sakmex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλησπερα! εχω βαλει εναν καινουριο σκληρο δισκο στον pc και ενω στο setup μου δειχνει οτι υπαρχει ο σκληρος μολις μπαινω στα win δε μου τον αναγνωριζει.πρεπει να ρυθμισω κατι στο setup? αν μπορει καποιος ας βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων!
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ποια windows έχεις;;;Μπορείς να μπεις στην διαχείριση δίσκων;;
sakmex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 win 7.διαχειριση δισκων στον πινακα ελεγχου ειναι?
sistah Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι, μπορεις να γραψεις στο search στο start menu κατω κατω disk management
sakmex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οκ. μου εβγαλε προετοιμασια δισκου και απλως παταω οκ.πατησα οκ κ μου λεει δεν εχει εκχωριθει.
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κάνε δεξί κλικ στον δίσκο και δες αν σου βγάλει επιλογή για να δώσεις γράμμα μονάδας.
sakmex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 δεξι κλικ - ,μετατροπη σε δυναμικο δισκο,μετατροπη σε δισκο GPT,εκτος συνδεσης,ιδιοτητες,βοηθεια, αυτα μου εχει οκ το βρηκα τελικα.δεξι κλικ - νεος τομος ακολουθεις τα βηματα και τον κανει εγκατασταση. ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.