Προς το περιεχόμενο

Assassin creed revelations

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως υπαρχει εκει, αλλα κανουν αποστολη στην ελλαδα;;; Και εκτος απο αυτο θελω να ρωτησω, αν πληρωνω τελωνειο και , το παιχνιδι βγαινει μεσα νοεμβριου, εμενα ποτε θα ειναι στα χερια μου;;; Να υπολογιζω κανενα δεκαημερο μετα;;;

Δημοσ.

τώρα το είδα. δυστυχώς το gamestop δεν στέλνει ελλάδα, έχει όμως γραφεία σε άλλες χώρες οπότε αν έχεις κάποιον γνωστό αγγλία πχ κανονίζεις να σου την αγοράσει αυτός ή περιμένεις μήπως κάνει την εμφάνισή της στο amazon κάποιοα στιγμή.

Δημοσ.

Θα ερθει στην ελλαδα η animus edition??? αν δεν ερθει μαλλον θα κανω λιγο παραπανω υπομονη και θα το παρω απο το ebay

Δημοσ.

κοίτα σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως το assassins creed πολλά μπορεί να γίνουν στο όνομα του χρήματος. όταν κυκλοφορήσει επίσημα μετά από 2 εβδομάδες, 1 μήνα ή δεν ξέρω και εγώ πόσο η έκδοση animus μπορεί να εμφανιστεί και στην ελλάδα από κάποια επιλεγμένα καταστήματα. το πιο σίγουρο βέβαια είναι ότι θα εμφανιστεί πολύ πιο γρήγορα στο ebay και με καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Εγω θυμαμαι πως το brotherhood οταν βγηκε ειχε μονο την aditore edition, η οποια εφτασε μαζι με το παιχνιδι και μετα απο λιγο καιρο εβγαλε η ubi tin codex!!!

Δημοσ.

καλά κοίτα δεν έχω συμβόλαιο με την εταιρεία να ξέρω ακριβώς τι παίζει απλά η εμπειρία μου και με άλλες εταιρείες/παιχνίδια λέει ότι από τη στιγμή που είναι αποκλειστικότητα μιας μόνο εταιρίας δεν πρόκειται να το δούμε πουθενά αλλού πριν την επίσημη κυκλοφορία του. άλλωστε στο πρώτο ποστ που έκανες ανέφερες την προπαραγγελία. τώρα το ότι θα εμφανιστεί και αλλού μετά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ή τέλος πάντων εκείνες τις μέρες δεν αποκλείεται. αν έχεις υπομονή περιμένεις, αλλιώς προπαραγγέλνεις κάποια άλλη έκδοση και μετά χτυπάς και την animus αν είσαι τρελός συλλέκτης..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ερθει στην ελλαδα η animus edition??? αν δεν ερθει μαλλον θα κανω λιγο παραπανω υπομονη και θα το παρω απο το ebay

Δέν νομίζω να υπάρχει λόγος στο να μην έρθει, πέρυσι είχα προπαραγγείλει την Codex Edition για το Brotherhood απο το Multirama, δυο μήνες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι (Σεπτέμβρη).

Οπότε ας περιμένουμε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγὠ λἐω να πἀρω απο Amazon.UK την Collector's edition Assassin's Creed Revelations! Αλλἀ δεν ξἐρω ἀμα θα μου το δἐχεται η κονσὀλα μου(xbox360) λὀγου οτι ἐχουμαι διαφορετικἐς Ζὠνες. 'Αμα ξἐρει κανεἰς κατι ας μου πεἰ!!! Α και μηλὀντας για editions, Μου εἰπαν σἠμερα απὀ Public οτι δεν τους ἐχουν ειδοπηεἰσει απὀ εξωτερἰκο για τα (assassin's creed animus edition,Skyrim Collectors edition).

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...