pcpanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παίδες...απο ενα φορουμ που αγορασα με αντικαταβολη ενα κινητο 150ε,μου έστειλε στο δεμα ενα κινητο ότι να ναι προ χριστου...Τηλ. του δεν εχω και το ονοματεπονυμο του ειναι πολύ σπάνιο (Κωσταντίνος Παπαδόπουλος) ξερω μονο οτι μένει αθήνα και την περιοχή απο το καταστημα ΕΛΤΑ που το έστειλε... Μπορω να κανω κατι για να παρω πισω τα λευτα μου ?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πάλι καλά να λες που είναι μόνο 150€. Χέρι με χέρι αδελφέ, έτσι γίνονται αυτά.. ειδικά από Αθήνα. Το μ*****ανο άστο να τα βάλει εκεί που ξέρει, μικρό το κακό.. μεγάλο το μάθημα. Dont trust the human kind.
xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Λογικα το ονομα που σου εδωσε ειναι ψευτικο...αρα πως θα τον βρεις?Μα και συ πως εμπιστευτηκες ετσι καποιον αγνωστο που ουτε καν το τηλ του δεν εχεις?Θα μπορουσε να σου εχει στειλει και ενα αδειο κουτι...
pcpanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ενω το αληθινο να μου εδινε αμα ηταν οντως αυτο θα τον εβρισκα με την πρώτη! Τι αδειο κουτι να εστελνε ενα και το ιδιο ειναι απλα εβαλε μεσα μια μ****ια για να δειξει οτι κατι εχει μεσα το δεμα.... Αν ειναι οντως το αλιθινο του ονομα αυτο και τον βρω μπορω να τον κανω κατι? Δεν νομιζω να ειναι ψευτικο γιατι στα ΕΛΤΑ ζητανε ταυτοτητα για να παραλαβεις τα λευτα της αντικαταβολης...
saya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν θα ειναι το αληθινο του ονομα .Κατα 99% .Επρεπε να ζητησεις πιο πολλες εγγυησεις ,Και δεν εμπιστευομαστε τον καθενα που μας λεει κατι απο το ιντερνετ .Καποιος μπορει να λεει οτι ειναι γιατρος και να μην ειναι .Η οτι ειναι 14 χρονων κοριτσακι και να ειναι ο 60αρης παιδοφιλος της γειτονιας σου.
pcpanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Στα ΕΛΤΑ οταν πας να παραλαβεις την αντικαταβολη ζητανε ταυτοτητα στο ονομα που γραφει πανω η αντικαταβολη επομενος θα ειναι το πραγματικο του. Αν ειναι οντως ετσι μπορω να τον κανω τιποτα?
washcloud Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Dont trust the human kind. Αυτό μπορεί να διατυπωθεί και ως "don't trust the kind human" και να μην αλλάζει το αποτέλεσμα, με την αλλαγή της σειράς των λέξεων. Τα μαθηματικά της ζωής..... Πάνο δε νομίζω ούτε να κρατάνε τον αριθμό δελτίου της ταυτότητας στα ΕΛΤΑ, ούτε να σου δώσουν κάποιο στοιχείο (ονοματεπώνυμο) του λήπτη της αντικαταβολής (ελέω "προσωπικών δεδομένων") - άσε που παίζει να ήταν χίλια-δύο η ταυτότητα που χρησιμοποίησε (κλεμμένη, "ληγμένη"/εξ αντικαταστάσεως ακυρωμένη που δεν παραδόθηκε, πλαστή, αλλουνού και τρεχαγυρευόπουλος). Αλλά πες πως κάτι βρίσκεις γι' αυτόν, τί θα κάνεις; Θα βάλεις δικηγόρο; Για να πάρεις πίσω 150; Δε νομίζω να συμφέρει. Γενικώς την πάτησες, πάρε το μάθημα που σου πούλησε για 150€ η ζωή, και κράτα το ως κόρη οφθαλμού και προχώρα. Τους ληστριγόνας και τους κλέφτοπας μη φοβηθείς - τέτοιους στο δρόμο σου, πολλούς θα συναντήσεις...
saya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πως θα κανεις μηνυση σε εναν Κωνσταντινο Παπαδοπουλο ;Πρωτον παιζει να υπαρχουν πολλοι και δευτερον μπορει να μην εχει πραγματικη ταυτοτητα και να τον λενε αλλιως.Εκτος αν μπορεις να κανεις κατι με τα ελτα να τον πιαοσυν οταν παει να τα παρει τα χρηματα .Που δεν ξερω αν γινεται . Απο εδω και περα να προσεχεις πιο πολυ.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Στα ΕΛΤΑ οταν πας να παραλαβεις την αντικαταβολη ζητανε ταυτοτητα στο ονομα που γραφει πανω η αντικαταβολη επομενος θα ειναι το πραγματικο του. Αν ειναι οντως ετσι μπορω να τον κανω τιποτα? Αποκλείεται να είναι αυτό το πραγματικό του όνομα. Θα σου έλεγα να κάνεις καταγγελία στα ΕΛΤΑ, γιατί έχουν μερίδιο ευθύνης... Από τα ΕΛΤΑ δε θα παραδεχτούνε ποτέ ότι γράψανε το όνομα του αποστολέα χωρίς να δουν ταυτότητα. Θα σου πουν ότι είδαν ταυτότητα και τον λέγανε Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο. Θα μπορούσε να σου έχει στείλει μια βόμβα και να μην τον βρούνε ποτέ Δε θα βρεις άκρη...
pcpanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πως θα κανεις μηνυση σε εναν Κωνσταντινο Παπαδοπουλο ;Πρωτον παιζει να υπαρχουν πολλοι και δευτερον μπορει να μην εχει πραγματικη ταυτοτητα και να τον λενε αλλιως.Εκτος αν μπορεις να κανεις κατι με τα ελτα να τον πιαοσυν οταν παει να τα παρει τα χρηματα .Που δεν ξερω αν γινεται . Απο εδω και περα να προσεχεις πιο πολυ. Γινετε κατι τετοιο??
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μάγκες, υπάρχει λύση. Είχα δει ένα Site, το οποίο παίρνει 20-30€; και κάνει τον μεσάζων, βλέπει αυτό που έρχεται.. και αν είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με την περιγραφή, το στέλνει εκεί που πρέπει να πάει. Με λίγο έξυπνο γούγλισμα θα τους βρείτε, αμέσως είπα πως είναι καλή περίπτωση.. γιατί εγώ είχα δώσει 430€ στα τυφλά. Πάλι καλά στάθηκα τυχερή..
pcpanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μάγκες, υπάρχει λύση. Είχα δει ένα Site, το οποίο παίρνει 20-30€; και κάνει τον μεσάζων, βλέπει αυτό που έρχεται.. και αν είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με την περιγραφή, το στέλνει εκεί που πρέπει να πάει. Με λίγο έξυπνο γούγλισμα θα τους βρείτε, αμέσως είπα πως είναι καλή περίπτωση.. γιατί εγώ είχα δώσει 430€ στα τυφλά. Πάλι καλά στάθηκα τυχερή.. Τι εννοείς? Σορρυ αλλα δεν καταλαβα Χριστό!
xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εχω ακουσει κατα καιρους καταγγελειες οτι τα ΕΛΤΑ ή μαλλον καλυτερα οι υπαλληλοι πολλεσ φορες δε ζητανε ταυτοτητα σε διαφορες συναλλαγες!Τωρα δε ξερω αν εγινε αυτο και στη δικη σου περιπτωση!
saya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν παραλαβει τα λεφτα τελειωσε .αν μπορεις να κανεις κατι για να τον προλαβεις πριν τα παραλαβει ,δεν το ξερω αλλα ειναι πολυ τρεχα γυρευε η κατασταση.Και μεχρι να συνενοηθεις με τα ελτα και την αστυνομια .Θα τα εχει παρει ηδη τα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.