Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.dsogaming.com/first-impressions/dsogaming-rambo-the-video-game-first-10-minutes-playthrough/ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από Millennium
konstantinos77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Epic εχω κλασει στα γελια ....χαχαχαχα Εγω πιστευω το εκαναν επιτηδες ,δεν μπορει ρε μαλακα να τον εκαναν με τοσο μεγαλο κεφαλι επιτηδες σε σχεση με το υπολοιπο σωμα .χαχαχα. Δειτε στο 1.40.... Θα μπορουσαν επισης αντι του Rambo να βγαλουν κατευθειαν το παλιο o.w που ειναι σχεδον ιδιο να μην κουραζονται τα παλικαρια κιολας . 1
Tobajara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Θα το πω απλά: Είναι αφάνταστα διασκεδαστικό (ειδικά αν είναι κάποιος fan των light-gun games). Τα σπάει όσο δεν πάει (αν και δεν δικαιολογεί την τιμή του. Περισσότερο θα έλεγα ότι θα τραβούσε αν το έδιναν 10 ευρώ). Τα περισσότερα cut-scenes είναι σε low-res video (αστείο που βάζουν εικόνες αρκετά sites από τα videos. Περίμενα κάτι τόσο απλό να το πάρουν πρέφα). Κλασικά οι PC gamers μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SweetFX για να στρώσουν τα γραφικά. Mouse controls είναι κομπλέ χωρίς mouse acceleration. Είναι mind-less fun, απλά τα πράγματα. Αυτό κατάλαβα κι εγώ, φάση Time Crisis χωρίς πολλά πολλά, on rails shooter με sitting ducks εχθρούς και τα μυαλά στα κάγκελα. Το παιχνίδι φαίνεται πολύ κατάλληλο για φάση Ραμπο 2 - 3. Why so much hate?
chek2fire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως αν το δεις το game σαν cult κυκλοφορία είναι must buy για όλους. Δεν ξέρω αυτή η μουσική, η χαζοχαρούμενη αμερικανιά και η πιστότητα στις ταινίες ταιριάζουν απόλυτα σε ένα rambo game. Νομίζω δεν θα μπορούσε να βγει αλλιώς. Το θέμα έιναι η διασκέδαση για όσους το παίξουν
Alithinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Βγήκε το review του Totabiscuit. Μου φαίνεται έρχεται κι άλλο σβήσιμο video του απ το κανάλι του... Βασικά λέει ότι το παιχνίδι θα είχε πλάκα ίσως αν παιζόταν με light gun,αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει light gun στο pc και πρέπει να νο παίξεις με το ποντίκι,απλά δεν δουλεύει σωστά ο χειρισμός πληκτρολογίου σε παιχνίδι αυτού του genre,που είναι για χρήση με lightguns.
konsolakias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Βασικά λέει ότι το παιχνίδι θα είχε πλάκα ίσως αν παιζόταν με light gun,αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει light gun στο pc και πρέπει να νο παίξεις με το ποντίκι,απλά δεν δουλεύει σωστά ο χειρισμός πληκτρολογίου σε παιχνίδι αυτού του genre,που είναι για χρήση με lightguns. Στο playstation με το move είναι σαν lightgun όποτε εκεί αξίζει. Αν αναλογιστούμε ότι δεν υπάρχουν καλά move παιχνίδια. Είναι μια ικονοποιήτική παραγωγή σε σχέση με άλλα move παιχνίδια. Ένα review kukugames
ougxar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ηταν συμπαθητικο καλυτερα on rails παρα κλασσικο fps αφου δε τη παλευαν
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ηταν συμπαθητικο καλυτερα on rails παρα κλασσικο fps αφου δε τη παλευαν εε όχι.. είναι παιχνίδι που κοστίζει ούτε 10€...όχι 35 που θέλουν.. 1
ougxar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ναι προτιμω ενα low budget οn rails παρα fps,αυτο εννοω,για 3ευρω σε sale ειναι το παιχνιδι
GeorgeAson Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ναι προτιμω ενα low budget οn rails παρα fps,αυτο εννοω,για 3ευρω σε sale ειναι το παιχνιδι +1. Αλλά για να είμαστε και δίκαιοι, βγαίνουν ακόμα FPS τα οποία θεωρούνται masterpieces και όχι απλά COD και BF clones. (Bioshock trilogy, Crysis, Stalker, Fallout κλπ)
konsolakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 εε όχι.. είναι παιχνίδι που κοστίζει ούτε 10€...όχι 35 που θέλουν.. Αν δεν είχε την άδεια του rambo ίσως να ήταν για 10. Αλλά έχει άδεια και πολύ ηχητικό υλικό απο τις ταινίες. Αν δεν το είχε τα διακαιόματα δεν θα ασχολίοταν κανείς με τον τίτλο. Για τους οπαδούς της σειράς ταινιών αν έχουν και move αξίζει
Millennium Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν δεν είχε την άδεια του rambo ίσως να ήταν για 10. Αλλά έχει άδεια και πολύ ηχητικό υλικό απο τις ταινίες. Αν δεν το είχε τα διακαιόματα δεν θα ασχολίοταν κανείς με τον τίτλο. Για τους οπαδούς της σειράς ταινιών αν έχουν και move αξίζει Είναι και αυτό που λες όντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα