα ηταν πολυ μικρο,δεν ξερω ποσο κερδος εχουν τα φθηνα eshops στην ελλαδα αλλα αναφερω ενα παραδειγμα: Πχ ενα κινητο που κοστιζει 300Ε για να το παραλαβει ενα eshop απο την Samsung για παραδειγμα το Insomnia θα το πουλαγε 320Ε ισως και λιγοτερο και ο αγοραστης θα επαιρνε το προιον σε τιμη κοστους,δηλαδη πολυ φθηνα. Ξερω για να φτιαχτει κατι τετοιο χρειαζεται χρημα αλλα εδω μεσα υπαρχουν 185κ μελη,σιγουρα ουτε τα μισα δεν ειναι ενεργα αλλα αυτα που ειναι με μια συνδρομη της ταξεως του ενος ευρω ανα μηνα ετσι ωστε να απολαμβανουν μονο αυτοι τα προνομια αυτης της υπηρεσιας πιστευω πως δεν θα τους καθοταν και ασχημα αφου τα προνομια απο τις αγορες θα ηταν μεγαλα! Δεν προτεινω σε καποιον εδω μεσα να δημιουργησει κατι τετοιο,απλα ηθελα να μοιραστω την ιδεα μου μαζι σας,ξερω οτι ειναι ανεφικτο αλλα αν γινοταν κατι τετοιο θα ημασταν ολοι πολυ ευχαριστημενοι και θα κατεβαζε και τα στανταρ του ανταγωνισμου,αυτα ειχα να σας πω και ελπιζω μην φαω κραξιμο!
2arkoudi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ωραια ιδεα , καλο θα ηταν να το λαβουν στα υποψιν οι admin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.