Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με fb

vasilis.g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες έχω ένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του fb,θέλω όταν κανω like σε ένα βίντεο ή γενικα σε μία κατάσταση να μην εμφανίζεται ως ειδοποίηση στην αρχική σελίδα των φίλων μου,ξέρει κάποιος πως γίνεται;

Δημοσ.

δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση δυστυχως.ακομα και αν σβηνεις τις ενημερωσεις απο το προφιλ σου, στην αρχικη των αλλων φαινονται! αλλωστε μην ξεχνας οτι τα like που κανεις σε συνδεσμους και βιντεο αλλων προφιλ..ειναι θεμα και των αλλων προφιλ, δεν αφορα μονο το δικο σου προφιλ.εμφανιζεσαι στις αρχικες σελιδες των φιλων σου που επισκεπτονται συνηθως πιο συχνα το προφιλ σου.αν καποιος φιλος σου ενοχλειται, μπορει να κανει στην αρχικη του σελιδα αποκρυψη των δικων σου ενημερωσεων, τωρα αν εισαι κρυψινους ή εχει προβλημα το αμορε σου...προσεχε που κανεις like, διοτι ουδεν κρυπτον υπο το αμορε!χαχαχαχα

Δημοσ.

δεν εννοω να φαινεται το ονομα μου σε εναν συνδεσμο και απο κατω να γραφει basilis like,απλα καθε φορα που κάνω like ο συνδεσμος αυτος εμφανιζεται στην αρχική σελιδα ολων των φιλων μου και τους ειδοποιει γι αυτο.

Δημοσ.

οκ..σταθηκα στην "αρχικη σελιδα" και το πηγα στις ενημερωσεις της ημερας το θεμα. anyway, δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.το like ή το σχολιο σου θα εμφανιζεται σε ολους οσους εχουν ηδη σχολιασει ή πατησει like.ειναι του fb καμωματα...

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εμφανιζεται σε ατομα που δεν εχουν σχεση με τον χρηστη που πατησα like,ουτε εχουν σχολιασει ουτε εχουν κανει like.ουτε ειναι κοινοι φιλοι.

Δημοσ.

κατι τετοιες πατατες συμβαινουν οταν εχεις κανει ομαδα στο fb. πχ. ενας fbφιλος μου ειχε φτιαξει ομαδα, ειχαν μπει αυτοματα ολοι οι fbφιλοι του να παρακολουθουν την ομαδα, χωρις να το εχουν επιλεξει οι ιδιοι(τυπου ανοιχτη ομαδα)και οποτε ο διαχειριστης ή τα μελη εκαναν κατι εμφανιζοταν και σε ολους τους φιλους του διαχειριστη και των μελων του group, που ειχαν μπει χωρις να ξερουν καν την ομαδα.τωρα αν αυτο συμβαινει γενικα..δηλαδη σχολιαζεις εσυ σε ενα συνδεσμο ενος φιλου σου και παει ειδοποιηση σε καποιους αλλους φιλους σου με παραπεμπει σε μια παραλλαγη που γινεται, να εχουν κανει ρυθμιση αυτοι οι φιλοι σου για να βλεπουν περισσοτερες ενημερωσεις για σενα(αυτο αφορα σιγουρα την αρχικη σελιδα, νομιζω ομως οτι αφορα αυτη η ρυθμιση και τις ειδοποιησεις)δηλαδη κανει ο αλλος τη ρυθμιση και μολις εσυ κανεις κατι του ερχεται ειδοποιηση.αλλα λογικα το τελευταιο δεν πρεπι να εχει γινει στην περιπτωση σου..προφανως καποιοι φιλοι σου σού ειπαν οτι τους ερχονται ειδοποιησεις για ο,τι κανεις..?

Δημοσ.

θα ξανακοιταξω τις ρυθμισεις μηπως βρω κατι,μαλλον κατι μπερδεμα εχει γινει με τις ομαδες.ευχαριστω για την βοηθεια να εισαι καλα.

Δημοσ.

τελικά δεν έβγαλα άκρη,έκανα και διαγραφή απο τις ομάδες που ήμουν μέλος αλλα τα ίδια,σε κάθε like που κάνω ακόμα και τα σχόλια που κάνω σε συνδέσμους εμφανίζονται στην αρχική σελίδα όλων.Και με αυτές τις ρυθμίσεις του fb θέλεις ενχειρίδιο για να βγάλεις ακρη.

Δημοσ.

τελικά δεν έβγαλα άκρη,έκανα και διαγραφή απο τις ομάδες που ήμουν μέλος αλλα τα ίδια,σε κάθε like που κάνω ακόμα και τα σχόλια που κάνω σε συνδέσμους εμφανίζονται στην αρχική σελίδα όλων.Και με αυτές τις ρυθμίσεις του fb θέλεις ενχειρίδιο για να βγάλεις ακρη.

επειδή δεν εισαι πια μέλος μιας ομάδας το "like" που εχεις κάνει δεν αναιρείται!κανε "unlike" ή "Δε μου αρέσει"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...