Προς το περιεχόμενο

Facebook.Οι αναρτήσεις μου δεν φαίνονται!

sakis63

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας!Τελευταία παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά μια δυσλειτουργία στο προφίλ μου στο facebook!Πιο συγκεκριμένα:Έχοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου σεταρισμένες έτσι ώστε οι φίλοι να μπορούν να βλέπουν τις αναρτήσεις μου αλλά και να σχολιάζουν,παραυτά όταν κλικάρω τυχαία ένα όνομα από τους φίλους στο πεδίο "This is how your Profile looks to most people on Facebook" για να τσεκάρω αν όντως οι ρυθμίσεις που επιλέγω ισχύουν παραυτά βλέπω ότι σε αρκετούς φίλους δεν υπάρχει δυνατότητα να σχολιάσουν να κάνουν "like" παρά μόνο share!!Και υπόψη ότι μία ομάδα "αποκλεισμένων" ας πούμε :-D που όρισα ,δεν έχει τέτοιου είδους περιορισμό ενώ τα άτομα που δεν μπορούν να σχολιάσουν ούτε να κάνουν κάν like στα links ανήκουν στην ομάδα των φίλων με τις μεγαλύτερες "ελευθερίες"!Τι συμβαίνει;;Έχω δοκιμάσει άπειρες αλλαγές μπας και δουλέψει όπως πριν και το αποτέλεσμα μηδαμινό!!Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια όσων μπορεί να γνωρίζουν..

Δημοσ.

καταρχας θα πρεπει να σκεφτεσαι παντα οτι για καθε αλλαγη που κανεις, υπαρχει ενα διαστημα αρκετων ωρων για να εφαρμοστουν οι ρυθμισεις σου.επισης γενικα στο facebook εχουν γινει αλλαγες στις ρυθμισεις τελευταια..ενδεχομενως να υπαρχει δηλαδη ενα μπλοκαρισμα γενικως...επισης προσεξε κάποιους συνδυασμους ρυθμισεων, πχ. αν εχω ρυθμισει το προφιλ μου να το βλεπουν μονο οι φιλοι μου, αν παω στην προεπισκοπηση προφιλ δε θα μου εμφανιζει καν το ονομα καποιου που δεν ειναι φιλος μου, για να τσεκαρω πως βλεπει το προφιλ μου, σου δινω ενα γελοιο παραδειγμα για να καταλαβεις οτι μπορει με καποιο συνδυασμο ρυθμισεων να γινει ενα μπερδεμα και τελος μην ξεχνας το βασικο..οτι το fb γενικα τν παιρνει!σορρυ για την εκφραση, αλλα ισχυει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...