Προς το περιεχόμενο

αγορα smartphone απο εξωτερικο αξιζει?εγγυηση??

vagos1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι νεος στο σαιτ..και επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω σμαρτφονι και θελω τα φωτα σας...ειδα την εξης τιμη στο συγκεκριμενο σαιτ για το εξης

lg optimum 2x που μεχρι στιγμης για τα 350 μαξιμουμ που μπορω να διαθεσω....

http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13367 310 ευρο τελικη τιμη...

η να κανω αγορα απο ελλαδα στα 345 ευρο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο στο θεμα της εγγυησης που εδω απο οτι γνωριζω ειναι 2 ετη..εξω δεν ξερω εκτος αν πιανει πανευρωπαικη η εγγυηση...

εκτος απο lg optimus2x τι αλλο θα προτεινατε στα ιδια λεφτα??

αν εχετε να προτεινετε κανενα αλλο σαιτ με καλυτερες τιμες εντος-εκτος ελλαδας θα ηταν μεγαλη βοηθεια..

επισης εχω βαλει και αγγελια ζητησης για optimus2x/galaxys2 για οποιον το πουλα. :)

Δημοσ.

Θα σου προτινα να επιμηνεις ελληνικα οχι τιποτε αλλο αλλα οπως ειπες αν παει κατι στραβα μάματα.

Στα χρηματα αυτα δεν θα βρεις κατι καλυτερο. Tip: Με το που το παρεις καντο upgrade στην τελευται ελληνικη εκδοση 10c 622 γιατι αλλιως μπορει να εχεις προβληματα αν και οι τελευταιες φουρνιες ειναι ενταξη. Επιπλεον ειναι ενας λογος αυτος να το παρεις καινουριο γιατι τα πρωτα εχουν χαμηλη ανοχη στο hardware. Αν βρεις το s2 στα ιδια λεφτα μτχ παρτο αλλα λιγακι δυσκολο.

Δημοσ.

Παντως για Ελληνες που ειμαστε λιγο κλεφτες συνηθως, οσον αφορα τα κινητα και τους υπολογιστες εχουμε πολυ καλες τιμες και ισως καλυτερες απο αυτες του εξωτερικου,ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ και μπορουμε να ψωνισουμε σε καπως λογικα πλαισια!

Δημοσ.

Θα σου προτινα να επιμηνεις ελληνικα οχι τιποτε αλλο αλλα οπως ειπες αν παει κατι στραβα μάματα.

Στα χρηματα αυτα δεν θα βρεις κατι καλυτερο. Tip: Με το που το παρεις καντο upgrade στην τελευται ελληνικη εκδοση 10c 622 γιατι αλλιως μπορει να εχεις προβληματα αν και οι τελευταιες φουρνιες ειναι ενταξη. Επιπλεον ειναι ενας λογος αυτος να το παρεις καινουριο γιατι τα πρωτα εχουν χαμηλη ανοχη στο hardware. Αν βρεις το s2 στα ιδια λεφτα μτχ παρτο αλλα λιγακι δυσκολο.

Όταν λες εχουν χαμηλη ανοχη στο hardware?

Δημοσ.

σε ευχαριστω orlox για 30 ευρω καλυτερα ας το τσιμπησω εδω το optimus 2x.

galaxy s2 δεν βρισκω κανενα να το δινει μεχρι 360...

ειδα κ ενα βιντεακι που ανεβασες με το δικο σου με αλλη ρομ φυσαει!! :D

απο βδομαδα το παραγγελνω κ μαλλον θα χρειαστω την βοηθεια σου!!!

δεν βρισκω κ κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...