redalkis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια!!! Ξερει κανεις απο που μπορω να προπαραγγειλω την animus edition gia ps3 απο το game???
shodan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν δεν κάνω λάθος η Animus Edition είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία μόνο από το Gamestop.
redalkis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Οντως υπαρχει εκει, αλλα κανουν αποστολη στην ελλαδα;;; Και εκτος απο αυτο θελω να ρωτησω, αν πληρωνω τελωνειο και , το παιχνιδι βγαινει μεσα νοεμβριου, εμενα ποτε θα ειναι στα χερια μου;;; Να υπολογιζω κανενα δεκαημερο μετα;;;
shodan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 τώρα το είδα. δυστυχώς το gamestop δεν στέλνει ελλάδα, έχει όμως γραφεία σε άλλες χώρες οπότε αν έχεις κάποιον γνωστό αγγλία πχ κανονίζεις να σου την αγοράσει αυτός ή περιμένεις μήπως κάνει την εμφάνισή της στο amazon κάποιοα στιγμή.
redalkis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θα ερθει στην ελλαδα η animus edition??? αν δεν ερθει μαλλον θα κανω λιγο παραπανω υπομονη και θα το παρω απο το ebay
redalkis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Απο οτι ειδα στο ιντερνετ, δεν βρηκα να λεει καπου πως δεν θα ερθει!!!
shodan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 κοίτα σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως το assassins creed πολλά μπορεί να γίνουν στο όνομα του χρήματος. όταν κυκλοφορήσει επίσημα μετά από 2 εβδομάδες, 1 μήνα ή δεν ξέρω και εγώ πόσο η έκδοση animus μπορεί να εμφανιστεί και στην ελλάδα από κάποια επιλεγμένα καταστήματα. το πιο σίγουρο βέβαια είναι ότι θα εμφανιστεί πολύ πιο γρήγορα στο ebay και με καλύτερη τιμή.
redalkis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εγω θυμαμαι πως το brotherhood οταν βγηκε ειχε μονο την aditore edition, η οποια εφτασε μαζι με το παιχνιδι και μετα απο λιγο καιρο εβγαλε η ubi tin codex!!!
shodan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 καλά κοίτα δεν έχω συμβόλαιο με την εταιρεία να ξέρω ακριβώς τι παίζει απλά η εμπειρία μου και με άλλες εταιρείες/παιχνίδια λέει ότι από τη στιγμή που είναι αποκλειστικότητα μιας μόνο εταιρίας δεν πρόκειται να το δούμε πουθενά αλλού πριν την επίσημη κυκλοφορία του. άλλωστε στο πρώτο ποστ που έκανες ανέφερες την προπαραγγελία. τώρα το ότι θα εμφανιστεί και αλλού μετά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ή τέλος πάντων εκείνες τις μέρες δεν αποκλείεται. αν έχεις υπομονή περιμένεις, αλλιώς προπαραγγέλνεις κάποια άλλη έκδοση και μετά χτυπάς και την animus αν είσαι τρελός συλλέκτης..
redalkis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δυο παιχνιδια αγοραζω ολο το χρονο!!! Το pro και αυτο!!! Αυτα τα δυο ειναι και ο λογος που πηρα ps3!!!!
Talemao Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Θα ερθει στην ελλαδα η animus edition??? αν δεν ερθει μαλλον θα κανω λιγο παραπανω υπομονη και θα το παρω απο το ebay Δέν νομίζω να υπάρχει λόγος στο να μην έρθει, πέρυσι είχα προπαραγγείλει την Codex Edition για το Brotherhood απο το Multirama, δυο μήνες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι (Σεπτέμβρη). Οπότε ας περιμένουμε.
necromancerHekate Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εγὠ λἐω να πἀρω απο Amazon.UK την Collector's edition Assassin's Creed Revelations! Αλλἀ δεν ξἐρω ἀμα θα μου το δἐχεται η κονσὀλα μου(xbox360) λὀγου οτι ἐχουμαι διαφορετικἐς Ζὠνες. 'Αμα ξἐρει κανεἰς κατι ας μου πεἰ!!! Α και μηλὀντας για editions, Μου εἰπαν σἠμερα απὀ Public οτι δεν τους ἐχουν ειδοπηεἰσει απὀ εξωτερἰκο για τα (assassin's creed animus edition,Skyrim Collectors edition).
Basilisc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Eurogamer 7/10 Gamespot 8.0 Ign 8.5 Αρκετά διαφορετικές βαθμολογίες αν και στα περισσότερα σημεία συμφωνούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα